-WERNER- Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Din pacate a trebuit sa ma despart de ETZ...am ramas doar cu pozele si cu amintirile frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Vine altceva in loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Din pacate nu vine alt motor deocamdata..Anul acesta raman biciclist! Pe primul plan este familia, si este nevoie mare de o masina buna! Dupa masina sigur o sa vina si un motor ..chopper...cred..Suzuki LS 650 Savage.. sau un BMW F650.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Din pacate nu vine alt motor deocamdata..Anul acesta raman biciclist! Pe primul plan este familia, si este nevoie mare de o masina buna! Dupa masina sigur o sa vina si un motor ..chopper...cred..Suzuki LS 650 Savage.. sau un BMW F650.. Arata excelent motoru..pacat ca a trebuit sa te desparti de el itzi sugerez BMW F650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vetruvius Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 Din pacate a trebuit sa ma despart de ETZ...am ramas doar cu pozele si cu amintirile frumoase! Maaama ce bine arata....Nici eu n-am motor dar caut unul si am ajuns sa ma gindesc la First Bike...Am cautat ETZ dar tot ce am gasit disponibil nu era scump insa trebuia santier serios acolo...Sa ai bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
787 Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 lasa ca mereu e loc de mai bine~ daca o sa vina ceva in loc, nu conteaza cand, o sa fie ceva mai bun! daca cel care a luat-o o sa aiba grija de ea asa cum ai avut tu, totul e bine! si bicicleta are 2 roti! Maaama ce bine arata....Nici eu n-am motor dar caut unul si am ajuns sa ma gindesc la First Bike...Am cautat ETZ dar tot ce am gasit disponibil nu era scump insa trebuia santier serios acolo...Sa ai bafta!!! decat FB mai bine deschizi santier la un MZ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 (editat) <small>--- Mesaj completat în 05 Jan 2008 22:28 -------------</small><br/> Din pacate a trebuit sa ma despart de ETZ...am ramas doar cu pozele si cu amintirile frumoase! AM AVUT SI EU MZ ETZ250.LA FEL CA SI TINE MAM DESPARTIT DE EL.ACUM AM O HONDA CB450S SI VREAU NEAPARAT SAMI IAU TRANSALP 650.AM SI EU CEVA POZE CU AMBELE.SI O POZA CU AMBELE Editat Ianuarie 5, 2008 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 Din pacate a trebuit sa ma despart de ETZ...am ramas doar cu pozele si cu amintirile frumoase! Arata excelent ETZ-tu ! Pacat ca a trebuit sa-l vinzi..., si asa sper si eu : ca noul proprietar sa aiba grija de el cum ai avut tu ! Sunt destul de putine ETZ-turi care se prezinta in starea asta.Banuiesc ca si mergea la fel cum arata sau mai bine zis si functiona la fel, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 <small>--- Mesaj completat în 05 Jan 2008 22:28 -------------</small><br/>AM AVUT SI EU MZ ETZ250.LA FEL CA SI TINE MAM DESPARTIT DE EL.ACUM AM O HONDA CB450S SI VREAU NEAPARAT SAMI IAU TRANSALP 650.AM SI EU CEVA POZE CU AMBELE.SI O POZA CU AMBELE Băi frate! Adică Âşi eu am avut un ETZ 250-dar gri-acuma am un CB 450 S-tot viÂşiniu Âşi umblu de nebun să-l vând Âşi să-mi iau Transalp!Dacă aflu că ai fost Âşi cu nevastă-mea mă enervez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Băi frate! Adică Âşi eu am avut un ETZ 250-dar gri-acuma am un CB 450 S-tot viÂşiniu Âşi umblu de nebun să-l vând Âşi să-mi iau Transalp!Dacă aflu că ai fost Âşi cu nevastă-mea mă enervez! Bai frate nu mai invia topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Da di Âşe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Da di Âşe? De smen,pentru ca o sa iti iei warn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Adica cum, daca ultimul post intrun topic e cu doua luni in urma nu mai e voie sa scrii in topic? l o l. Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Kill Penis_TM (ex Penis_MBR)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 penis =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Kill Vici too, please ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate