dodomotox Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 Daca aude Boc am mierlito : 2.000.000 X 16%=320.000 . Datori vanduti ! ce simpatic ficiorul asta...stie geografie ori 0,16. fara calculator , desigur:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 de la CRISTINUTA!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 In spiritul calaretului singuratic, ieri, cand a iesit soarele, m-am suit pe agregat si am facut un traseu de 155 km. Poze doar din centrul tarii. De la Dealu Frumos la Cincu si pana la Bruiu e o sosea perfecta care trece printr-un peisaj excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 (editat) ce simpatic ficiorul asta...stie geografie ori 0,16. fara calculator , desigur:) exceptionale comentariile tale mai baga ficior !!!! explica si mie temperatura , de ce se poate masura doar caldura mai explicit cat de cald e afara si nu se poate masura si frigul?? Editat Iunie 29, 2010 de AxL_FzR_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duta.marian Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 La intrunire in Tg. Secuiesc vine cineva ? Suntem un grup de 4 motoare si plecam sambata dimi la 8. Mesaj completat La intrunire in Tg. Secuiesc vine cineva ? Suntem un grup de 4 motoare si plecam sambata dimi la 8. Mesaj completat La intrunire in Tg. Secuiesc vine cineva ? Suntem un grup de 4 motoare si plecam sambata dimi la 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) WestRomanianBikeWeek-Resita 9-11iulie. /index.php?...p;#entry2501439 Editat Iulie 2, 2010 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 In spiritul calaretului singuratic, ieri, cand a iesit soarele, m-am suit pe agregat si am facut un traseu de 155 km.Poze doar din centrul tarii. De la Dealu Frumos la Cincu si pana la Bruiu e o sosea perfecta care trece printr-un peisaj excelent. Da, sunt drumuri foarte putin umblate intre DN si DJ principale - zone fara semnal GSM, esti ca in Easy Rider... mioritic... Mesaj completat La intrunire in Tg. Secuiesc vine cineva ? Suntem un grup de 4 motoare si plecam sambata dimi la 8.Mesaj completat La intrunire in Tg. Secuiesc vine cineva ? Suntem un grup de 4 motoare si plecam sambata dimi la 8. Mesaj completat La intrunire in Tg. Secuiesc vine cineva ? Suntem un grup de 4 motoare si plecam sambata dimi la 8. Cine sunt cei 4, poate vin si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duta.marian Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Poate ne cunoastem din vedere , poate nu... Plecarea e la 8 de la posta Cedonia. Te asteptam cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 exceptionale comentariile tale mai baga ficior !!!! explica si mie temperatura , de ce se poate masura doar caldura mai explicit cat de cald e afara si nu se poate masura si frigul?? indice de confort termic doresti Alexe? ala e diferit de la vitezana la enduroaica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 In spiritul calaretului singuratic, ieri, cand a iesit soarele, m-am suit pe agregat si am facut un traseu de 155 km.Poze doar din centrul tarii. De la Dealu Frumos la Cincu si pana la Bruiu e o sosea perfecta care trece printr-un peisaj excelent. cum mai este Bruiu- Arpas ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 cum mai este Bruiu- Arpas ? bruiu - somartin : asfalt (merge) 80 km/h somartin - arpas : drum de tara (offroad) 40-60 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 cine merge la predeal, 23-25 iulie ? si de cand, vineri sau smb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Transalpina - 10 iulie: /index.php?...t&p=2452606 Exceptional traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Cat de accesibil e drumul pentru un cruiser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kia Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 cine merge la predeal, 23-25 iulie ? si de cand, vineri sau smb ? în prințip mergem Âşi noi, cred că de vineri, numa vremea să fie faină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Cat de accesibil e drumul pentru un cruiser? Pana dupa ranca e asfalt. De acolo pana la obarsie e partial asfalt si partial drum de pamant tasat si pregatit sa fie asfaltat. Nu va pune probleme cu inaltimea garzii la sol dar s-ar putea pune probleme la mersul pe piatra tasata. Dar daca mergi incet e ok. De la obarsie spre sugag, la fel, alterneaza asfalt foarte bun cu portiuni neasfaltate dar pregatite. Deci mergi incet si nu ai probleme majore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Pare ok... Se mai baga cineva? Eventual mai vb la Transilvania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) în prințip mergem Âşi noi, cred că de vineri, numa vremea să fie faină. atat...nu se mai baga nimeni? ...cnd vreau si eu sa merg calare am asa putini colegi de drum Editat Iulie 15, 2010 de dark_alinutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Dupa zicala "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul" recomand Transalpina choperistilor peste vreo ... 2-3 ani. Drumul alterneaza intre practicabil (cu indulgenta) si superb. Din pacate am ratat intersectia spre Ranca asa ca am scurtat drumul pe la Lacul Vidra - Voineasa-Brezoi. Nu stiu de ce dar am impresia ca am ratat ce era mai impresionant pentru ca nu am prea fost... impresionat Per ansamblu, e un drum de facut, insa pe la Sebes-Sugag, si, de preferat, cu ceva mai enduro decat Virago 1100. Si cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 la intrarea in Obarsia Lotrului erau 2 sageti; stanga spre voineasa si dreapta spre petrosani; pe drumul de petrosani, la cativa km se face un drum la stanga spre novaci, dar ar fi fost chin cam mare cu chopper. pe bucata Obarsie-Ranca era impresionant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Am vazut eu un drum la stanga dar era inchis circulatiei publice. Nu stiu daca ala era dar nu am mai avut loc pe pantaloni si pe cizme pt alte noroaie Data viitoare nu-l mai ratez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manach Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ala era. noroi era doar la 10 km de obarsie, pe vreo 2km, dar pe niste ace de par, de am transpirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyfaur Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Salut, Se merge la Predeal? Este vreo plecare organizata in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Salut, Se merge la Predeal? Este vreo plecare organizata in seara asta? din cauza programului la munca eu cred ca plec doar maine pe la ora 13...deci daca mai sunt amatori de plecari maine sa lase in semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 in weekend-ul 27-29 august va asteptam la petrecerea soimilor nemteni tg neamt, a doua editie. intrare moca, fasole cu ciolan moca, bere, distractie, muzica, bere, mancare pe alese, foc de tabara, iar bere, si multe altele... pentru informatii, poze, rezervari, comentarii, confirmari : /index.php?showtopic=563975 va asteptam cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate