Pentarus Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Salutare tuturor! Sunt nou atat pe aici cat si in ale motociclismului. Locuiesc in Crangasi. Momentant sunt "pe tusa" deoarece m-a izbit o conjunctivita acuta ceea ce ma obliga sa stau pe acasa. Anyway, mi-ar face placere sa vin la o intalnire cu voi insa...dupa ce imi revin. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 @Pentarus: uelcam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 QUOTE (cosmin_floo @ Jul 29 2008, 04:56 PM) * sedinta joi la 8?unde??pot sa iau si eu parte?smile.gif)... Te rugam. Langa clubul The Gate (langa Strandul Tineretului), vis-a-vis de Agronomie. Terasa se numeste Bordo. Multe umbrele galbene. poti sa vii si pe jos, nu e obligatoriu calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 QUOTE (cosmin_floo @ Jul 29 2008, 04:56 PM) *sedinta joi la 8?unde??pot sa iau si eu parte?smile.gif)... poti sa vii si pe jos, nu e obligatoriu calare prietenii stiu de ce HAI SA DEMONSTRAM CA NOUA NE PASA. PROPUN SA STRANGEM SI NOI CATEVA HAINE SI SA LE DONAM CELOR NAPASTUITI DE SOARTA. DISEARA VIN LA BIROU CU UN SAC, ADUNAM TOATE HAINELE ADUSE IAR UNU DIN NOI ZILELE ASTEA MERGE SA LE DEPUNA LA INTRAREA IN PARCUL TINERETULUI. CE PARERE AVETI ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 @Pentarus: uelcam! multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 dar in crangasi zona constructorilor-ceahlau-cal crangasi care stati ?????ca nu prea va vad:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Prea multi ca sa fie numarati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 dar in crangasi zona constructorilor-ceahlau-cal crangasi care stati ?????ca nu prea va vad:)) io...fuzzy.si mai sunt cativa care nu servesc motociclism.ro io constructorilor fuzzy in spate la albinuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Prea multi ca sa fie numarati. posibil )) ...dar sincer nu prea vad nici unu ,si dupa 6 cand vin d la munca mai ies si eu la plimbare prin oras ,dar parca la mn in cartier e cea mai multa liniste(nu pun la socoteala si scuterele,care sunt f multe din pacate)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 dar in crangasi zona constructorilor-ceahlau-cal crangasi care stati ?????ca nu prea va vad:)) eu stau langa pod. mobra momentan este (inca) in service. permisul (sper) pe 1 septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 dar in crangasi zona constructorilor-ceahlau-cal crangasi care stati ?????ca nu prea va vad:)) Eu stau pe Vintila Mihailescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 care se baga la iesirea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Cocorii, sper sa nu-mi dea astia ban, dar.....Vand combinezon Axo. Detalii in semnatura si pe bikeshop...Daca stiti pe cineva care doreste, nu ezitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koss Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 si eu tot pe mahailescu vintila , dar se pare ca prin zona lumea "piteste" bine motoarele . nu am vazut decat un gsx f galben care e parcat pe ceahlau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ion mihalache se integreaza la voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ion mihalache se integreaza la voi ? Ion Mihalache = (fostul) 1 Mai, deci se incadreaza cu succes! Te asteptam la sedinta, joi, la terasa Bordo (intrarea de la Strandul Tineretului, pe stanga); o sa vezi multe motorete parcate in spatele terase si un teanc de casti pe langa o masa lungaaaa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pentarus Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 si eu tot pe mahailescu vintila , dar se pare ca prin zona lumea "piteste" bine motoarele . nu am vazut decat un gsx f galben care e parcat pe ceahlau Momentan il tin la servici, in garaj. Sunt in "repaus fortat" si va dura pana prin a doua jumatate a lui septembrie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 multa sanatate nu a fost nimeni plecat calare wkd trecut? daca DA, ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 am fost io la mare dar am poze cu sticla nu cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 nu a fost nimeni plecat calare wkd trecut?daca DA, ceva poze? Plecat da, dar nu calare, ci in "conserva" din cauza de familie cu copii. Insa cu ocazia acestei calatorii, am descoperit un traseu foarte frumos care poate fi reconstituit cu motocicleta. Respectiv, din Campina am cotit-o la stanga prin Poiana Campina si-apoi am continuat drumul peste dealuri pana in Provita de Sus. Peisajele sunt minunate, iar drumul proaspat asfaltat si fooaaarte "curbat", adica plin de curbe stranse. Cu toate acestea, prezinta un oarecare grad de risc pentru motociclisti din cateva motive: 1. Exista foarte multe varfuri de panta in curba, cu vizibilitate zero, iar dupa varf curba se poate continua, eventual cu schimbare brusca de directie; totul in conditiile in care curbele nu sunt semnalizate, nici ca directie, nici ca si grad de dificultate. 2. Drumul este foarte stramt si fara niciun fel de acostament. 3. Traseul este des circulat de carute, in ambele sensuri, iar in conditiile de vizibilitate enuntate anterior, va imaginati ce inseamna. 4. Drum circulat de carute = foarte multe balegi proaspete imprastiate pe asfalt, inclusiv in si dupa curbe, asa ca sunt crescute sansele de... "sliding show" Cu toate acestea peisajul merita "riscul"; nu stiu inca ce e dincolo de Provita si cum e drumul mai departe (desi asfaltul nou parea a continua), dar - daca se pune problema - ma pot interesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 iti zic eu cum e mai departe (am fost cu Bila, el cu KLEul) dupa un pod se termina asfaltul si incepe drumul de tara, apoi se termina si acel drum si ... pietre, este un pod in constructie, asa ca raul se traverseaza de 2 ori (nu era mare cand am fost noi, putin mai sus de scut) iar incepe drum de tara care urca si coboara pe dealuri, curbe la fel de stramte si fara vizibilitate, iar un pod mare si ... incepe iar asfaltul, dupa cativa km se ajunge in drumul de Breaza Pucioasa si cica e DJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) iti zic eu cum e mai departe (am fost cu Bila, el cu KLEul)dupa un pod se termina asfaltul si incepe drumul de tara, apoi se termina si acel drum si ... pietre, este un pod in constructie, asa ca raul se traverseaza de 2 ori (nu era mare cand am fost noi, putin mai sus de scut) iar incepe drum de tara care urca si coboara pe dealuri, curbe la fel de stramte si fara vizibilitate, iar un pod mare si ... incepe iar asfaltul, dupa cativa km se ajunge in drumul de Breaza Pucioasa si cica e DJ Da' peisajul nu justifica "efortul", referindu-ma aici la cei care au capre in dotare? Editat August 12, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 pentru cei care cauta un job, detalii /index.php?...t&p=1393080 . curier part time, 250-300E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salutare tuturor! caut si eu un garaj o curte ceva in zona grivita - 1 mai. se gaseste si pt mine un loc? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 neata toti mie nu imi aproba concediul pana in septembrie o sa mucegaiesc in birou... dupa skrbiciul fiecaruia o iesire undeva cu moto ? un mic la mihailesti ? o piatra'n balta pe arges ? ceva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate