Pitika Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Habar n-am... n-am apucat sa savurez nimic... sunt cobza de la ce esti cobza mah?? de la beutura??? sau chiar a dat boala in tine?? puup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 26, 2007 Autor Share Postat Decembrie 26, 2007 'neatza copii . deci vad ca vizitele la mine nu sunt bune, se lasa cu dureri de cap . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 CRACIUN FERICIT!!!!! bafta in noul sezon , asfalt uscat si drumuri fara probleme nici la caii de foc nici la voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 de la ce esti cobza mah?? de la beutura??? sau chiar a dat boala in tine?? puup racit cobza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 mah copii, noi ne mai intalnim anul acesta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Pai... eu sper sa vad cat mai repede... sanatosi... io's la munca acu si sunt terorizat de raceala si... restu'... eventual la o canuta de vin fiert? (sau ptr zeze special, o "cana" de votca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 28, 2007 Autor Share Postat Decembrie 28, 2007 pai...io zic ca ne mai vedem . nush daca anul asta, caci maisunt cateva zile, iar eu am si program cu blonda mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 (editat) fara reclama pe forum, va rog.. vinul e bun... edit: mergem la patinoar? eu nu stiu cu patinele... dar vreau sa merg imi iau protectii ) Editat Decembrie 28, 2007 de zeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 saltare a venit iarna si incep sa stau mai mult in fata calculatorului asa ca sa ma prezint papadie dupa se vede ,stau undeva pe ceahlaul si ma bucur ca mica gasca din crangasi-giulesti nu i chiar atat de mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 saltare a venit iarna si incep sa stau mai mult in fata calculatorului asa ca sa ma prezint papadie dupa se vede ,stau undeva pe ceahlaul si ma bucur ca mica gasca din crangasi-giulesti nu i chiar atat de mica uelcom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 @papadie: uelcam.... @restu': ... dar sper sa scap mai repejor sa pot sa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 @papadie: uelcam.... @restu': ... dar sper sa scap mai repejor sa pot sa... relax mah ca nu mori de la o raceala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 saltare a venit iarna si incep sa stau mai mult in fata calculatorului asa ca sa ma prezint papadie dupa se vede ,stau undeva pe ceahlaul si ma bucur ca mica gasca din crangasi-giulesti nu i chiar atat de mica sal papadie.......... am o nelamurire: papadie..adika vierme? ca io asa stiu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Sal papadie Nu-ti e ba mila de mobra sa o lasi fara hainute p'afara? Pt ceilalti: sint neamtu si "stau" pe Saidac (zona parc cringasi), linga un R6 cu husa visinie(inca nu cunosc apropitarul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) pentru grinch-ulistii alcoolisti de crangasi care s-au prezentat de Craciun la grinch-ulita alcoolista fericita cu salitos, care mai vreti mah pui cu scortisoara? va fac la anul in caserole, ca m-a secat Oryon-ul: puiu'!!! unde-i puiu'???? avand in vedere ca-n urmatoarele zile ma perind prin zona, ia ziceti, care bagati un ultim vin fiert/ o ultima bere pe anul asta? facem o scurta iesire pe ungheva? Danutze, treci la interval ca fac urat daca nu vii sa dai noroc cu mine :crack: Editat Decembrie 29, 2007 de Ralucone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 29, 2007 Autor Share Postat Decembrie 29, 2007 saltare a venit iarna si incep sa stau mai mult in fata calculatorului asa ca sa ma prezint papadie dupa se vede ,stau undeva pe ceahlaul si ma bucur ca mica gasca din crangasi-giulesti nu i chiar atat de mica bine venisi pe topic. poate vii si la intalnirile noastre de joi...care probabil se vor relua dupa 7 ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) relax mah ca nu mori de la o raceala... nu... mor de tratament... ca 2 zile doar nu am baut... in rest doar beutura... pentru grinch-ulistii alcoolisti de crangasi care s-au prezentat de Craciun la grinch-ulita alcoolista fericita cu salitos, care mai vreti mah pui cu scortisoara? va fac la anul in caserole, ca m-a secat Oryon-ul: puiu'!!! unde-i puiu'???? avand in vedere ca-n urmatoarele zile ma perind prin zona, ia ziceti, care bagati un ultim vin fiert/ o ultima bere pe anul asta? facem o scurta iesire pe ungheva? Danutze, treci la interval ca fac urat daca nu vii sa dai noroc cu mine DAAAAAAA!!!!!! (foarte hotarat!!!)... si din nou ca sa se inteleaga bine: DAAAAA!!! bine venisi pe topic. poate vii si la intalnirile noastre de joi...care probabil se vor relua dupa 7 ianuarie. cand ne trezim fiecare din coma alcoolica, nu? @COLD AS ICE: pe tine cand te mai vad la fata ma? Ultima oara m-ai dezamagit un pic... vreau sa intru in anul viitor cu imaginea unui zambet laaaarg din partea ta @all: L.E.: momentan singura problema pe care o mai am e cu gatul care e cam umflat... deci sper sa scap repejor (care va aud cu glume si aluzii v-am spart!) Editat Decembrie 29, 2007 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 momentan singura problema pe care o mai am e cu gatul care e cam umflat... m'am logat doar ca sa pot posta asta: AHAHAHAHAHAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 well now fuzzy has a big fuzzy thing in his throat. Oryon, ai legatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Deci radeti de un om bolnav da? mrrrrr..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 mergem la patinoar pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Somnabulilor, facem chat aici? N-aveti yahoo? mrrr.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 mai stati pe aici, si asa trece greu timpul la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 @papadie: Wilkommen @ralucone: PUI!!!!!!!!!!!!!!!! @fuzzy: ti-am zis sa nu pui gura pe toate tampeniile? ti-am zis?? @Cold: mai prezinta-te si tu la apel, ca ne confunda fuzzu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Decembrie 30, 2007 Autor Share Postat Decembrie 30, 2007 L.E.: momentan singura problema pe care o mai am e cu gatul care e cam umflat... deci sper sa scap repejor (care va aud cu glume si aluzii v-am spart!) well now fuzzy has a big fuzzy thing in his throat. Oryon, ai legatura... vezi daca stai intre picioarele cui nu trebe?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate