vrajitoru Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) Am deschis un topic nou. Mi-a fost sters. L-am deschis iar, si iar mi-a fost sters. As aprecia din partea administratorului care il sterge macar o explicatie. Daca nu o sa il deschid din nou in fiecare zi cate un topic. @TheFatBob: ala de desupra e un post. Eu am deschis un topic nou. Da' nu-i nimic. Continuam fara ura, cu perseverenta, pana cand mi se da macar o explicatie pentru stergere. Hai cu MAN-u'! Editat Iunie 12, 2013 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 stai calm,topicul tau a fost mutat in acest topic,si a devenit "post". postarea multipla se numeste spam,si aduce dupa sine warn si suspendare.got it?10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 stai calm,topicul tau a fost mutat in acest topic,si a devenit "post". postarea multipla se numeste spam,si aduce dupa sine warn si suspendare.got it?10x. Si motivul pentru care pe Sibiu nu se poate deschide un topic cu organizarea plecarii spre MAN este ....? Pentru ca in alte topicuri regionale ... nu exista asemenea motiv. Si nu va fi postare multipla. Nu va mai fi nici o postare daca mi sa da un motiv valid, eventual si cu referire la regula care a fost incalcata (asta ca sa nu fie modificarea topicului in post o metoda de "bagat pumnul in gura" ca asa vrea cineva). Nu este o plimbare oarecare de duminica. E o plecare organizata catre un eveniment moto. Sau noi de la Sibiu nu avem voie sa organizam asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 mda,vesnica discutie..."eu de ce sa nu fac,daca altii fac?".....copilarii. organizati-va pe topicurile deja existente sau pe PM. Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 mda,vesnica discutie..."eu de ce sa nu fac,daca altii fac?".....copilarii. organizati-va pe topicurile deja existente sau pe PM. Black Ah, dar nu e asa stimate domn! E vorba despre: "de ce sa nu iti bag pumnul in gura daca pot!" "daca mie nu imi place si sunt mai tare ca tine, uite ca nu faci!" "nu conteaza regulile, eu fac legea!" Si peste toate astea: as putea sa iti spun ca ceea ce faci tu acum sunt copilarii. Daca nu e o regula a forumului care sa specifice ca actiunea facuta de mine prin deschiderea unui topic nou este gresita atunci poate ca stergerea lui e o masura de "bun-simt", dar ma indoiesc. Pana la urma, pe mine m-a rugat organizatorul evenimentului sa organizez plecarea asta fiind o caracteristica a acestui eveniment. Dar daca domnul moderator "Blackrider" nu e de acord sa facem un topic separat, si fiindca el este mai tare, atunci nu facem! Eu o sa astept lumea vineri 05.07 in parcare la Mall pana la 10 cand plec catre Fagaras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 daca nu va convine ceva,dati report la Admin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Supeeerr!!! Acum ne-a sters si posturile! Minunat! Sa dau report la Admin ca sa ce? Sa te parasc? Sa ii zic ca iti depasesti atributiile? Ma consider mai bun de atat! Si pe langa asta, presupun ca ai pile zdravene daca iti permiti sa faci ceea ce faci, asa ca demersurile nu ar avea nici un rezultat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSb_484 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 fetelor nu va mai certati ) suntem bikeri ori ba ? _ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Supeeerr!!! Acum ne-a sters si posturile! Minunat! Sa dau report la Admin ca sa ce? Sa te parasc? Sa ii zic ca iti depasesti atributiile? Ma consider mai bun de atat! Si pe langa asta, presupun ca ai pile zdravene daca iti permiti sa faci ceea ce faci, asa ca demersurile nu ar avea nici un rezultat! daca erai mai bun de atit,nu te lansai in polemica asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 (editat) Ce e cu MAN-ul asta? Editat Iunie 13, 2013 de Ancalagon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 A disparut tot gospo! Foarte tare topicul asta local care e ca triunghiul bermudelor! Hehehe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 mah, ce va tot dispare? din cate vad este topic cu man direct pe sibiu si se vorbeste si aici... faceti un fel de reclama agresiva? hahahhahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Esti penibil, fara suparare. M.A.N. e prescurtarea Motoraliului Anual National. Si "batranii comu-moto-securisti , cu grade pe umeri ce organizeaza cantarea Romaniei" au intre 22 si 41 de ani ! Poate te induri sa ne faci o vizita si apoi sa faci aprecieri acide la adresa noastra. Cu respect, Gospodarul P.S. Pentru cei care citesc si nu inteleg, acesta este raspunsul meu la postarea lui @ancalagon. Am citat din el. Noroc de functia edit, ca a disparut textul initial:) Nu sunt penibil, doar neatent, v-am confundat cu gasca lui Nastase. Postarea aiurea a stat vreo 5 minute pana m-am prins si am folosit functia norocoasa edit. Daca ai impresia ca a face o greseala indreptata aproape imediat necesita de la mea culpa pana la felatie in public probabil ca tu devii mult mai penibil decat ti-ai fi imaginat. Deci, peace, sau sap dupa securea aia prin gradina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Doc, peace si te astept vineri la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 mda,vesnica discutie..."eu de ce sa nu fac,daca altii fac?".....copilarii. organizati-va pe topicurile deja existente sau pe PM. Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 ps- care vrea sa dea o tura pe la Vidraru maine sau poimaime ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 ...doar neatent, v-am confundat cu gasca lui Nastase. daca exista, baga! un link ceva sa ma delectez si eu ... presupun ca sunt de aia care aveau japoneze prin anii '80 , cate 3bucati in garaj, ca ala raposatul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgi244 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 ps- care vrea sa dea o tura pe la Vidraru maine sau poimaime ? duminica dar pe la cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 (editat) nu am stabilit probabil ora10-11 ... cu tine am fi 3 prognoza meteo promite poze frumoase maine Editat Iunie 15, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nouvenit Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 Salutare. Caut doritori de tura lunga Sibiu-Dunare-litoral, dupa urmatorul program: 26.07.2013 - Sibiu-Orastie-Simeria-Hunedoara-Resita-Oravita-Moldova Noua. - 343 km 27.07.2013 - Moldova Noua-Orsova-Calafat-Corabia-Zimnicea - 460 km 28-07.2013 - Zimnicea-Giurgiu-Oltenita-Calarasi-Fetesti-Constanta-Eforie N (sau Costinesti , sau Vama Veche...dupa preferinte si inspiratie) - 390 km 28.07 - 05.08.2013 - Plaja+bere 05.08.2013 - litoral-A2-Bucuresti-A1-Pitesti-Sibiu - 550 km alte discutii la tel 0752.17.29.25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Genes Radu Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Salut. Ma numesc Radu,sunt de un an student in Sibiu si nu am motor. M-ar interesa sa vorbesc cu cineva care detine un YZF R125. Este vreun detinator pe aici care ar fi dispus sa imi raspunda la cateva intrebari,eventual sa ne intalnim sa vad motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 sunt putine..vazusem o gagica cu un YZF.. ..dar e mic motorul.. Daca ai carnet trebuie sa sti cam cat poate , daca nu ai carnet , eu zic sa iti faci si dupa aia sa iti alegi motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Cred ca e aceeasi gagica pe care am tot vazut-o si eu, dar nu in ultimul timp. Are un yzf albastru si poarta o casca nazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 yey..! aia e..mica subtirica. Din ce am inteles motorelul il mai plimba si prietenu' ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Exact. Ii mai vedeam si pe amandoi pe motor, dar se nimerea sa o vad mai mult singura. Deci cum se uitau soferii.....))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate