shuvyx Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Multumesc mult dragii mei, intru din pacate din ce in ce mai rar, din lipsa de timp. Mi-e dor de voi, mai dati si voi cate un semn!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) In al 2 lea - nu stiam ca Dan CB e din Colentina nus de ce aveam impresia ca e din Crangasi/Giulesti resedinta lui de vara,e la tara,in Giulesti Sarbi Multumesc mult dragii mei, intru din pacate din ce in ce mai rar, din lipsa de timp. Mi-e dor de voi, mai dati si voi cate un semn!! Si noua ne dor de tine.Te asteptam maine seara in Cheers. (zona Mega Image,1 Mai) Editat Ianuarie 13, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Dau si eu cu subsemnatu' la cheers. Piticule, la multi ani tata. Creste-ti-ar paru pe capul ala al frumos si oval. Sa fii sanatos si scrotos. Domnu Enduristu' ce mai faceti ? Shadow, a venit caldura, hai sa-ti scoatem dragonul si sa manacam mici. Screech, sa traiesti inc-o data. Te asteptam cu carjele in cheers. Larrycule, sa il conduci sanatos. Grija mare! Domnu seby, dar ce faceti? Cum e cu Baby-dominator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) La Cheers mergem pana da caldura.Mesaj completat Vino maine seara (20:30) la Cheers.Chestia cu Militari a fost o gluma.Eu sunt din Drumul Taberei si m-au primit.Cu spaga ,dar m-au primit.Switch e de asemenea de pe langa Matei Voievod.Inca mai asteptam spaga lui.Speram sa o dea diseara. Mai asteptam si spaga lui Dan care e de prin Colentina Mesaj completat Cred ca azi e ziua lui Mihaitza (shuvyx) La multi ani Mihaitza,sanatate multa si fericire! Buna , mi-ar face placere sa vin. Azi ziceti, da? unde vine Cheers? Si o sa va fac si cinste cu ceva ca sunt de treaba gata ...am citit tot. M-am prins Editat Ianuarie 13, 2010 de legally_blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Nu azi, ci joi. JOI de JOI mai exact Shadow, poate nu vii cu DR-cica, sa-i dau o pedala cu carja Razvanele tata, sa te gasesc acolo, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Buna , mi-ar face placere sa vin. Azi ziceti, da? unde vine Cheers? Si o sa va fac si cinste cu ceva ca sunt de treaba gata ...am citit tot. M-am prins Baga un ochi aci: /index.php?showtopic=450370 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Baga un ochi aci: /index.php?showtopic=450370 gata stiu. merci sper sa va recunosc cumva mai bine mi-ati da un nr. de telefon...ca dintre toate privirile care se vor intoarce catre mine cand voi intra n-am sa stiu care sunt ale voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) La Cheers mergem pana da caldura.Mesaj completat Vino maine seara (20:30) la Cheers.Chestia cu Militari a fost o gluma.Eu sunt din Drumul Taberei si m-au primit.Cu spaga ,dar m-au primit.Switch e de asemenea de pe langa Matei Voievod.Inca mai asteptam spaga lui.Speram sa o dea diseara. Mai asteptam si spaga lui Dan care e de prin Colentina Mesaj completat Cred ca azi e ziua lui Mihaitza (shuvyx) La multi ani Mihaitza,sanatate multa si fericire! Iar frate ? Pai nu am dat ? Nu va mai satura omu.... Mesaj completat resedinta lui de vara,e la tara,in Giulesti Sarbi si nu-ti place acolo, nu ? Editat Ianuarie 13, 2010 de rfd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Buna , mi-ar face placere sa vin. Azi ziceti, da? unde vine Cheers? Si o sa va fac si cinste cu ceva ca sunt de treaba gata ...am citit tot. M-am prins Nu azi, ci MAINE! Ca sa recunosti grupul, cel mai simplu te orientezi dupa carje (daca vine Switch). Daca nu vine, e la fel de simplu: unde vezi mai multe mese unite, cu oameni foarte galagiosi... Editat Ianuarie 13, 2010 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) unde vezi mai multe mese unite, cu oameni foarte galagiosi... si care joaca poker (vine Larry cu pesele) Oricum nu e o carciuma foarte mare si ne gasesti repede. resedinta lui de vara,e la tara,in Giulesti Sarbi si nu-ti place acolo, nu ? ba place la baiatu' da' ii hexplicam lu domnu shadow cum sta treaba cu Colentina Editat Ianuarie 13, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Oki doki . ne vedem maine atunci. PS: Larry a participat la MR moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Domnu Enduristu' ce mai faceti ? Bine ,merci de intrebare ma pregatesc pt. Joi sa beau moca PS: Larry a participat la MR moto? Da,si a fost furat pe fatza Mesaj completat Pentru cine nu a vazut Editat Ianuarie 13, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 Da,si a fost furat pe fatza Mesaj completat Pentru cine nu a vazut ba am vazut. Mie mi-a placut de el si am tipat cat am putut ca sa iasa da...na ...gogosica ala a avut combinatii pe la juriu ce stiu io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 ba e mai popular gogosica ala, chiar daca nu si-a aratat bijuteriile oare vine cineva calare la Cheers? ca se anunta zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) ba e mai popular gogosica ala, chiar daca nu si-a aratat bijuteriile aha ,m-am prins,dar de unde stii ca are bijuteriile mari ca nu a fost proba de streptease Editat Ianuarie 14, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ba e mai popular gogosica ala, chiar daca nu si-a aratat bijuteriile oare vine cineva calare la Cheers? ca se anunta zapada Da, eu vin calare in seara asta si ma astept sa mai vina si altii. Nu va ninge azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ba e mai popular gogosica ala, chiar daca nu si-a aratat bijuteriile oare vine cineva calare la Cheers? ca se anunta zapada Ma da mie mi s-a parut ca Larry a aratat ceva ceva Mesaj completat Da, eu vin calare in seara asta si ma astept sa mai vina si altii.Nu va ninge azi. esti foarte curajos ! sincer! da frigul cum il vei suporta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ma da mie mi s-a parut ca Larry a aratat ceva ceva Mesaj completat esti foarte curajos ! sincer! da frigul cum il vei suporta? Oana, nu sunt curajos, asa sunt eu. Si ma astept sa vina si altii cu motoarele ca sa vezi ce curajosi suntem noi Bereeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Oana, nu sunt curajos, asa sunt eu. Si ma astept sa vina si altii cu motoarele ca sa vezi ce curajosi suntem noi Bereeeeeeee Bravo! ma impresionati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Aaa, Razvanushu e un tip foarte (pa)calit Si eu vin cu motorul.Ala care mi l-a dat Didy cado' de ziua mea Editat Ianuarie 14, 2010 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Aaa, Razvanushu e un tip foarte (pa)calit Si eu vin cu motorul.Ala care mi l-a dat Didy cado' de ziua mea aaaa, pai asa vin si eu cu motorul...si ca sa sfidez legea vin si fara casca...asa cu pletele in vant Mesaj completat shit ! fire drill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Bai, eu sunt singuru care pe asa vreme as fi venit calare? Mama ei de treaba, si acu vin in carje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legally_blonde Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Bai, eu sunt singuru care pe asa vreme as fi venit calare? Mama ei de treaba, si acu vin in carje de ce esti in carje? cum te-ai trosnit? las' ca te faci tu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ce bine ca a revenit la viata topicul si facem din nou messenger pe forum! yeeeeeeey,cata bucurie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Hehe, sa stii miha, chiar imi era dor sa citesc 5 pagini in fiecare seara exact ca pe messenger. Asta e, asa e iarna... Screech, si eu vin pe asa o vreme motorizat. Oana, fire drill ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate