Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

salutare,

 

de ieri e si fii-miu motociclist cu acte in regula :baldy:

 

dar fara obectu' muncii :hurt:

 

(a fost pe 21 nu pe 23, am inteles eu aiurea)

 

pe joi :bigstar:

 

:finger: :moron: :peace:

 

 

Ohoho, felicitari! Asteptam 23-u, da' acu am ratat momentul :moto:

Sa fie intr-un ceas bun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare,

 

de ieri e si fii-miu motociclist cu acte in regula :baldy:

 

dar fara obectu' muncii :moto:

 

(a fost pe 21 nu pe 23, am inteles eu aiurea)

 

pe joi :bigstar:

 

:finger: :moron: :peace:

Felicitari!! Sa-l stapaneasca sanatos si sa nu-l dea.. Are voie sa-l arate doar :hurt:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu placere, Shadow! In principiu, cred ca va veni si Bogdan la sedinta si nu cred ca s-a suparat ca nu v-ati luat ramas bun (daca se supara, imi spunea). :( Da, n-am mai ajuns la Salon din 3 motive: echitatie la Baneasa, plimbarica-n padurica, aratura la Caldarusani ("munca patriotica" pentru manastire :ok: ) Teoretic, dupa echitatie vroiam sa venim la Salon, dar au aparut celalte tentatii :D

 

Nenea cu tractoru' era foarte incantat ca nu e singur pe tarla, asa ca s-a apucat sa-mi indice si niste locuri misto, adica "domne', uite colo sha unde incepe campu' verde e o panta de io de abia o urc cu a doua cu tractoru'. acolo-i fain sa mergi cu motoreta!" Buna indicatie, ca zburdam pe-acolo fara de probleme :P

 

Si-apropos de coclauri, am intalnit sambata in parcare la Agip-ul de la Chibrit un baiat cu un Dominator plin de noroi (yes, yes, yes :ok: ), cu care m-am imprietenit instant si care merge la munte in mod curent cu Domi. Asa ca pt Piatra Craiului cred ca mai gasim un membru-n trupa :(

 

Domi - multumesc frumos ca m-ai ajutat cu deplasarea la Ploiesti!!! :peace: Sper ca joi vine si Bogdan ca sa bem un suc. Din pacate sambata nu am reusit sa-mi iau la revedere de la el la intersectia de la Chibrit din cauza de conservar cu mana in claxon :hurt:

Am vazut ca voi nu ati mai ajuns la Sal. Moto. Oricum nu pot sa zic ca a fost foarte spectaculos, mie unu mi s-au parut echipamentele cam scumpe.

Am vazut si filmuletul cu aratul...mistooooo, ai "facut" tractorul :moto:

 

 

Felicitari! Sa fie-ntr-un ceas bun, kilometri fara numar (de la nashu' :finger: fara numar :( ) si fara incidente! Pe cand si obectu' muncii?

 

Nu st'u de ce, da' cu 3 noi posesori de "A" in ultima saptamana, Mishule, cred ca ai ceva ( :bigstar: :baldy: ) de pierdut daca nu ajungi la sedinta joia asta! :)

 

salutare,

 

de ieri e si fii-miu motociclist cu acte in regula :D

 

dar fara obectu' muncii :D

 

(a fost pe 21 nu pe 23, am inteles eu aiurea)

 

pe joi :moron:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

curand curand o sa-l bati la fund pe Urse :(

 

hallo .. si eu deabia astept sa vina joia si sa imi scot ghipsu ..mama lui de ghips ... in fine partea interesanta e ca iezi am scos si eu verzituda din grajd .. pornit, incalzit si dat si o tura :ok:) deci daca ma super vin cu ea joi :| sa vedem cine e acasa (daca e tatuca nu ma risc ...a zis ca ma alearga cu tiru :hurt: )

 

aaa trebuie sa imi gasesc doar manivela de frana ca restu se sudeaza :(

 

 

felicitari nea Sorine. sa fie la fel de calculat ca matalutza! :bigstar:

 

salutare,

 

de ieri e si fii-miu motociclist cu acte in regula :(

 

dar fara obectu' muncii :)

 

(a fost pe 21 nu pe 23, am inteles eu aiurea)

 

pe joi :moron:

 

:peace: :baldy: :moto:

 

 

bre Coldule, ca te vad online, cand imi dai mobra la o tura? :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

curand curand o sa-l bati la fund pe Urse :baldy:

 

 

 

 

felicitari nea Sorine. sa fie la fel de calculat ca matalutza! :finger:

 

 

 

 

bre Coldule, ca te vad online, cand imi dai mobra la o tura? :moron:

 

 

felicitari pt permis!

 

 

mobra nu o dau.... :bigstar:

:peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am fost la salonul moto duminica, cu fii-mea in carca si cu microbuzul :hurt: . reactia ei in momentul cand am intrat acolo a fost: "uuuuaaaauuuuu". :baldy: si ca sa ma faca sa ma simt bine, mi-a atras atentia in gura mare ca tantiile "au tzatze mari". cea mai incantata de vizita la salon a fost fii-mea, pe care nu mai puteam sa o dau jos de pe motociclete si care pana acum mi-a indicat o caprita pentru copii si un v-strom ca top of the preferences :ok: .

 

salutare,

 

de ieri e si fii-miu motociclist cu acte in regula :(

 

dar fara obectu' muncii :(

 

(a fost pe 21 nu pe 23, am inteles eu aiurea)

 

pe joi :bigstar:

 

:finger: :moron: :peace:

 

felicitari, Sorin, sa-l stapaneasca sanatos :moto:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru toti cei 3 noi motociclisti (dar nu numai pentru ei), un scurt-metraj plin de invataminte:

 

Concluzia este sa va feriti de conservari ca si de caini...

 

In plus, daca mergeti cu o pasagera in spate, aveti grija sa nu patiti

sau
Editat de Dominator72
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aia cu seatu roshu e de coma....ce rahat facea ala cu masina? De depasit nu depasea nimic. Faza intentionata.

Mi-a stricat seara..

 

In mod cert a facut-o in mod special. Asa ca baga de seama cu conservarii! Mai bine sa-ti strice seara si-atat, decat sa-ti strice unu fieru' si, Doamne fere', alte alea.

 

Si pentru ca tot a venit vorba de accidente stupide... iaca sa va povestesc ce-am patit noi ieri (de doua ori).

 

Deci, drum de facut la Buftea. Am plecat frumos, am iesit pe la Doi Cocosi, si de la intersectia cu soselele de centura, coada adevarata pana la linia de tren de la intrare in Buftea: conserve mici si conserve mari (camioane). Eu cu enduro, asa ca am servit frumos acostamentul din dreapta (asta insemnand oarescum drum de tzara, cu pamant, praf, gropi etc) :whip: Toate bune si frumoase pana la un moment dat cand acostamentul s-a latit considerabil, ca si cum ar fi o parcare lata. In timp ce eu treceam linistit pe-acolo se gaseste un idiot cu camionul sa traga dreapta de volan sa opreasca-n zona aia. Eu claxon, frana, trag dreapta. El... trage si mai mult dreapta. Eu dreapta si mai mult (claxon permanent), el dreapta chitit sa se urce pe mine. Noroc cu Dominatoru' ca mi-am permis dreapta extrem de mult si s-a lasat doar cu injuraturi. :D

 

La intoarcere, am facut un "mic" ocol prin Drumul Taberei si, in drum spre casa, pe linia lui 41, la intersectia de la Moghioros, rosu. Stau frumos pe banda 2, se face verde, merg inainte si se trezeste un bulangiu cu ditamai duba de pe banda 3 sa faca drepta, asa, brusc si fara semnal (bineinteles), catre Razoare. Bineinteles, eu claxon, frana, dreapta, el... ce credeti voi? Dreapta in continuare! Avand in vedere diferenta de mase, eu am oprit, el a trecut, dupa care am vazut si masina de pulitzie, cu pulitzistu-n ea, trasa pe dreapta in mijlocul intersectiei. Asa ca: vrum-vruum la pulitzist, el belit okii la mine, eu "mortzii matii ca stai degeaba" si cu asta basta.

 

Concluzia: okii cat cepele pe conserve, gaz cu moderatie si frana preventiv, mai ales la intersectii si, dracu', la camioane, dube si, fara exceptie, conserve uzuale...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorine - felicitari pentru junior! Inca un scaun la "sedinta"! ;) Speram ca in curand o sa fie si fericit propietar de mobra. :D

Catalin - am vazut reportajul...pacat, mare pacat...ce sa zic. Singura alinare e ca noi o sa mergem pe creasta de Nord , desi si prin zona anii trecuti am vazut ca se taiau copaci.

 

Ina- a fost mortala aia mica - "tanti cu tzatze mari" ;)

 

Domi - trebuie intr-adevar muulta atentie cu tot felul de "soferi" dobitoci.

Cineva spunea pe forum : "Piloteaza ca si cum ai fi invizibil" , deci muulta atentie. Cei cu camioane poate au o scuza ca pur si simplu de acolo de sus nu te vad, zgomotul motorului e destul de mare ca sa-ti auda tie claxonul sau motorul turat. La restul...nu le gasesc vreo explicatie.

Eu am constant "discutii" cu posesorii de gip.

 

Filmuletele sunt educative, e chiar funny ala cu scooterul - aveti grija la lubrifianti ca "aluneca". :whip:

Editat de shadowrider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de pe data de 8 sunt si eu in linie (scap de gips) ..da nu stiu care-i baiu ca nu are nimeni manivele de frana :| si pe louis au numai d-ale la 45 de E

 

Gasit :D si la 10 E hihi ..si sunt cap de serie la pag 220 :whip:

Cine aduce piese de pe louis (eu cunosc pe cineva da ma costa 15E transportu ..bine ca imi ajung in 3 zile) .. ziceam sa imi iau si cascheta noua da deocamdata nu am bani de asa ceva ..

Editat de Sniky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am fost la salonul moto duminica, cu fii-mea in carca si cu microbuzul ;) . reactia ei in momentul cand am intrat acolo a fost: "uuuuaaaauuuuu". :D si ca sa ma faca sa ma simt bine, mi-a atras atentia in gura mare ca tantiile "au tzatze mari". cea mai incantata de vizita la salon a fost fii-mea, pe care nu mai puteam sa o dau jos de pe motociclete si care pana acum mi-a indicat o caprita pentru copii si un v-strom ca top of the preferences :D .

 

 

 

felicitari, Sorin, sa-l stapaneasca sanatos ;).

 

Ei bine, ai grija ce-i cumperi celei mici, pentru ca... s-ar putea sa-i placa! :D Nu de alta, dar s-au mai vazut cazuri, ca de exemplu aici: dirt bike la varste fooaaarte fragede :whip:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa va pove cam in ce conditii am ajuns ieri la ateneul roman - din categoria: "REPUBLICA, MAREATA VATRA".

 

DEEEECI: spre sfarsitul programului meu de lucru a inceput sa dea afara cu ploaia, cu fulgerul, tot tacamul. ajung acasa, mananc si eu, ma fac gigea, pun tzol festiv si pleeec.....ei bine, tinand cont de vremea de afara, a fost imposibil sa prind vreun taxi prin telefon. asa ca...am iesit in strada unde...nem taxi. tocmai venea tramvaiul 41. urc repede in ideea ca oi gasi la intersectia turda cu ion mihalache, fiind atata statie de taxiuri....intre turda si intersectia cu ion mihalache opreste tramvaiul :D ...ma gadeam: "chiar sa am asa un "noroc" incat sa fie blocaj intersectie tocmai acum???" ei bine, raspunsul a fost: DA. deschide tramvaiul usile...si dupa scarile tramvaiului urma...GARD, caci doar eram INTRE STATII. asa ca sari ino, mandro, cu tocuri, de pe scara tramvaiului peste gard, printre masini, si, desigur, sa nu uitam, turna din ceruri toata apa....pana am ajuns in intersectie eram..ciuciulete ;) . in intersectie..minune mare: erau incolacite tramvaie cu masini si autobuze, nu mai miscau neam. taxiuri, CIUCIU. si uite asa am mers pe jos pana la piata victoriei :whip: , unde am luat metroul pana la romana. cand am ajuns la ateneu eram ca proaspat iesita de sub dus: uda pana la piele, din cap pana-n picioare (in pantofii mei se putea face surf ;) ). asta e....romania pitoreasca...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehehe...

 

 

Stii de unde incepea aglomeratia? De pe la mine de la pod, ca si-acolo erau incurcati (iar) ca toti dracii, si se intindea incurcatura si in sus pe Chitila si Bucurestii Noi, si in partea ailalta pe Grivita si Mihalache :D

 

Bine ca de la Metrou 1 Mai pana la mine nu-s decat 10 minute de ploaie :whip:

 

l.e: ah da, si namol

Editat de Oryon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa ne mai si hlizim :D :

 

Attyla mergand calare/ Cu ganduri cuceritoare/Intalni o apa mare/Oparit la c.ur, la c.oaie/Vrea si el sa faca-o baie/Intra el in raul mare/ Sa se scalde pe picioare/Cand sa iasa iar la mal/P.ula haine, P.ula cal/ Cine-o fo? primu-n Ardeal?

Editat de Merenptah
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hihi!... ce bine de mine ca eu eram acasa cand a plouat ;)... in schimb motoreta era afara si a primit prima runda de spalat :D ... iar a doua chiar in seara asta :whip:... sper sa ajung si eu maine la birou... ca si asa nu am mai fost demult...

 

salutations!

 

p.s.: Radu mamii!!! Cand ne dam si noi? ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hihi!... ce bine de mine ca eu eram acasa cand a plouat :D... in schimb motoreta era afara si a primit prima runda de spalat :D ... iar a doua chiar in seara asta :whip:... sper sa ajung si eu maine la birou... ca si asa nu am mai fost demult...

 

salutations!

 

p.s.: Radu mamii!!! Cand ne dam si noi? :D

 

Ne dam cand vrei, boss ;)

Aseara am gajait-o pana la 3, ce, n-ai auzit-o? ;)

Editat de Oryon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...