COLD AS ICE Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 ideea e ca s-a rupt........ a fost prins cu 2 suruburi si cu saibele aferente......... s-a zgaltait si s-a ciumidit..... acum am un carton....bagat in plastic......lipit cu scoci..... ma c.a.c. in tablele lor de c.a.c.a.t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Mai ai bucati din el? Aveam si io nevoie de o tabla s-o car dupa mine sa am pe ce pune cricu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Ce rai e unii , un plat-band mai sanatos si mai lat iti trebuie tie Radu-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Ce rai e unii , un plat-band mai sanatos si mai lat iti trebuie tie Radu-le. Ba eu cre' ca-i trebuie o furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Si-o capitza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Iese cineva diseara? Daca da, unde? Poate ne vedem la o bere undeva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 dupa 2 ture prin oras......se ciumideste si scociu' .....nu mai stiu ce sa ma fac.....offff..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 dupa 2 ture prin oras......se ciumideste si scociu'.....nu mai stiu ce sa ma fac.....offff..... Snif ... bea o bere ca trece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Ba eu cre' ca-i trebuie o furca Si-o capitza! sa se joace cu...furca-n capitza . Iese cineva diseara? Daca da, unde? Poate ne vedem la o bere undeva .... eu si iubi meu vrem sa merem la baru' lu' apashu diseara . Editat Mai 30, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 foarte frumos dvd-ul si filmuletul este super . Ma bucur ca ti-a placut! Sa ne mai luati si alta data ca, uite, facem lucruri frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 eu si iubi meu vrem sa merem la baru' lu' apashu diseara . Ati mai fost acolo? Cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Parca m-as da diseara. Am mai facut rost de 100 mii de inca un sparc de benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) sparc picurat , si mai scuturi si furtunu' Editat Mai 30, 2008 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Ma bucur ca ti-a placut! Sa ne mai luati si alta data ca, uite, facem lucruri frumoase da, da, categorishen . Ati mai fost acolo? Cum e? n-am mai fost, mergem si noi sa vedem cum este. inteleg ca preturile sunt foarte ok . Parca m-as da diseara. Am mai facut rost de 100 mii de inca un sparc de benzina. pai, mon cher raducu, vii cu noi la apashu bar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Unde e apashu' asta care se tot vehiculeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 pe langa grozavesti ma. de la intersectie urci spre Leu vreo 50-100 de metri si faci prima la dreapta pe o stradutza cam ascunsa vederii. mergi inca 100 si ceva de metri pe ea. barul se afla pe partea stanga a sensului tau de mers. localul e dragutz, se merita. Unde e apashu' asta care se tot vehiculeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Unde e apashu' asta care se tot vehiculeaza? pe strada econom cezarescu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Ce dreq nu ziceti Econom Cezarescu, strada kurului care da in Dobitehnica. Am frecat-o un an intreg pe-acolo. Editat Mai 30, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Ce dreq nu ziceti Econom Cezarescu, strada kurului care da in Dobitehnica. Am frecat-o un an intreg pe-acolo. si....ai frecat-o bine? deci, zii bre, vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 si eu merg la o plimbare daca vrea cineva mai incolo, mi-am decupat toba azi si vreau s-o testez un pic:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_dili Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Are si terasa acest bar dubios despre care ati vorbit? Editat Mai 30, 2008 de oana_dili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 (editat) si eu merg la o plimbare daca vrea cineva mai incolo, mi-am decupat toba azi si vreau s-o testez un pic:) pai......noi propuseram.....la bar la apashu cine vrea sa se arate la fata . si vedem pe urma ce mai facem. Are si terasa acest bar dubios despre care ati vorbit? nush femeie. miscati-va fundurile acolo sa ne mai vedem si noi moacele . Editat Mai 30, 2008 de Merenptah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 terasa e pe strada cu shorley si pui de babau(urs) daca e aia inainte de pui de urs pe stanga .. acum 2 ani avea si terasa s-ar putea sa vin si eu nu sunt sigur (stau ca bou dupa curu muierii -- JIzas , ce frustrat ma simt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Nu am de gand sa-mi misc fizicul superb pana la Apashu'.... Prefer alta alternativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 io ies aici in cartier la fostul happy. un suc mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate