Merenptah Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 stirile pe scurt: miercuri 16 aprilie mi se examineaza...aptitudinile de manuire si invartire a mobrei. Cu putina bafta, joia aviatoare va onorez cu prezenta pe propriile mele roti. HOOAH! BAFTAAAA ... sper din suflet sa avem saptamana viitoare motiv de chef . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 (editat) BAFTAAAA ... sper din suflet sa avem saptamana viitoare motiv de chef . Si eu sper Editat Aprilie 9, 2008 de Oryon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Ca daca nu.... sa nu te prind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Urat din partea lui. Si nu si-a lovit accidental oglinda? ^^ In alta ordine de idei, unii cu albine-n casca, altii cu viespi pe sosea Tineti-mi pumnii, mai am nitel, dimineata depun dosarul. Nu si-a lovit-o, ca era cu o nesimtire de masina care avea oglinda aproape la nivelul castii Pumnii stransi pentru examen, vedea-te-as asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 iiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my dady loves me mi-a foxit rezervoru restu sunt niste mizilicuri aaa are cineva idee de unde pot sa cumpar asa ceva cat mai repede http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028810 si un filtru de aer ?? dar sa fie cu tot cu plasticu ala nu doar buretele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 iiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my dady loves me mi-a foxit rezervoru restu sunt niste mizilicuri aaa are cineva idee de unde pot sa cumpar asa ceva cat mai repede http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028810 si un filtru de aer ?? dar sa fie cu tot cu plasticu ala nu doar buretele Bravo! Mai ai putin! Pupa-l pe taticul tau din partea ta! La magazinul Louis din Vitan ai incercat? Daca nu, incearca; si daca tot esti acolo, poti intreba si la Moto Racing Zone (magazinul lui Trancanici) care nu e departe de Vitan, e pe bdul Energeticienilor nr. nu-mai-stiu-cat, mai exact acolo unde drumul cu prioritate face stanga, in sensul de mers dinspre Calea Vitan (mag. Real); pe partea dreapta, langa ultima spalatorie auto (nu il ratezi ca are motoare expuse in fata). Si ar mai fi (mai aproape) magazinul de la Cotroceni, ca am vazut ca au multe traznai, inclusiv ceva filtre (parca). Gud lac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 iiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my dady loves me mi-a foxit rezervoru restu sunt niste mizilicuri aaa are cineva idee de unde pot sa cumpar asa ceva cat mai repede http://www.louis.de?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028810 si un filtru de aer ?? dar sa fie cu tot cu plasticu ala nu doar buretele cornel, cand vrei da un semn si mergem impreuna unde a zis dominator72 sau sunam, ca am tel si de la tranca si din cotroceni si intrebam tot ce vrei... aaa by the way... de data asta cred ca vin joi... adik azi!! ce tarziu e sau devreme, depinde cum privim lucrurile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 aaa by the way... de data asta cred ca vin joi... adik azi!! ce tarziu e sau devreme, depinde cum privim lucrurile!!! hai lasa-te de anunturi d-astea de indus in eroare, ca tragi teapa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Bravos @oryon! Da ai avut ceva PCR?-ca fii-miu a depus dosarul inaintea ta si l-au programat pe 23.04 oricum sper sa vorbim mai multe diseara. --- Mesaj completat în 10 Apr 2008 09:37 -------------Bravos @oryon! Da ai avut ceva PCR?-ca fii-miu a depus dosarul inaintea ta si l-au programat pe 23.04 oricum sper sa vorbim mai multe diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 N-am avut nimic. M-am dus, m-au intrebat unde vreau sa dau si am zis ilioara...s-a gandit aia nitel la data..si m-a intrebat daca e ok pe 16. pentru B ii programau pe-aia ieri pe 17, si scria mare pe perete ca durata pana la examen la prima programare este de 7 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Tinem pumnii Oryoane !!!! Vb diseara pe la 8 - 8 si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 sambata dupa miting fug pe cheia (pana la sacele, nu ajung in BV). daca mai sunt doritori, vorbim diseara la intalnire (asta nu inseamna ca ajung 100% ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am fost si eu pe cheia acum vreo 2 saptamani parca....pana la sacele...... singur..... ma luase ameteala de la atatea viraje..... dar e de mers.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am fost si eu pe cheia acum vreo 2 saptamani parca....pana la sacele...... singur..... ma luase ameteala de la atatea viraje..... dar e de mers.... Cum mai e drumul dincolo de Valeni? L-au mai reparat, l-au plombat sau i-au tras asfalt cum trebuie? Cand am fost eu ultima data - acum cativa ani, ca scrubia, adica in "conserva" - era destul de nashpa... In rest, dupa ora 20:00 ne vedem aproape sigur la birou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 si eu ma infiintez undeva in jurul 20.00 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 A fot drumul perfect.......nu am avut nici un fel de problema..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 8, 8 si ceva semnez de prezenta!... poate mai aduc vreo 2 rideri...vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jimmy bones Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 sambata dupa miting fug pe cheia (pana la sacele, nu ajung in BV). daca mai sunt doritori, vorbim diseara la intalnire (asta nu inseamna ca ajung 100% ) Sa aduci si tu te rog catalogul daca nu mai ai nevoie Ne vedem diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 salutare exista in zona 1 mai un service moto sau o persoana care sa-mi schimbe tobele la un intruder m 800? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) (re)APEL PENTRU MARSUL MOTO DIN 12 APRILIE 2008! Deoarece la sedinta din seara aceasta nu s-a clarificat cine vine la marsul de pe 12 (in schimb, am aflat mai sigur cine nu vine ), relansez intrebarea: CINE PARTICIPA LA MANIFESTARE? Atentie ca s-ar putea sa se filmeaza Propun sa ne intalnim in cadrul festin la ora 9:00 in fata biroului, bem rapid o cafelutza, ne re-organizam si pe 9:15-9:30 sa plecam spre punctul P-ta Constitutiei. Poate Pitika sa ne dea mai multe (alte) detalii? Editat Aprilie 10, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 salutare exista in zona 1 mai un service moto sau o persoana care sa-mi schimbe tobele la un intruder m 800? exista la clavi. detalii pe PM daca vrei. (re)APEL PENTRU MARSUL MOTO DIN 12 APRILIE 2008! Deoarece la sedinta din seara aceasta nu s-a clarificat cine vine la marsul de pe 12 (in schimb, am aflat mai sigur cine nu vine ), relansez intrebarea: CINE PARTICIPA LA MANIFESTARE? Atentie ca s-ar putea sa se filmeaza Propun sa ne intalnim in cadrul festin la ora 9:00 in fata biroului, bem rapid o cafelutza, ne re-organizam si pe 9:15-9:30 sa plecam spre punctul P-ta Constitutiei. Poate Pitika sa ne dea mai multe (alte) detalii? eu vin daca are cineva un loc de pasager disponibil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 eu vin daca are cineva un loc de pasager disponibil La fel. Altfel vad io, imi gasesc de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 exista la clavi. detalii pe PM daca vrei. eu vin daca are cineva un loc de pasager disponibil . a zis dragos ca te ia el, daca vrei! pup @dominator72: in seara asta aflu toate detaliile legate de mars si va zic ce si cum! @all: pana luni va povestesc si despre excursie toate cele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 a zis dragos ca te ia el, daca vrei! pup da, dom'le, nu facem nazuri. dau o bere, sa se spele cele rele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Poate le gasiti si lu ' aia micii adica: Oryonu si Sniky cate un loc de pasager. , ca du-p ce-si iau: permisu'/ sudeaza toba, suprortu de bord, pune coditza ..., nu-i ma prindeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate