DeusEx1 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Are cineva un manual de reparatie pentru un Kawasaki z750 2007? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiua Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 www.manualedereparatie.info Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Straic Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Salutare, o problema la un z750 2009 i-a schimbat toba si stock si dupa 2 zile nu se mai accelereaza, prima oara peste 4000 de ture acum peste 2000 de ture asta in mers pe loc ajumge pe la 6000 . S-a mai intamplat cuiva asa ceva? Vreo rezolvare? Multumesc Salutare, o problema la un z750 2009 i-a schimbat toba si stock si dupa 2 zile nu se mai accelereaza, prima oara peste 4000 de ture acum peste 2000 de ture asta in mers pe loc ajumge pe la 6000 . S-a mai intamplat cuiva asa ceva? Vreo rezolvare? Multumesc Salutare, o problema la un z750 2009 i-a schimbat toba si stock si dupa 2 zile nu se mai accelereaza, prima oara peste 4000 de ture acum peste 2000 de ture asta in mers pe loc ajumge pe la 6000 . S-a mai intamplat cuiva asa ceva? Vreo rezolvare? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 www.manualedereparatie.info Succes! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Salutare, o problema la un z750 2009 i-a schimbat toba si stock si dupa 2 zile nu se mai accelereaza, prima oara peste 4000 de ture acum peste 2000 de ture asta in mers pe loc ajumge pe la 6000 . S-a mai intamplat cuiva asa ceva? Vreo rezolvare? Multumesc Deci sa inteleg ca i-ai schimbat toba stock cu una aftermarket sau cum? Fi-ul se aprinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Deci sa inteleg ca i-ai schimbat toba stock cu una aftermarket sau cum? Fi-ul se aprinde? Da, dar nu a avut pana la urma nicio legatura cu toba. Desi initial m-am gandi/ si mi s-a sugerat ca ar fi de la butterfly valve ca ar fi dat o eroare si trebuie remapata cu noua toba. Dupa cum ziceam nu a fost cazul. Problema a fost foarte simpla si fara mari batai de cap si anume : - mi-am lasat sub sa(deci in portbagaj) sacul de la casca; pe care mi l-a aspirat priza de la filtrul de aer, infundandu-se astfel si nemai permitant sa patrunda aer. Am respirat usurat dupa ce am primit n-shpe solutii : butterfly valve, pompa de benzina, nush ce senzor , clapita de admisie blocata, benzina cu apa etc... Oricum amuzant Eram ca o paraietoare . Meargea pir..pir..pir..pir in nas ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 =)) ce tare asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 punem si noi de-o intalnire de Z-isti? eventual la SMAEB sa ne gasim cu totii... ca n-ar fi rau sa ne stim unii pe altii si presupun ca SMAEB e un bun prilej cand toata lumea se aduna la un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) punem si noi de-o intalnire de Z-isti? eventual la SMAEB sa ne gasim cu totii... ca n-ar fi rau sa ne stim unii pe altii si presupun ca SMAEB e un bun prilej cand toata lumea se aduna la un loc. Pacat ca nu se prea scrie/intra pe forum . Probabil sunt si foarte putini posesori de Z-et. Editat Aprilie 8, 2012 de tinlenvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Da, la SMAEB sa fie ! Ziceti aici ziua si ora ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Da, la SMAEB sa fie ! Ziceti aici ziua si ora ! sambata ora 11-12 ? Nush..zic ei eu. Mie imi convine orice ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Vin fratilor, da nu sambata asta, deh ma duc la ai mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 punem si noi de-o intalnire de Z-isti? eventual la SMAEB sa ne gasim cu totii... ca n-ar fi rau sa ne stim unii pe altii si presupun ca SMAEB e un bun prilej cand toata lumea se aduna la un loc. vin si eu Pana la urma la ce ora si cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Hai sa zicem pe 19 orele 19.19 dati o idee de loc, pentru Bucuresti. Sau la SMAEB la orele 12 sa vezi cum ne gasim Editat Aprilie 10, 2012 de DeusEx1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Buna data, buna ora! Din pacate am fost scos din priza legat de fenomenul motociclistic in ultimii ani asa ca habar nu am unde ar fi mai indicat. Bine ar fi sa existe o terasa pe langa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Hai sa zicem pe 19 orele 19.19 dati o idee de loc, pentru Bucuresti. Sau la SMAEB la orele 12 sa vezi cum ne gasim Vineri 19 la 19:19 Piata Victoriei nr 19 )) Si ne vedem si sambata la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Ne putem vedea in ziua SMAEB-ului undeva in afara ROMAERO...eventual la Petromul de la intrarea in Bucuresti pe Bucuresti-Ploiesti ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Vineri 19 la 19:19 Piata Victoriei nr 19 )) Si ne vedem si sambata la SMAEB Nu la victoriei ma, e prea aglomerat acolo, mai repede la casa poporului si 19 pica joi Ne putem vedea in ziua SMAEB-ului undeva in afara ROMAERO...eventual la Petromul de la intrarea in Bucuresti pe Bucuresti-Ploiesti ?!?! Mai repede la ikea in parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Nu la victoriei ma, e prea aglomerat acolo, mai repede la casa poporului si 19 pica joi Mai repede la ikea in parcare. Ne vedem de mai multe ori ca nu strica. Fiecare vine cand poate. Deci ramane prima intalnire Joi 19. ora 19 Casa Poporului?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GaGauTa Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 ma bag si eu la intalnire. vis a vis de problema cu ABS-ul meu, s-a rezolvat de la faptul ca am dat bateria jos sa o incarc, cand a montat-o la loc se pare ca una din cele doua mufe care trece fix pe acolo nu mai facea contact/ iesise un pic remufat, resetat cod, acum pare ok (am verificat rpd in cativa metri) diseara cand ies de job vad daca mai apare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Ne vedem de mai multe ori ca nu strica. Fiecare vine cand poate. Deci ramane prima intalnire Joi 19. ora 19 Casa Poporului?! Eu vin, poate ne strangem mai multi si ne intalnim mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 (editat) In curand schimbi tabara nu? Eu sper sa nu, chiar daca Hornetul ala e o motocicleta superba. Editat Aprilie 11, 2012 de Fester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Bun, deci ramane joi pe 19 la ora 19 la casa poporului, apoi sambata 21 la SMAEB (aici stabiliti voi unde). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 salut baieti.de curand am achizitionat un z750 2007 model cu abs si ash vrea sa stiu ce ulei ar trebui sa pun in motor.m am gandit la un motul 7100 10w60.eu ma plimb cu tovarasii mei care au supersport deci o cam forjez.ce mi recomandati?e ok alegerea mea?multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate