shadowrider Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Buei ia zii cine esti tu, de postezi aci cu id-ul lui Larry , caci laly pe care il stiu io are Honda varza cu carne si vrea sa-si ia MZ cu atash deci n-are cu ce sa se dea pe sosea uscata si calda d-apai pe zapada. Mesaj completat ps: i-ai vandut si careneleeeee???? saraca 'onda , ai dezbracat-o iarna maiii. Ia zii sincer cu mana pe cravata de pioner: le-ai pierdut la table? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 VAND DISC DE FRANA ENDURO - DR 600 - 270 mm Ia zi cu discu' asta: e de fata sau de spate? si "DR 600" ce e? Codul discului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 GHICI :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 stiti pe cineva care imi poate face o carena si sa imi repare celelalte carene la scuter? ( din giulesti sau crangasi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 (editat) Traditia de Joi a inceput sa scartaie.O fi gerul de vina? Nu ar trebui mai ales ca Adie are vin fiert.Noi am incercat aseara sa o ungem,sa vedem daca mai scartaie.Sa speram ca nu se mai intampla.In afara de mine au mai venit Ioana si Lary cu Mihaela.Restul ...rusinica.Il scuzam pe Shadow ca am inteles ca era prin alte localitati inzapezite. S-a stabilit sa luam jucariile de acasa si sa ne vedem diseara la Zodiac la ora 19:30 pt. a merge in IRON. De acolo, in jurul orei 21:00, eu, Cici, Lary si Mihaela mergem in Biker's .Cine mai doreste e binevenit.O sa cante Margineanu.Zdringhi-zdringhi Editat Decembrie 18, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 ieri am reusti sa vin motorizat din tei pana pe 1 mai. Acum nu stiu daca mai pot sa-l scot din curte. io zic piua azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 ADIE!!!...and (adica CHEERS!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 stiti pe cineva care imi poate face o carena si sa imi repare celelalte carene la scuter? ( din giulesti sau crangasi) gata..am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 CRACIUN FERICIT ! Un an nou bun si fericit 2010 ! LA MULTI ANI ! VA PUPEZEZ SI VA UREZ ASFALT USCAT SUTE DE MII DE KM. IN 2010 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Prima incercare a lui Cici de a face cozonaci.Pana acum nu s-a riscat ca la capitolul prajituri era praf (lapte praf,praf de copt,praf de budinca etc) Hai la degustare Urmeaza piftia... Editat Decembrie 22, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Doamnelor, domnilor vreau sa va urez de pe acum, Un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an nou plin de impliniri. Va salut de prin Bucovina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Va rog semnati petitia de mai jos... Salvati o rasa, Va multumesc http://www.petitieonline.ro/petitie-p22164044.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shuvyx Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Sarbatori fericite dragilor si dragelor, multa sanatate, fericire, tranzit intestinal bun si usor cu alcoolul. Fie ca bunul Dumnezeu sa ne fereasca anul viitor de accidente si alte belele!! Va pupa Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Dragi prieteni, New Baby is BORN! Este, de fapt, un Baby-Domi, adica o Honda Dominator NX250, care a venit pe lume astazi dimineata, la ora 4:50, adus de-o barza Iveco fix din Germania pentru Ruxique (ce-i drept, inca de la Mos Nicolae am tot asteptat "venirea pe lume" ). Ce-i drept, e mic (adica 130kg, cu un motoras de aproape 250cc), dar puternic cu cei 26 de caluti ai lui. Abia asteptam lumina zilei de astazi ca sa-l vedem mai bine. Pana atunci, cateva poze de la "nastere": Felicitarile, masa si dansul... in curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 La multi ani si multa sanatate pentru voi si tota familia .Asfalt uscat in noul sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Dragi prieteni, New Baby is BORN! Este, de fapt, un Baby-Domi, adica o Honda Dominator NX250, care a venit pe lume astazi dimineata, la ora 4:50, adus de-o barza Iveco fix din Germania pentru Ruxique (ce-i drept, inca de la Mos Nicolae am tot asteptat "venirea pe lume" ). Ce-i drept, e mic (adica 130kg, cu un motoras de aproape 250cc), dar puternic cu cei 26 de caluti ai lui. Abia asteptam lumina zilei de astazi ca sa-l vedem mai bine. Pana atunci, cateva poze de la "nastere": Felicitarile, masa si dansul... in curand! Mai draga, sa va traiasca si sa va bucurati de ea timp indelungat fara nici un fel de probleme sau zgarieturi . am zis ! un Craciun Fericit si La Multi Ani 2010 ! va pupa cu drag nenea Sorin. :friends Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 @Seby Sa o poarte sanatoasa si fara probleme pe cele mai frumoase drumuri. Asfalt uscat si fara zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 @Seby Sa o poarte sanatoasa si fara probleme pe cele mai frumoase drumuri. Asfalt uscat si fara zapada Multumim tuturor pentru urari. Momentan "baby" a intrat in "operatie", ca a venit cu o "boala congenitala" la electromotor, asa ca e imprastiat in toata sala de operatie (jumatate de curte ). Craciun Fericit la toata lumea si La multi ani! pentru Revel'. Sa ne vedem cu bine pe asfalt uscat sau - dupa dorinta - cu noroi intre crampoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 " LA MULTI, DA... MULTI, MULTI ANI"!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 la multi ani tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Craciun fericit tuturor! Cum arata brazii vostri? Iacata pe ai nostrii: ...si masa de la miezul noptii si Moshu' Mesaj completat Dragi prieteni, New Baby is BORN! Sebi ...spune repede ce prostii ai facut cu Domi a ta de a nascut un Domishor mic? Mi s-a parut mie ca toba ta e mai larga si scoate un sunet ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sebi ...spune repede ce prostii ai facut cu Domi a ta de a nascut un Domishor mic? Mi s-a parut mie ca toba ta e mai larga si scoate un sunet ciudat Ca sa pot sa-ti dau un raspuns sincer, ia zi tu: la care dintre cele doua tobe te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 (editat) Ca sa pot sa-ti dau un raspuns sincer, ia zi tu: la care dintre cele doua tobe te referi? Aha ..acum m-am prins ca are doua tobe.....fericitule a mea are numai una si m-am cam plictisit de ea dar tu....ai doua... Editat Decembrie 26, 2009 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Ca frumos brad aveti, domnule Endurist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Ca frumos brad aveti, domnule Endurist este?... Pentru cine nu stie,asta seara la ora 19:00,intalnire in Zodiac pt. discutii legate de Revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate