Kza Postat Ianuarie 1, 2014 Share Postat Ianuarie 1, 2014 cand o sa-ti gasesti si tu jumatatea vietii, o sa faci la fel ))) Man ai grija sa nu ti se atrofieze nervul optic de la prea mult metanol. Incearca sa reduci consumul. Ma scoateti si pe mine la o plimbare ca sa invat si eu cate ceva bun de la voi...amandoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babybaby Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Help ! Stie cineva daca in Alexandria este Scoala moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 ))) Man ai grija sa nu ti se atrofieze nervul optic de la prea mult metanol. Incearca sa reduci consumul. Ma scoateti si pe mine la o plimbare ca sa invat si eu cate ceva bun de la voi...amandoi? A venit caldura...nici un semn. Sa inteleg ca nu ai gasit jumatatea sau nu vreti sa ma invatati nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 A venit caldura...nici un semn. Sa inteleg ca nu ai gasit jumatatea sau nu vreti sa ma invatati nimic? Se pare ca tot ce au invatat tin pentru ei Noi, muritorii de rand nu primim nimic? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Help ! Stie cineva daca in Alexandria este Scoala moto? http://www.autosavegrup.com/servicii.html - enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Se pare ca tot ce au invatat tin pentru ei Noi, muritorii de rand nu primim nimic? ))) Ori poate e ceva ce nu ar trebui sa aflam si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Ori poate e ceva ce nu ar trebui sa aflam si noi Pentru o "donatie" generoasa pot eu sa iti impartasesc cateva )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Cucciolo - . Hai spune tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 (editat) Salut. Cristi din Tr. Severin. Carnet din 2013. Ij jupiter 3 in 2012 si acum un Hoinar. Editat Februarie 21, 2014 de Lone wolf0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lone wolf0 Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Te salut sarpente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladionut Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Ionut, Bucuresti, 33 ani. Scoala moto in curs, viitor posesor de cat A (cat mai curand sper eu ) (Permis cat B de 10 ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexTero Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Va salut si eu. Alex ma numesc, din Bucuresti, Bercenar. Permisul l-am luat in vara asta (2014) la fel ca si motorul de la profil. Pana acum toate bune si frumoase, vremea buna sa tina si kilometri cat mai multi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladionut Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Salut, Alex Frumoasa motocicleta. Sa o stapanesti sanatos si fara accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai30 Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 Salut ..mihai ma numesc posed carnet din 2009.a+b sunt pasionat de scutere maxi am avut un vespa gts 300 acum am un mp3 400 lt ambele de la zero km...vespa era super numai ca putin puturos in schimb mp3 e un adevarat machoman...intoarce toate privirile...un pic modificat si mai ales de cand are akrapovic. ..conduceti prudent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dellnegro Postat Decembrie 1, 2014 Share Postat Decembrie 1, 2014 (editat) Mihai, 40 de ani, cat. A din 2008. Editat Decembrie 1, 2014 de dellnegro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edwardkta Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Salutare, ma numesc Catalin, am permis categoria A din 2013 vara, B-ul din 2008 (deci incepator )! Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chello_special Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) Salut, ma numesc Stefan Cezar, am 17 ani si carnet de A1 din august 2014 . Momentan conduc o Honda Rebel 125cc. Toate cele bune si asteptam sa se deschida sezonul moto. Ne vedem la intruniri. Editat Ianuarie 30, 2015 de chello_special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 (editat) Salut, Am 28 de ani sunt din Buzau. Claudiu este numele meu. Conduc din 2005 cat B . In 2012 mi-a picat pata si am inceput scoala pt A in noiembrie ... da , am cam inghetat putin dar a meritat Mi-am facut initierea pe un shadow 600 (ii multumesc pe aceasta cala ca a avut grija de mine asa cum eu am ingrijit-o) iar acum am trecut la vulcan 1600 care asteapta cu nerabdare sezonul si plimbarea spre Thassos in vara Drumuri bune si asfalt uscat. Editat Februarie 5, 2015 de clodel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lll@lll Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Salut. Liviu din buc. Ma bucur ca am apucat in2015 sa fac o plimbare cu AA500. Aștept vremea buna pt.a lasă conserva la Vatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Salut. Razvan ma numesc, 41 de ani permis cat B din 1992 si A din 2013. asfalt uscat va doresc si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8800 Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Servus! Cristian, Bucuresti, 31 de ani. B din 2005, A si D din 2015. Deoacamdata, proaspat cautator de prim motor Stryker-ul din avatar e doar ornamental Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel Azkabat Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Salut, Adrian 28 ani ,Bucuresti B din 2005,A din 2015 primavara , C+E in curs . Scuterist de peste 6 ani si pe mobra de 1 saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedro.k Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Servus! Peter, 36 ani, Bucuresti. B din 98, A din sept 2015 Rider activ de 8 zile... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Servus! Peter, 36 ani, Bucuresti. B din 98, A din sept 2015 Rider activ de 8 zile... Asfalt uscat! Bafta si continua sa numeri fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 (editat) Ahoi! Mandru Petru Dan ma numesc. Posesor permis categoria B din 2003 primavara, iar permis categoria A din 2007 toamna (in timp ce faceam scoala moto mi-am luat un Virago 535cc, momentan posed o Yamaha Dragstar 1110 si un HD Sportster 883) Pe motoare am aproximativ 75.000km sau poate chiar mai mult. Editat Octombrie 22, 2015 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate