Sari la conținut

4tuning show 2007


Postări Recomandate

Am fost sambata la Tuning Days... a fost o mare pierdere de timp peste jumatate dintre masini erau "tunate" cu plastice si boxe.... singurele masini care aveau "ceva sub capota" stateau singure pt ca nimeni nu era interesat sa vada motor adevarat ci mai degraba formele unei gagici care statea lipita de vre-o dacie tunata.

Singurule lucruri care m-a impresionat/marcat pe viata au fost 2 R1 cu turbine si nos (cel putin una dintre ele avea.... mi l-a aratat proprietarul (era ascuns sub a 2 sa). Intregul sistem a fost "home made" la cea din poza (proprietarul are ca principala ocupatie tuningul auto, motorul l-a "facut" pentru el). e fantastic "ce pot face doua maini dibace" tot respectul pentru munca lui.

Vitezometrul din poza e al celeilalte motociclete cu turbina.... cred ca l-a luat de pe bordul unui avion.... oricum arata super tare.

Daca aveti poze mai bune... nu fiti zgarciti

post-1658-1175430235_thumb.jpg

post-1658-1175430296_thumb.jpg

post-1658-1175430364_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca daca v-ar spunea cineva totusi ca asta e site de motociclete, ati lua-o ca pe o gluma de 1 Aprilie.

In consecinta, O MOTOCICLETA.

 

 

chiar ma gandeam ce-s cu atatea conserve :crack: :kick:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"foarte tare " numai cotetze de maini hai sa nu fiu rautacios ... am vazut si ceva maini printre puzderiile alea de dacii din 1900 toamna care dupa ce ca erau vai mama lor se mai si umfalu in pene propietarii respectiv temiri ce cocalar manelist cordit ... nici macar vopseaua nu era data calumea pe daciile alea sau matiz ,tico iar motocicletele ale nu am intels ce cautau pe acolo ... era un r1 interesant . si inca una sau doua . ma vazut si niste zx9 care nu aveau nika tunat ... nici macar fetele nu erau pe pozitie inafara de cateva care erau chiar bomba restu toate celuliticele care mai de care mai vulgar imbracate etc etc ... am fost si prin alte tari la saloane de genu asta dar totusi a fi sexy imbracat nu inseamna a fi vulgar ... era unua lingea o aripa de matiz de numa numa am ras cu spume :crack:)))) baiazide ti-a placut ??? cred ca orice intrunire moto e mai resuita decat a fost chestia aia ... super specatcolul de afara niste bmw si alea din 1900 care faceau niste "drifturi" erau smecheri nu ? si prietena mea stie sa fac dastea ... :kick: marii stunteri conservari ... totzi de acolo nu aveau alceva in cap decat moama fast & fourious si tarfe ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am scris si atasat niste poze despre expozitie. Slaba rau.

 

http://wattozaurul.blogspot.com/2007/04/4-...ro-otopeni.html

 

Bani aruncati de pomana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...