BoneS Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 DA! Mie-mi place in special poza asta... cu dedicatie pt Wolf.... http://theriders-mc.com/gallery/view.php?gid=16&phid=34 Stimpy...am vb io cu tine la tel si mi-ai zis de baieti ca nu prea sufera vitezanele...tlr1000 se pune ? Mai bine ma retrag cat sunt in glorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 cu parere de rau anuntz ca eu ma retrag din aceasta minunata excursie pt k azi am aflat ca piesele o sa imi vina abea la sfarsitul lunii chiar inceputul lui mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 cu parere de rau anuntz ca eu ma retrag din aceasta minunata excursie pt k azi am aflat ca piesele o sa imi vina abea la sfarsitul lunii chiar inceputul lui mai Vezi poate faci rost de un motor de imprumut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trustno1 Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 - Dorumaster - ( 2 pers. ) - B_ 50 GS - ( 2 pers. ) - Motorola - ( ? ) - Mielu - ( 1 pers. ) - Mutulica - ( 1 pers. ) - Stimpy - ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi - ( 2 pers. ) - din partea lui Dan - ( 2 pers. ) - din partea lui Dan - ( 2 pers. ) - tuningboy si Zouza - ( 2 pers. ) - ray & monica - ( 2 pers. ) 11 motoare si 19 - 20 pers. Salutare, ce motoare sunt in grup si cam ce stil de condus aveti? Adica se merge in grup compact sau stil "vitezane" si "ne vedem din nou la primul loc de oprire stabilit"... As merge si eu pana la Nisipurile de Aur Numa' bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Vezi poate faci rost de un motor de imprumut ... daca toti sunt ca tine poate o sa fac rost de unu .... de drujba sau cd player Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Si noi mergem prin zona, dar ceva mai in lung (Radauti-m.Olimp-m.Athos-Varna-Vama Veche) - 2764 km. O sa fim pe 1 mai la Vama. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Chif, cand plecatzi??? Sa vb cu baietii poate ne lipim si noi din Iasi, care e viteza de croaziera, ca noi avem enduro??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 salut doru . Noi ( eu si sue ) am pleca sambata spre varna, nu va incomodam si nu cerem cazare )( inca odata multumim pt revelionul de la Vidraru, regret ca n ati putut sa veniti , a muncit LEgi de nu mai putea si a iesit trasnet ) Daca a ramas cu programul de la inceputul topicului spune mi te rog, ne ar face placere sa ne alaturam pana in varna si in functie de cum e programul ,..mai vedem btw , a aparut harta bg de la IGO care e cat de cat ( asta pt cei care se tem de "necunocut ") , nu pt voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Pentru cui ii place drumul, si vrea sa ni se alature, noi plecam sambata de dimineata pe traseul : Buc -> Ostrov -> Vama Veche. Pauza peste noapte in Vama, dupa care duminica dimineata se formeaza un nou grup, mai mare din Vama su directia Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Pentru cui ii place drumul, si vrea sa ni se alature, noi plecam sambata de dimineata pe traseul : Buc -> Ostrov -> Vama Veche. Pauza peste noapte in Vama, dupa care duminica dimineata se formeaza un nou grup, mai mare din Vama su directia Bulgaria. sa inteleg ca nu mai pleaca nimeni pe ruse - varna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 A RAMAS STABILIT - Buc. - Giurgiu - Ruse - Varna -Vama - Buc..... cu plecare in data de 28.04.2007 la ora 9.00 de la benzinaria ( cred Petrom ) de pe partea stanga la iesire din Buc. spre Jilava ( se afla la 200-300 m pe partea stanga de la Progresul spre Jilava .... unde incepe soseaua spre Giurgiu ) Cei care pleaca prin Ostrov - Vama - Bulgaria nu fac parte din grupul nostru - VA ROG NU FACETI CONFUZIE.....fiecare este liber sa plece cu cine vrea sau unde vrea dar NU TRAGETI CONCLUZII pana nu cititi de la prima pana la ultima pagina. Pana acum suntem in jur de 15 moto si peste 20 pers..... incercam sa suplimentam LOCURILE DE CAZARE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 A RAMAS STABILIT - Buc. - Giurgiu - Ruse - Varna -Vama - Buc..... cu plecare in data de 28.04.2007 la ora 9.00 de la benzinaria ( cred Petrom ) Iti multumesc, deci ..ne luati si pe noi , atunci ne vedem acolo noi am vrea sa mergem cat stam acolo si pe la izovoarele termale care sunt la Sf Constantin si Elena ( cativa km de Varna.. ) daca va surade.. Atunci sa fim sanatosi si ne vedem sambata ., 28. la ora 9 , la petrom. din ce in ce mai bine alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Suuper !!!! Ma bucur foarte tare ca lucrurile sunt cat de cat puse la punct. Eu unul voi citi din nou "tutorialul pentru mersul in grup"... daca il regasesc pe forum, sau daca aveti voi vreun link ... v-as fi recunoscator. Later Edit : am gasit http://www.motociclism.ro/tutoriale/files/grup/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Am sa fiu si eu prezent, chiar daca nu se mai pot suplimenta locuri la pebsiune. Se gaseste o pensiune prin preajma zona, cu aceleasi conditii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 -doru eu sunt unu din aia 4 din partea lui dan, sau daca nu... nr. 5 , ideea este ca eu mai vin cu 3-4 prieteni- moto , drept urmare... creste nr. la 19 moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 aveti idee de unde pot cumpara kit anti pana (spuma d-aia care se baga in roti si astupa gaura) ???? sau macar sper ca va avea cineva la el asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 aveti idee de unde pot cumpara kit anti pana (spuma d-aia care se baga in roti si astupa gaura) ???? sau macar sper ca va avea cineva la el asa ceva... gasesti aproape in orice benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 aveti idee de unde pot cumpara kit anti pana (spuma d-aia care se baga in roti si astupa gaura) ????sau macar sper ca va avea cineva la el asa ceva... la united motors la service au asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Noi am hotarat .... mergem pe traseul propus de mine mai sus, repectand data si ora de plecare. Pana acum : - Dorumaster ( 2 pers. ) - B_ 50 GS ( 2 pers .) - Motorola ( ? ) - Mielu ( 1 pers. ) - Mutulica ( 1 pers. ) - Stimpy ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi ( 2 pers. ) - din partea lui Dan ( ? ) - din partea lui Dan ( ? ) 9 motoare si cel putin 13 pers. ...... va asteptam Vine si baiatu'!! doua moto cu 4 persoane! de cazare ne-am descurcat! viteza de croaziera dorita 90-110 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 RAMANE STABILIT PTR. SAMBATA ( 28.04.2007 ) la ora 9.00 De acum inainte VA ROG luati legatura cu Stimpy ( tel. 0742029528 ) el se va ocupa in continuare de ORGANIZARE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Deja s-a trecut la rezervari ? Vreau si eu un loc. Din pacate nu beneficiez de internet asa ca, daca se vrea confirmare, pot confirma doar telefonic 0729 208 182. Man, nu stiu daca ai vrut sa faci vre-o gluma sau ai scris gresit nr. de tel. In orice caz, la nr ala mi-a raspuns o batrana care mi-a jurat ca nu are Suzuki Bandit 400 si ca nu o cheama dabix cu toate insistentele mele! Daca vrei sa mergi in plimbare, te rog sa ma contactezi telefonic sau sa postezi nr. tau corect de tel. Salutare, ce motoare sunt in grup si cam ce stil de condus aveti? Adica se merge in grup compact sau stil "vitezane" si "ne vedem din nou la primul loc de oprire stabilit"... As merge si eu pana la Nisipurile de Aur Numa' bine!! Salut, se va merge in grup . iar viteza va fi pana in 110.... asa ca daca aveti chef de plimbare, you're more than wellcome! Ne vedem la ora si locul stabilit de Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Man, nu stiu daca ai vrut sa faci vre-o gluma sau ai scris gresit nr. de tel. In orice caz, la nr ala mi-a raspuns o batrana care mi-a jurat ca nu are Suzuki Bandit 400 si ca nu o cheama dabix cu toate insistentele mele! Daca vrei sa mergi in plimbare, te rog sa ma contactezi telefonic sau sa postezi nr. tau corect de tel. Salut, se va merge in grup . iar viteza va fi pana in 110.... asa ca daca aveti chef de plimbare, you're more than wellcome! Ne vedem la ora si locul stabilit de Doru N-a fost o gluma, am scris grsit numarul de telefon. Numarul corect e : 0729 02 81 82 Scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Cine are nevoie de informatii suplimentare va rog SUNATI-L pe Stimpy ( 0742029528 ) nu postati nr. de tel. si asteptati sa fiti sunati. Vremea in Varna ( 28 , 29 , 30.04.07 ) va fi SUPER iar in Vama ( 30.04.07 - 01.05.07 ) din pacate va fi cam RECE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Vreau si eu daca se poate aranja cu cazarea la Varna! 2 persoane (eu si nefasta) @stimpy: anunta-ma daca mai poti face ceva, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stimpy Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Asta e lista pana acum: - Stimpy - ( 2 pers. ) - Dan Chelsoi - ( 2 pers. ) - Bogdan Andreea ( 2 pers. ) - Paul Giuli ( 1 pers. ) - Felix Gratiela ( 1 pers. ) - Baldovica ( 1 pers. ) - Cristi ( 1 pers. ) - Mircione ( 1 pers. ) - Sebistone ( 1 pers. ) - tuningboy si Zouza - ( 2 pers. ) - ray & monica - ( 2 pers. ) - B_ 50 GS - ( 2 pers. ) Deci pana acum s-au ocupat cele 16 locuri.... tuningboy si Zouza - ( 2 pers. ) - ray & monica - ( 2 pers. ) - B_ 50 GS - ( 2 pers. ) va rog confirmati daca mai mergeti! pt ceilalti care m-au sunat, acum astept raspuns pt inca 6 locuri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate