Stephon Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Se pare ca pe la ora 7:30 a avut loc un accident aproape de Piata Alba Iulia in care a fost implicat un motociclist de la BGS! Faza...destul de clasica! O "desteapta" a iesit cu spatele din parcare fara sa se asigure! Motoiclistul a culcat motoreta si a lasat-o sa se duca inspre masina! La locul accidentului au venit 2 ambulante dar si "cativa" colegi ai motociclistului, de la BGS! El este in spital dar nu stiu in ce stare! Momentan acestea sunt singurele detalii pe care le am! Daca mai aflati ceva sau daca mai aflu ceva...bagati! Oricum...insanatosire grabnica baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Altul de la BGS! Au inceput astia vanatoarea de BGS?! Cine cunoaste sa ne zica si noua starea lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 Se pare ca motociclistul este relativ ok! adica...acum este in operatie pesemne doar cu clavicula rupta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 sanatate baiatului. stie cineva cum il cheama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 si-a rupt si mandibula, dar acum e okay. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 mandibula??? cum naiba??? nu avea integrala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 E nasol fara casca intregrala si la un prieten acum 2 ani i-a smuls toti dintii din fata Ii doresc insanatorise rapida motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 eu nu am vazut (cat am mers prin oras) bikeri de la BGS fara integrala! lasati oamenii care stiu ceva despre accident sa scrie..nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 eu nu am vazut (cat am mers prin oras) bikeri de la BGS fara integrala! pai...d-asta intrebam si eu cum naiba s-a ajuns pana la fractura de mandibula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Sanatate multa motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 casca are rezistentza scazuta in dreptul barbiei. Franatzi fratzilor pe fatza!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudvio Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 casca are rezistentza scazuta in dreptul barbiei. Franatzi fratzilor pe fatza!!! nu se poate frate fiindca aveau airoh tiger si din cate stiu sunt destul de rezistente. multa sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Of of , tare nasol cu ruptura la mandibula... parca cu clavicula in "pioneze" te mai descurci, dar fara mandibula... numai supa nu stiu cate vreme.... MUlta multa sanatate si recuperare cat mai grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Am trecut si eu pe acolo la cateva minute dupa accident si chiar ma intrebam ce cauta aia de la BGS pe acolo. Motoru avea fata praf din cate am vazut, era o vitezana noua, cred ca ceva 636 din 2004 dupa codita. Mai erau 2 motoare, ambulanta, baietii 2/2 de la BGS asa ca mi-am vazut de drum. Insanatosire grabnica . . . poate si muschii au ajutat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Nu stie nimeni cum il cheama? :| Insanatosire grabnica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate