DeusEx1 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Orice marca consacrata de uleiuri dedicate motocicletelor este buna. In functie de temperaturile de lucru ale motocicletei ai in maual o diagrama de vascozitati care se pot folosi. Asta e tot nu e mare filosofie. Spre exemplu acum folosesc belray, inainte am folosit Motorex, Motul nu ca nu sunt fan. Am folosit Motul la alta si nu m-a dat pe spate. Deci, vorba cantecului, ne vedem joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 multumesc de raspuns.am luat motul 300v 10w40.sper sa si faca treaba.la modelu asta nou dupa 2007 intre skimburi necesita completare sau si asta e in functie de stilul de mers,vascozitate ulei,anotimp etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Nu, nu necesita nici o completare in mod normal. Oricum 300V este un ulei scump, puteai sa te orientezi catre motorex topspeed 10W40 la fel de bun si mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 bug-spoiler z750 cred ca si z1000 59 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuner Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 m am gandit si la motorex dar de unde am cumparat eu nu avea.urmatorul skimb va fi motorex daca motul nu se va comporta bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Daca si maine vremea este tot ca azi, nu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GaGauTa Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 daca va fi tot ca azi nu stiu daca vine cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 daca va fi tot ca azi nu stiu daca vine cineva... Cu vremea asta cred ca o sa ne vedem duminica . Totusi este o speranta mica si pt joi seara. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Bun, trecem peste azi caci am sila de a iesi pe semi-ploaie. Ramane urmatoarea intalnire la SMAEB. Stabiliti voi un loc, nu inauntru ma gandesc din motive de aglomeratie. Veniti ma la SMAEB ori ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Bun, trecem peste azi caci am sila de a iesi pe semi-ploaie. Ramane urmatoarea intalnire la SMAEB. Stabiliti voi un loc, nu inauntru ma gandesc din motive de aglomeratie. Veniti ma la SMAEB ori ba? unde anume si la ce ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai nu stiu exact unde, asta ziceam sa stabiliti si voi. Eu ma mai intalnesc cu 2 prieteni la Dristor la Mc pe la 11.30 si pe la 12 plecam, teoretic pe la 12.30 suntem acolo. Daca intram sigur nu ne mai intalnim acolo, propun sa ne vedem la Cocosatu in parcare sau la OMV in peco, pe la 12.30. Anuntati-ma si pe mine cu un Pm sau un SMS daca veniti, va rog, sa nu astept degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai atunci ramane la 12:30 Eu vin sigur. Dar habar n-am unde e "cocosatu" iar omv-ul presupun ca il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 12.30 sambata sau duminica? OMV zic si eu chiar daca e pe sensul opus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Bun atunci, SAMBATA orele 12.30 (nu chiar fix) la OMV-ul de langa pasajul baneasa ( podul de la fabrica de paine). Eu zic ca este destul de clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Bun atunci, SAMBATA orele 12.30 (nu chiar fix) la OMV-ul de langa pasajul baneasa ( podul de la fabrica de paine). Eu zic ca este destul de clar e petrom nu omv buuun deci ramane sa ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 E omv nu e petrom, vezi ca le confunzi... Se vorbeste de omv de pe aerogarii, nu de petrom de pe buc-ploiesti. Cocosatul este restaurantul de la capatul tramvaiului, cel cu mici renumiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 (editat) Atasez poza ca sa nu fie nicio confuzie. Ne vedem maine 12.30! bafta! Salutare. Am si eu o problema, trebuie sa fac certificatul de autenticitate la un z750 din 2004 si am nevoie de o toba originala pentru o zi. Dau o bere sau daca aveti nevoie de altceva, sunt dispus. Precizez ca sunt din Bucuresti Merssiiiiiiiiiiiiiiii Nu stiu daca te ajuta cu ceva o toba stock z- 2009. Daca da,nicio problema cu imprumutul din partea mea. Editat Aprilie 20, 2012 de tinlenvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Atasez poza ca sa nu fie nicio confuzie. Ne vedem maine 12.30! bafta! Nu stiu daca te ajuta cu ceva o toba stock z- 2009. Daca da,nicio problema cu imprumutul din partea mea. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeusEx1 Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Sambata ies cu un grup de prieteni la o plimbare pe siriu-cheia, plecarea se face de la Petromul de la Miotita unde ne strangem la ora 8 dimineata. Cine vrea sa vina, sa vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 domnilor, cand ne intalnim si noi cu z-urile nostre? scz, dar la prima adunare n-am putut ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinlenvan Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 domnilor, cand ne intalnim si noi cu z-urile nostre? scz, dar la prima adunare n-am putut ajunge Eu sunt pentru. Oricum ies in fiecare zi de nebun la plimbare.. Iese cineva azi cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Kawasaki Z750S, 2005, 43.000km, negru, stare f buna, gume+ kit lant f ok, crash-pad Kawasaki, Givi Monorack - 3200 euro. Schimb cu Suzuki V-strom, Yamaha XT660R, Kawasaki KLE model 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devilish Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Se vinde Detalii in semnatura Pretul este negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) Vand Givi Monorack pentru Z 750 - 50 eur Editat Mai 29, 2012 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Vand Givi Monorack pentru Z 750 - 50 eur Domnilor, pret nou 40 euro! il vand ca mi-a venit wingrack-ul! URGENT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate