Merenptah Postat Ianuarie 7, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2008 I luv u 2!!!! bey, mai usor cu declaratiile de dragoste. ce-i aici....matrimoniale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 bey, mai usor cu declaratiile de dragoste. ce-i aici....matrimoniale? era ironic mah.. ca asta.. fuzzy buzzy, vroia ca eu sa ajung vineri nu joi la birou... da da.. face mishto de mine mah.. da da.. sa-l certi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Asa asa, ca asta nu face altceva decat sa amageasca lumea. Ieri zicea de vinoase fierte, alea alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Salutare gasca. Ce mai ziceti? ce mai faceti? Update your status. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Muncim cu drag si spor pentru-al patronului viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Lasa mai asta ca toti facem sex la job ...in rest...plimbari, reparatii mobre...cumparari mobre si alte d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Asa asa, ca asta nu face altceva decat sa amageasca lumea. Ieri zicea de vinoase fierte, alea alea... Sa vezi dezamagire cand te-oi trezi si tu cu o amigdala de marimea unei nuci... Salutare gasca. Ce mai ziceti? ce mai faceti? Update your status. In afara de "Sick, sick si iarasi sick..." azi am primit o veste buna... s-a dat comanda pentru bujiile de rigoare la motoreta... plus un mic bonus... si sunt nerabdator pentru februarie... o sa vina mai ceva ca Mos Craciun... pana una-alta nu se baga vreun barbat vanjos spre a fi dat la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 barbat vanjos asta's eu dar sunt prea scump eu ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Hai ca ma iti creste valoarea acolo ... si nu are nevoie zona noastra de un reprezentant? Yaman s-a bagat pana la urma sau nu? p.s.: curvisorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Hai ca ma iti creste valoarea acolo ... si nu are nevoie zona noastra de un reprezentant? Yaman s-a bagat pana la urma sau nu? p.s.: curvisorilor Yaman a fost bagat obligat-fortat!! Da' asta nu inseamna ca nu avem nevoie de mai multi la licitat!! fie ca licitati, fie ca licitanti!! Deci.. dati sfoara in tara, uameni!! John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 (editat) Chiar vrei sa iti spun ce mi-a marturisit Sfanta Duh? Ca mi-a rezervat deja o pancarta pentru licitatie? ) l.e.: a se intelege ca daca nu vin am vreo 2-3 persoane care ma vor cauta sa ma omoare Editat Ianuarie 8, 2008 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Io nu stiu de ce ar vrea lumea sa te omoare, dar ma bag si eu. Aduc tortele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Io nu stiu de ce ar vrea lumea sa te omoare, dar ma bag si eu. Aduc tortele. furci si topoare aduc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Si uite asa de stransa e comunitatea noastra... dar pana una-alta ia ziceti care va prezentati maine seara? Eu o sa fac tot posibilul sa scap de problema cu gatul si sa fiu prezent... restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Adica eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Io nu stiu de ce ar vrea lumea sa te omoare, dar ma bag si eu. Aduc tortele. sa inteleg ca nu-ti mai place "a fuzzy thing sandwiched between your legs"??? --- Mesaj completat în 09 Jan 2008 18:21 -------------si btw care se mai ia de fuzzy buzzy... hmm... va bat de suna apa-n voi!!! (sau va musc ) luv u fuzzy!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Deci confirmi prezenta maine seara? Sau ma lasi singur in ghearele sacalilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) era sa vin in seara asta, bine ca am prieteni cu calendare... cred ca ajung si eu maine Editat Ianuarie 9, 2008 de zeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 poate vin, nu stiu inca... nu prea am chef sa ies din casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 sa inteleg ca nu-ti mai place "a fuzzy thing sandwiched between your legs"??? <small>--- Mesaj completat în 09 Jan 2008 18:21 -------------</small><br/>si btw care se mai ia de fuzzy buzzy... hmm... va bat de suna apa-n voi!!! (sau va musc ) luv u fuzzy!! Chiar nu stiu de unde ai scos sendvishu. Ma rog, fiecare cu fetisurile sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 Grupul motociclistilor betivani condusi de betivanul si curvarul lor sef saluta grupul care nu si-a facut aparitia in seara asta... Ati ratat betie bah! Plus ca Pitika noastra draga si cu preaiubitul nostru COLD_AS_ICE fac un cuplu de ras fantastic ... m-am intors acasa cu dureri masive de burta si de falci de la ras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Grupul motociclistilor betivani condusi de betivanul si curvarul lor sef saluta grupul care nu si-a facut aparitia in seara asta... Ati ratat betie bah! Plus ca Pitika noastra draga si cu preaiubitul nostru COLD_AS_ICE fac un cuplu de ras fantastic ... m-am intors acasa cu dureri masive de burta si de falci de la ras... da' ti-am zis io ca nu avea dreptate, ai vazut, nu??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
|uci Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 (editat) nu toata lumea are timp de forum ma Cristi.....dar puteai sa dai si tu un telefon sa spui ca e loc de petrecere la birou,ca eu nu te refuzam ...este valabil si pentru Dan ( Fuzzy si cold_as_ice) aveam si eu chef de petrecere ..... later edit : Doamneee.ee... acum am vazut ...cata forumistu esti, mult vorbesti fuzzy:D...te cred si eu ,daca stai la servici si alceva nu ai ce face decat sa stai pe forum ....normal sa va fie rusine ma Editat Ianuarie 11, 2008 de |uci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 Tie sa iti fie ma... nu stiai ca e joi ... nu te-am mai sunat ca te stiu mereu ocupat... mai stii in toamna ca erai ca un sacal? ... cum miroseai asfalt uscat cum ieseai ))... lasa frate ca se face primavara si facem noi drumuri multe... benzina sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 11, 2008 Share Postat Ianuarie 11, 2008 din cate stiu eu s-a anuntat pe forum de cateva ori cand se tine intalnirea si unde.... ba chiar s-a pus si o harta...... ce asteptati? invitatii speciale? cine vrea sa vina.....vine! cine nu....isi pune probleme. no offense, motherfuckers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate