Merenptah Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 asaa, deci nu uitati, astazi, la 19.30, la kaya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 sal , si io tot pe constructorilor , vecin cu ice as cold , baiatul cu transalp si altii... si daca voi vreti un bar pt intalnire cel mai bun ar fi POTCOAVA , si in aer liber ar fi pe dig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 sal , si io tot pe constructorilor , vecin cu ice as cold , baiatul cu transalp si altii... si daca voi vreti un bar pt intalnire cel mai bun ar fi POTCOAVA , si in aer liber ar fi pe dig. uelcom astazi ramanem la varianta kaya. pe viitor, vedem unde ne strangem. deci te asteptam astazi la 19.30 la kaya . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 imi pare rau dar azi nu pot sa ajung , poate la o alta intrunire a celor din crangasi city Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Pina la urma vine cineva?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Pina la urma vine cineva?!? da, da, vino cu incredere, ca n-o sa fii singurel pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Pina la urma vine cineva?!? Pai bineinteles! Eu vin, Merenptah vine, foxdesert va fi si el acolo, Filos, sad_angel, cu o mica intarziere va ajunge si shadowrider.. Asta ce s-a confirmat clar pana in momentul de fata! De anuntat s-au anuntat mai multi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) Apar si eu, sper sa gasesc barul Apropo, cate locuri sunt ca nu cred ca vin singur? Editat Aprilie 5, 2007 de fra'su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Cu locurile ne descurcam noi.. daca e nevoie ne tinem in brate Vii cu mobra, sau fara? Ca gasim o solutie.. Eventual da un add la amimagz in YM!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didisuzu Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 ne vedem in jur de 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 A fost beton....tziment chiar! Mi-a placut intalnirea! "Ti-ai dreaq cu motoarele voastre!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 A fost beton....tziment chiar! Mi-a placut intalnirea! "Ti-ai dreaq cu motoarele voastre!" Confirm, ma bucur ca v'am cunoscut. Pacat ca la sfarsit unii si'au dat in petec si, profitand de faptul ca sunt medici veterinari si'au turat motoarele deranjand vecinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 yep, a fost fun, pacat ca am deranjat somnul sarmanului dionis de alaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Eheeee... parca a fost placut asa.. Super oameni!!! Din punctul meu de vedere, clar ne vom mai vedea!! Acum poate o sa fie cineva care ma va contrazice Da' nu e problema.. Chiar daca a fost grup de Crangasi, Giulesti, Grivita, 1 Mai, au fost foarte ok si cei din Breaza Si acum, Merenptah cred ca se tavaleshte de ras Felicitari celor care au venit: Merenptah, Hellryder, COLD AS ICE, IraSciBil, Baiatu` cu Transalp`, shadowrider, foxdesert, Sniky, si Alex... Pe restul va asteptam pe viitor.. Daca sunteti la fel cum au fost cei care ne-am cunoscut azi e de vis!! Toate cele bune! si..... terminati mah cu prostiile ne vedem in jur de 8 Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Eheeee... parca a fost placut asa.. Super oameni!!! Din punctul meu de vedere, clar ne vom mai vedea!! Acum poate o sa fie cineva care ma va contrazice Da' nu e problema.. Chiar daca a fost grup de Crangasi, Giulesti, Grivita, 1 Mai, au fost foarte ok si cei din Breaza Si acum, Merenptah cred ca se tavaleshte de ras Felicitari celor care au venit: Merenptah, Hellryder, COLD AS ICE, IraSciBil, Baiatu` cu Transalp`, shadowrider, foxdesert, Sniky, si Alex... Pe restul va asteptam pe viitor.. Daca sunteti la fel cum au fost cei care ne-am cunoscut azi e de vis!! Toate cele bune! si..... terminati mah cu prostiile Unde? Pt joia viitoare propun sa ne vedem la mine in cartier, e o pizzerie misto.Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 asta e din seria "man.... you have an obsession!" Din partea mea e ok! Acolo mergem Poate ninge.. beau si io ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 asta e din seria "man.... you have an obsession!" Din partea mea e ok! Acolo mergem Poate ninge.. beau si io ceva Nu aia de pe Petru Maior, aia e in cartier la doctoru' Quin. La Breaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Nu aia de pe Petru Maior, aia e in cartier la doctoru' Quin. La Breaza! Eeeh... la asta a lu' Dr. Quinn ma gandeam Joi... la Breaza, cam greu pt mine... dar o pizza pe la 22:00 nu strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 bai dar daca e cald afara nu mai bne merem pe insultza sa facem un gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 SALUT! Eu,din pacate acum am vazut topicul,ce ziceti primiti si Giulestiul?De multa vreme imi doream sa v-a cunosc pe toti, joia este ziua mea libera....iar in familie suntem trei motociclisti asa ca o sa venim in gasca! Si eu ma gandeam tot la Potcoava si dig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 SALUT! Eu,din pacate acum am vazut topicul,ce ziceti primiti si Giulestiul?De multa vreme imi doream sa v-a cunosc pe toti, joia este ziua mea libera....iar in familie suntem trei motociclisti asa ca o sa venim in gasca! Si eu ma gandeam tot la Potcoava si dig. Clar! Apropos, dedicatie pt cei de dupa pod : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 SALUT! Eu,din pacate acum am vazut topicul,ce ziceti primiti si Giulestiul?De multa vreme imi doream sa v-a cunosc pe toti, joia este ziua mea libera....iar in familie suntem trei motociclisti asa ca o sa venim in gasca! Si eu ma gandeam tot la Potcoava si dig. au fost si din giulesti azi Clar! Apropos, dedicatie pt cei de dupa pod : zmor io daca esti intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 bah da buna intziativa topicul asta , suntem atatia din cartier , mai ales giuleshti crangasi care pt mine este unul singur , si nu ne cunostem decat 2 ,3 Clar! Apropos, dedicatie pt cei de dupa pod : oi sta in giuleshti da simpatizez steaua , orcum nu sunt microbist , un amic de-al meu a zis ceva intzelept , hai draq sa le dam la toti jucatorii cate-o minge sa fie toti multumti sa nu mai alerge toti dupa una singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Pe viitor vom fi mai multi....cu siguranta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 da, da, intalnirea a fost super . p.s. bai, satanistilor, ce dreacu va turati atata motoarele alea, vreti sa pareti interesanti, sa deranjati lumea la unshpe noaptea @amimagz and @cold_as_ice: aseara dupa ce am ajuns acasa mi-am adus iar aminte de faza aia, you know, radeam de una singura . super tare p.s. rog un admin. sa schimbe denumirea topicului in "Crangasi - Giulesti & 1Mai - Grivitza". a, grataru. cum ramane cu grataru. luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate