fuzzy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 imi distrugeti mintea tanara si inocenta Bah printzesule fugi mah d-acilea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 imi distrugeti mintea tanara si inocenta mon cher, o cultivam, nu o stricam . Ina - da frisca cand se pune si unde?? frisca se pune pe batonul de vanilie pentru buna ungere a piersicii, nah . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 LA MULTI, MULTI ANI!! Cold as Ice (or Ass... ) WELL DONE, Jimmy! Cornele ai abia douaj de ani, ai toata viata inainte, asa ca nu dispera! Sa ajungi la anii, varsta si etatea mea si sa tot adaugi pe lista cat mai multe torturi, conform retetei de la Ina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Wahey, cumetre! LMA! BERE! --- Mesaj completat în 01 Apr 2008 14:10 -------------Wahey, cumetre! LMA! BERE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 1, 2008 Autor Share Postat Aprilie 1, 2008 la multi ani, mai ice-ule. iar ai imbatranit . sa fii sanatos, sa fii iubit de femei si .............. sa ne dai de baut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Daca nu merge cu fomeile, il iubim noi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Va multumesc, dragii mei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Coldule manca-te-ar tata! LMA, fa! cum te prind vezi sa te scapi cateva berici! Va multumesc, dragii mei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Va multumesc, dragii mei! La multi ani, Cold-as-Ice! Si nu-ti face griji, ca vom veni cu totii la sedinta fara mobre, fara masini ca doar o data pe saptamana asta e ziua ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 multi ani nenea coldu .. da auzi nenea .. cum e cu moto ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 La multi ani, Cold-as-Ice! Si nu-ti face griji, ca vom veni cu totii la sedinta fara mobre, fara masini ca doar o data pe saptamana asta e ziua ta! da' intrebarea cheie este: ice-ul vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Azi e MIERCURI! Ne vedem la Arc (cu militzienii)? Dup-aia facem si-o liniutza pe culoarul unic... Sau ne vedem de treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 sincer, nu cred ca vor lasa motoclistii sa se stranga azi la arc cu summit ma-sii. acolo este zona fierbinte, ca sa zic asa si e impanzit de politisti si jandarmi. ieri pe la 18.00 fara ceva deja nu se mai circula pe sensul catre arcul de triumf dinspre charles de gaule si un jandarm, pe care de altfel nu-l bagase nime in seama, a simtit nevoia sa-mi spuna ca se inchide kisselef atunci seara....si eram perpedes....so..........iar dimineata era aceeasi populatie de politai si jandarmi (deh, in drum spre serviciu trec pe-acolo, ca n-am pe unde prin alta parte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 sincer, nu cred ca vor lasa motoclistii sa se stranga azi la arc cu summit ma-sii. acolo este zona fierbinte, ca sa zic asa si e impanzit de politisti si jandarmi. ieri pe la 18.00 fara ceva deja nu se mai circula pe sensul catre arcul de triumf dinspre charles de gaule si un jandarm, pe care de altfel nu-l bagase nime in seama, a simtit nevoia sa-mi spuna ca se inchide kisselef atunci seara....si eram perpedes....so..........iar dimineata era aceeasi populatie de politai si jandarmi (deh, in drum spre serviciu trec pe-acolo, ca n-am pe unde prin alta parte). Evident, n-are sens sa ne facem iluzii c-am avea vreo sansa. Intrebarea a fost pusa asa, in gluma. Insa serios vorbind, stie cineva daca avem acces pe strada cu biroul? Stiu ca perpedes avem, dar motorizat? Nu de alta, dar maine e sedinta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Pai nu vad de ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 2, 2008 Autor Share Postat Aprilie 2, 2008 Evident, n-are sens sa ne facem iluzii c-am avea vreo sansa. Intrebarea a fost pusa asa, in gluma. Insa serios vorbind, stie cineva daca avem acces pe strada cu biroul? Stiu ca perpedes avem, dar motorizat? Nu de alta, dar maine e sedinta... acces e sigur daca vii dinspre casin. adica pe linia lui 41. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 cred ca vin si io la birou, joi acum... ca altfel s-ar putea sa mi-o fur de la unii mai simpatici din gasca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Care va laudati ca ajungeti diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 eu nu cred ca ajung .. este ziua unui bun prieten.. desi chiar am nevoie sa va vad sa va ascult si sa imi mai iau gandul de la una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 3, 2008 Autor Share Postat Aprilie 3, 2008 cred ca vin si io la birou, joi acum... ca altfel s-ar putea sa mi-o fur de la unii mai simpatici din gasca!!! crezi sau vii? esti scumpa la vedere ... de fapt esti scumpa oricum . Care va laudati ca ajungeti diseara? eu ma laud. sper sa si ajung . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 stie careva germana dintre cei care vin diseara? m-am uitat in catalogul Louis si cu tot cu dictionar n-am reusit sa inteleg mai mult de 2-3 fraze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Care va laudati ca ajungeti diseara? da pi jos, ca viu de la avocat,...stors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 stie careva germana dintre cei care vin diseara? m-am uitat in catalogul Louis si cu tot cu dictionar n-am reusit sa inteleg mai mult de 2-3 fraze. uite, tot pe forumul asta am gasit un sait care traduce toata pagina. incearca , pe mine m-a ajutat la ceva. http://babelfish.altavista.com/ . ar trebuie sa traduca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 da' intrebarea cheie este: ice-ul vine? diseara nu ajung...... sper ca joia ce vine sa apar........impreuna cu o achizitie (moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate