RaitaMC Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ooo,stai linistit ca la intilnire ii alceva,toata lumea civilizata si respectuoasa,aici pe net toti is eroi,daca ma-ntelegi... k,hai la treburi mai serioase,am un prieten broker,cea mai ieftina o are la 80 ron pe 6 luni 160 ron pe un an pentru cine nu intereseaza serbia,iugoslavia...(tudor),daca sunt si persoane interesate de tarile din sud,cea mai ieftina o are la 97 de ron pe 6 luni 194 ron pe un an acoperire fara exceptii. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BH 83 FOC Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 La BT Asigurari am platit 84RON 6 luni... Am dat-o in bara inseamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Am dat-o in bara inseamna cutu,cutu ha ha ha n-o lua personal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Azi mi-am facut si eu verificarea tehnica la motor. Am fost aici pe Borsului la adresa asta. MJR, multzam de informatie, si recomand si eu service-ul asta pentru cei care au nevoie de ITP. Sunt niste baieti de treaba, rapizi si eficienti Mie ieri mi-a expirat ITP, si total intamplator m-am uitat pe talon si am observat. Sa aveti grija ca am inteles ca e 400 RON amenda + 9 puncte penalizare + retinere talon + obligativitatea efectuari ITP-ului la RAR. Salutare CONFIRM SI EU ACELASI LUCRU! locatia este chiar inainte de Avicola pe partea stinga in sensul de mers catre vama Bors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Cine poate sa-mi spuna unde mai exact este biroul asta pt asigurari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 No baietii, am inmatriculat o motocicleta pe 23 Ianuarie, si am platit asigurare obligatorie pe 6 luni - 76RON. Asta la BT asigurari. Brokeri sunt multi in oras, io am incheiat la biroul de copiat unde mi-au facut si actele pentru transcriere. Aleea din partea dreapta pe langa tribunal, ultimul birou de copiat. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 la Omniasig este 130 de lei/6 luni. am facut eu acum vreo 3 sapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 No baietii, am inmatriculat o motocicleta pe 23 Ianuarie, si am platit asigurare obligatorie pe 6 luni - 76RON.Asta la BT asigurari. Brokeri sunt multi in oras, io am incheiat la biroul de copiat unde mi-au facut si actele pentru transcriere. Aleea din partea dreapta pe langa tribunal, ultimul birou de copiat. asfalt uscat Merci No baietii, am inmatriculat o motocicleta pe 23 Ianuarie, si am platit asigurare obligatorie pe 6 luni - 76RON.Asta la BT asigurari. Brokeri sunt multi in oras, io am incheiat la biroul de copiat unde mi-au facut si actele pentru transcriere. Aleea din partea dreapta pe langa tribunal, ultimul birou de copiat. asfalt uscat Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 salut.si eu stiu ca RCA-ul e pt.moto >50cp si <50cp.cel putin asa am platit eu pt.un xrv750 nr.provizorii.la bcr pe site 12luni=226lei daca nu ma'nsel?asfalt uscat si drumuri mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) intrebati pe raita marius de asigurare ca are pe cineva 80 ron /6 luni Editat Martie 30, 2009 de Bogdanelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 CONTABILU! merem si facem asigurare?!?!?!? sau facem la BT? ca si nixes?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Eu mi-am facut acum vreo 2 saptamani cu 112 RON - 6 luni la BCR Asigurari La masina mi-am facut acum o saptamana cu 330 RON - 12 luni la Asitrans Euroins (cc1600) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 CONTABILU!merem si facem asigurare?!?!?!? sau facem la BT? ca si nixes?! Mergem man, avem un vecin pe Republici nr 79 , face si el la 90 RON/ 6 luni. Sau daca vrei coboram usurel in centru si ne facem acolo la BT. Cum vrei tu , dar eu vreau sa imi fac azi , cel tarziu maine. Tu ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 baieti...uitati`va pe asigurariel astea eftine care din ele au acoperire in Serbia (HRG) si Macedonia (MK)...amandoua..nu una fara alta pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 La Bt asigurarai nu mai gasiti la pretul de mai sus. A fost ieri sotia si prima de asigurare pe 6 luni era 103 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 La Bt asigurarai nu mai gasiti la pretul de mai sus. A fost ieri sotia si prima de asigurare pe 6 luni era 103 lei. Asigurarile se scumpesc de la o zi la alta. Eu cand mi-am facut asigurare la masina am platit 330 pt 1 an , si agentul mi-a zis k incepand cu ziua urmatoare va costa 348 pe 1 an. La motor am platit 112 Ron pe 6 luni, si daca imi faceam cu 2 zile mai devreme plateam 108 Ron. Asa k cel mai bine e sa nu stati pe ganduri. Cu cat mai repede va faceti, cu atat mai ieftin scapati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 ITP AUTO MOTO STR. MIHAIL KOGALNICEANU ( INTRARE PE 1848 ) IMEDIAT DIN STR. SUCEVEI IEFTIN SI DE TREABA PROGRAMARI TEL 0728317484 0359 454 175 PROGRAM PRELUNGIT INTRE 8.00 - 18. 20. SIMBATA 9.00 - 13.00 VI-L RECOMAND CU CALDURA. Itp Moto confirmat si de mine, ieri am fost,pret 40 ron (itp sos borsului 60 ron!!!) Cine are timp astazi sa mearga la itp pt ca de maine (1 aprilie) o sa fie o norma si la motociclete ............. (am avut mare noroc ca am fost ieri ) Recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 Mergem man, avem un vecin pe Republici nr 79 , face si el la 90 RON/ 6 luni.Sau daca vrei coboram usurel in centru si ne facem acolo la BT. Cum vrei tu , dar eu vreau sa imi fac azi , cel tarziu maine. Tu ce zici ? mergem! la cat termini programul? eu pe la 4-5 merg in delegatie la noapte si pana vineri sau sambata nu sunt acasa dar macar duminika daca e vreme buna am de gand sa scot motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 mergem!la cat termini programul? eu pe la 4-5 merg in delegatie la noapte si pana vineri sau sambata nu sunt acasa dar macar duminika daca e vreme buna am de gand sa scot motoru Eu ies la 5.30 si sunt la 10 min de centru. Te sun eu cand termin treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 Itp Moto confirmat si de mine, ieri am fost,pret 40 ron (itp sos borsului 60 ron!!!) Cine are timp astazi sa mearga la itp pt ca de maine (1 aprilie) o sa fie o norma si la motociclete ............. (am avut mare noroc ca am fost ieri ) Recomand ce norma????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 OK Contabilu'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 baieti...uitati`va pe asigurariel astea eftine care din ele au acoperire in Serbia (HRG) si Macedonia (MK)...amandoua..nu una fara alta pls Ti-am gasit cea mai ieftina sigurare care sa cuprinda si Serbia ( presc SRB , nu mai apare HRG ) , si Macedonia ( MK ) , la Astra 6luni/ 122 ron pers fiz 600cmc. Daca vrei pot sa iti dau nr de tel de la broker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ce norma????? negrule , tu nu te baga , ce d-zo iar esti musca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 ce norma????? "norma"? verificarea fierului pe standul de frinare, verificarea gazelor de esapament, etc exact ca la cocie.....conserva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate