Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

eu, pe la 21.00 cu moto (deci fara alcool).

vii si cu ana sau cum o chema pe fata de pe topicul cu pricina? :) :moto:

unde va strangeti ca poate vin si eu. sper sa pun la punct motorul ca maine merg la RAR. :lol:

ne strangem la terasa de vis-a-vis de agronomie, dupa the gate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

primiti si lume noua? :)

eu sunt din baneasa si cam singurel pe aici..:lol:...deja am praf pe mobra de 2 degete :nono:

La multi ani Sorine!!!

nu vreau sa par "atarnache" sa apar exact cand va cinstiti :lol: da' daca ma primiti promit ca imi cumpar singur bautura :moto:

asphalt uscat la toata lumea :moto:

Link spre comentariu

la multi ani sorine. cred ca ajung si moi daca termin la timp cu munca

Eu voi fi acolo in jur de 19:30 :lol:

:) :moto: :moto:

Link spre comentariu

primiti si lume noua? :)

eu sunt din baneasa si cam singurel pe aici..:D...deja am praf pe mobra de 2 degete :lol:

La multi ani Sorine!!!

nu vreau sa par "atarnache" sa apar exact cand va cinstiti :lol: da' daca ma primiti promit ca imi cumpar singur bautura :moto:

asphalt uscat la toata lumea :moto:

hai, mai, lasa atata vorba si vino de te arata la fata :D , ca au mai fost si altii care au anuntat cu surle si trambite ca vin si s-au dat la fund :nono: .

deci strangerea la terasa incepe astazi la 19.30.

Editat de Merenptah
Link spre comentariu

primiti si lume noua? :o

eu sunt din baneasa si cam singurel pe aici..:rock:...deja am praf pe mobra de 2 degete :-L

La multi ani Sorine!!!

nu vreau sa par "atarnache" sa apar exact cand va cinstiti :cheers: da' daca ma primiti promit ca imi cumpar singur bautura :D

tare giful, l-am furat :P)

asphalt uscat la toata lumea :lol:

Link spre comentariu

@stifferu: ce voiai sa zici? :o

deci frumoasa intalnire ieri, ne bucuram ca s-a aratat la fata lume noua :D . poate nu va fi pentru prima si ultima oara :lol: .

:cheers:

Link spre comentariu

@stifferu: ce voiai sa zici? :lol:

deci frumoasa intalnire ieri, ne bucuram ca s-a aratat la fata lume noua :P . poate nu va fi pentru prima si ultima oara :rock: .

:o

vroia sa spuna ca mi-a furat gif-ul din semnatura...nu ma supar atat timp cat nu tradeaza marca :-L

referitor la lumea noua stai linistita ca nu scapati asa usor de mine :cheers: ...acu m-ati adoptat deja :D

Link spre comentariu

am zis sa "repar" rusinica de wknd trecut cand m-au speriat prognozele (btw, maine si prognoza zice ca va fi vreme ok :cheers: )

maine vreau sa pun de o tura, chiar si singur ies, dar in mai multi e mai distractiv.

asadar, traseul ar fi B-BZ-Valea Siriului-BV-Cheia-B, in total vreo 350-400km. viteza 110-120.

drumul e excelent, posibil intre BZ si BV sa fie mai aglomerat, da suntem vigilenti :o

doritorii sunt rugati sa se anunte.

Editat de cojo
Link spre comentariu

@cojo: se pare ca nu i-ai speriat destul de rau cu prognozele, oamenii tot s-au dus sa se plimbe :o

Vad ca oamenii de joi se inmultesc pe saptamana ce trece, sa speram ca vor putea veni toti cu motoarele cat mai curand (si aici ma refer la fox ... sper sa iti repari cat de repede motocicleta, e bine oricum ca esti optimist :D )

Noi o sa mai venim cel mai probabil peste vreo 2 saptamani ... cu multe chestii misto de povestit, sper eu.

:cheers:

Sa ne vedem cu bine

Link spre comentariu

pai....se anunta in viitorul...zic eu apropiat (ca e bine sa think positive) 2 mari baute: revenirea pe motor a lui sniky si obtinerea permisului meu :o. promit solemn ca pana la intalnirea de joi de peste 2 saptamani sa va anunt data examenului :lol: ..... ca joia viitoare sunt la munte :cheers: . aici sper ca nu vom mai avea unde sa facem baie beti, goi, ca de data asta probabil ramanem si fara haine :D .

Link spre comentariu

pai....se anunta in viitorul...zic eu apropiat (ca e bine sa think positive) 2 mari baute: revenirea pe motor a lui sniky si obtinerea permisului meu :o. promit solemn ca pana la intalnirea de joi de peste 2 saptamani sa va anunt data examenului :lol: ..... ca joia viitoare sunt la munte :cheers: . aici sper ca nu vom mai avea unde sa facem baie beti, goi, ca de data asta probabil ramanem si fara haine :D .

Multa bafta la examen!!!

Link spre comentariu