tacanel Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 E super de moto acum. As fi curios ce consum aveti voi.Eu cel mai mic consum l-am avut in jurul lui 8.Media normala la mine 9 jumate 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 e uite ca e randul meu sa fiu putin rau cu tine: mie imi consuma 7 in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 :-) am uita sa precizez c-al meu duce in spinare tot timpul 2 persoane(am 120kg)+un stil de condus mai sportiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Frate. al meu imi mananca 7-8 in oras si e de 750. Cum sa manance 7 ala de 1000? Toata lumea se plange de consum la ala de 1000. Ai umblat pe la injectoare? Sau poate am eu ceva stricat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 nu sunt genul care sa se laude ca ii consuma putin, nici nu i-am bagat gaz ....dar cu benzina de 450.000 fac 200 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 ceva poze de duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 ceva poze de duminica bravo. Genunchiul jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 fara genunchi pe jos.s-asa bugspoilerul tot e polizat pe partea dreapta:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 fara genunchi pe jos.s-asa bugspoilerul tot e polizat pe partea dreapta:-) ouch. Naspa frate. Distractia costa Cum mai facem fratilor cu intalnirea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Noah v-ati intalnit pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Noah v-ati intalnit pana la urma? nope. pai cand sa ne intalnim. Vremea e naspa, cred ca majoritatea au un program incarcat.... cine stie cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elian Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Am si eu o intrebare.....stie cineva cam cat consuma modelul 2007 de z750,ca vad ca cei cu modelul vechi se cam plang de consumuri ridicate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zet Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Am si eu o intrebare.....stie cineva cam cat consuma modelul 2007 de z750,ca vad ca cei cu modelul vechi se cam plang de consumuri ridicate... salut eu am una si nu vrea sa consume mai mult de 6.5(forjata)nici in ruptul capului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Septembrie 13, 2007 Autor Share Postat Septembrie 13, 2007 @fliper scoate frate poza aia de pe baicshop, unde esti cu cucoana pe motor ... ... cacând vad coatele alea goale si madam în shlapi pe motor ... PIC JOS ..dupe cum vezi nu eram la reising ci la promenada.. nu incercam sa impresionez duduia si nici sa pui cotu jos.. asa e mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Am ceva piese de z daca cumva e interesat cineva.carene(negre),rezervor(cu ceva zgarieturi),far,bord(18000km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legnakrad Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 hey ! sunt si eu curios cat de incomod e pt pasager sa mearga pe z750 ? ca am citit in reviews ca e dt de naspa. si am mai citit si ca nu sunt f bine sincronizate amortizoarele si ca deranjeaza in curbe ma intereseaza pt cei cu modelul 2007 multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 tare, z 750 asta.....belea d motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 da care e pretul la z 750 2007 nou? am vaz pe site la united motors 6500 ddp, asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLASH-TUNING Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 aproape 8000 este pretul lui cu tva,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 salutare domnilor! din pacate am nevoie urgenta de bani, asa ca imi vand motorul la licitatie, iar pretul de deschidere este 4000 Euro. motorul e in stare perfecta si e inmatriculat pe numele meu. link: /index.php?showtopic=137352 dupa cum stiti, acest motor se vinde mult mai scump, dar avand in vedere nevoia mea urgenta de bani... succes ! contact: 0724217777, sau razvanpivanescu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 multa bafta la vanzare. Frate ce se intampla in tara asta? Nu prea se cumpara Z-ul si in italia si alte tari e primul naked la vanzari ce se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upsalla Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 eu pun pe masa 4100 euro-suedezi --- Mesaj completat în 27 Oct 2007 23:04 -------------pina cind tine licitatia ? ca sa stiu cit de sus merg si pina cind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 salutare domnilor! din pacate am nevoie urgenta de bani, asa ca imi vand motorul la licitatie, iar pretul de deschidere este 4000 Euro. motorul e in stare perfecta si e inmatriculat pe numele meu. link: /index.php?showtopic=137352 dupa cum stiti, acest motor se vinde mult mai scump, dar avand in vedere nevoia mea urgenta de bani... succes ! contact: 0724217777, sau razvanpivanescu@yahoo.com la cat s-a terminat licitatia,daca nu sunt indiscret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 esti indiscret ... dar iti spun ca nu e un secret la urma urmei : 5000 euro, cu tot ce avea pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 la noi motoarele nu au pret.in germania c-am d-aici incepe pretul pentru un motor fara extrase. numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate