_mihnea_ Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Salutare!Cine face cu mine o plimbare pana in Buftea? Nu ca ar fi vreun traseu deosebit, dar sa nu ma ratacesc eu... Tre' sa cumpar o "pesa" de acolo si nu stiu daca ma descurc cu drumul, eu nefiind baiat de capitala... Salutare! Cine face cu mine o plimbare pana in Buftea? Nu ca ar fi vreun traseu deosebit, dar sa nu ma ratacesc eu... Tre' sa cumpar o "pesa" de acolo si nu stiu daca ma descurc cu drumul, eu nefiind baiat de capitala... La Multi Ani, Larry! Astept sa-l bem impreuna pe alcool! Eu pot, insa doar dimineatza pana in 10; adica la 10 sa fim pe drumul back insa ca, deh, tre' sa semnez condica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Multumesc mult, baieti, dar m-a rezolvat Doctorila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Un motociclist a (mai) plecat dintre noi. Dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Un motociclist a (mai) plecat dintre noi. Dar... mie nici nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asta... parca era ieri ziua in care ma ajuta sa aranjez pe Ij bagajul cu cort si sac de dormit, la o iesire pe la o balta de langa Alexandria sau cele in care stateam la berule in Etrusco. ce vremuri, dom'le! Dumnezeu sa-l ierte! Editat Octombrie 15, 2008 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 cine mai merge maine? ma refer la Brasov, pt Rontz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) cine mai merge maine?ma refer la Brasov, pt Rontz Inca nu stiu, dar daca reusim sa venim, anuntam (evident, venim cu cu conserva). Editat Octombrie 15, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) Condoleante familiei lui Rontz , nu l-am cunoscut personal insa pierderea unui rider ma intristeaza. Last news: Dupa cum stiti eu sunt cu Dragonul la iernat si cu DR-ul in service. Dragonul e ok - ma rog cu oglinda dreapta lipsa , la DR am avut ceva de lucru. Mai exact am avut de reparat/ inlocuit urmatoarele: 1. kit de lant 2. disc frana spate 3. filtru de aer 4. bujii 5. far 6. FURCA FATA!!!! - ORYOANE IA AMINTE! - am descoperit problema - si in 2 zile am inlocuit furca! de fapt Clavi a vazut amortizoarele indoite si incercari de indreptare, cand trebuia sa-mi schimbe simeringurile si uleiul din furca, prin urmare - am avut si bafta ca am si gasit un DR care este facut piese. 7. simeringuri furca 8. ulei furca 9. curatat carbul 10. schimbat bec la bord 11. indreptat ghidon 12. indreptat aparatoare radiator 13. aducerea la poz initiala a semnalului dreapta 14. schimbat lichid de frana fata/spate 15. degripat compensator 16. inlocuit ax roata fata 17. inlocuit rulmenti roata spate Fratioare cate am avut de facut, insa dupa toate astea o sa am un super DR!!!...merita !!! SUZUKI RULES! asta pt toti ondarii cara ma depasesc numeric Ne vedem maine la biro' sa discutam. Editat Octombrie 15, 2008 de shadowrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 SUZUKI RULES! asta pt toti ondarii cara ma depasesc numeric Sunt cu tine Bogdan!! Suuuuuzuuuuukiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Sunt cu tine Bogdan!! Suuuuuzuuuuukiiiiii Shadow, nu-l asculta tu pe asta: el oricum vrea sa se dea cu tabara de hondisti! Auzi la el, cica vrea sa-si ia motocicleta , ca s-a saturat de Suzuki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Vrea ceva mai mare. D-aia il schimba. Nu fiti rai !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 (editat) SUZUKI RULES! asta pt toti ondarii cara ma depasesc numeric Sunt cu tine Bogdan!! Suuuuuzuuuuukiiiiii Tu esti cu Bogdan, Dar el e cu tine? Adica... vinde Suzuki? Editat Octombrie 16, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Bai ce sa zic - suntem 2 Suzukisthi numa' ca unu vrea sa-si ia altceva - si nu sunt eu ala. Oricum baza raman Io! , si mai mult decat atat vin si Upgradat!!!! Hai ne vedm diseara la biro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Domnu' cu Dominatoru' (72) , meretzi mane la Hermannstadt? Editat Octombrie 17, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Maine e distractieeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) Domnu' cu Dominatoru' (72) , meretzi mane la Hermannstadt? Da, domnu' cu Bemveu', acolo merem maine... Editat Octombrie 17, 2008 de Ruxique Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Da, domnu' cu Bemveu', acolo merem maine... Bine doamna,apai meretzi cu bine si sa va-nturnatzi cu bine. Si bai za uei , se zice Beamveu daaa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Maine e distractieeee!!!! si....a fost oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 si....a fost oare ? ehe ..chiar una mare dar daca stiam ca nu va treziti nu va tineam pana noaptea. Ne-ati lasat singuri azi pe circuit la ciolpani. Am testat impreuna cu Alex si Sebastian KTM-urile de 125, 250, 400 si 530. beleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se pare ca o sa mai fie si week-ul viitor. poate mergem cu totii. Avertisment : Condusul ocazional de KTM provoaca dependenta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Avertisment : Condusul ocazional de KTM provoaca dependenta !!! Ihiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 bai baietzi....si fete ....ma bagatzi si pe mine in brigada? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 ...pai, pentru saptamana viitoare, ne gandeam sa facem un munte.... ceva .... io zic sa va ganditi si sa stabilim din timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 ...pai, pentru saptamana viitoare, ne gandeam sa facem un munte.... ceva .... io zic sa va ganditi si sa stabilim din timp.. Pai... motocilistii vor prefera - in mare parte - KTM-ul ... Mai bine va ganditi si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S4ark13 Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 helo all, dinu here am reusit in sfarsit sami fac si eu cont; inca nu prea stiu sal folosesc dar sper sa ma descurc in curand la fel de curand sper sa am si motoru ok. dupa cum unii poate stiti la plecare din bolintin am intampinat probleme.ideea e ca ele continua si eu nush ce sa fac.poate ma ajutati si pe mine cumva sa dau de clavi (sper k nam gresit numele) merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Pai... motocilistii vor prefera - in mare parte - KTM-ul ... Mai bine va ganditi si voi se mai tine si sapt viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 helo all, dinu here am reusit in sfarsit sami fac si eu cont; inca nu prea stiu sal folosesc dar sper sa ma descurc in curand la fel de curand sper sa am si motoru ok. dupa cum unii poate stiti la plecare din bolintin am intampinat probleme.ideea e ca ele continua si eu nush ce sa fac.poate ma ajutati si pe mine cumva sa dau de clavi (sper k nam gresit numele) merci Salut! Ce patisi, dom'le? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate