sebi_bucuresti Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 cine vorbea de barfa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) bah da barfiti mai rau ca niste babe... rieju alb cu numar provizoriu baiatu sta prin floreasca a avut rs 1998 rosu cu negru Cand ai dreptate....poi ai (cu privire la barfa)...,cat despre omu cu motoru, sa speram ca intra pe forum sa il saputam si noi Hai sa auzim de bine si asfalt uscat Editat Aprilie 20, 2007 de fLorinelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 la rieju rs2 125 cat timp ai garantia?e cu limita de km??si a avut cineva probleme cu acest motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Baiatul ala da Invata in Rosetti.....e cel care prezinta Classroom pe MTV si avea inainte un RS rosu cu negru;) sper sa ne vedem cat mai curand pe sosele ca mai intarzie motoru vreo sapt :-W in poza era inainte s fie vopsita Pana atunci Asfalt Uscat cum ziceti voi! eu zic Fir Intins:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Baiatul ala da Invata in Rosetti.....e cel care prezinta Classroom pe MTV si avea inainte un RS rosu cu negru;) sper sa ne vedem cat mai curand pe sosele ca mai intarzie motoru vreo sapt :-W in poza era inainte s fie vopsita Pana atunci Asfalt Uscat cum ziceti voi! eu zic Fir Intins:) Tu ai dat examen pe 25? 16- pozitia 5 sau 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 la rieju rs2 125 cat timp ai garantia?e cu limita de km??si a avut cineva probleme cu acest motor? ai 2 ani sau 10 mii de km , eu n-am avut nici o problema in afara de cablul de ambreiaj care s-a rupt 1 data si am 9.560 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 ai 2 ani sau 10 mii de km , eu n-am avut nici o problema in afara de cablul de ambreiaj care s-a rupt 1 data si am 9.560 km si cati metri? ma e bine asa,daca ai 10mii de km si n`ai avut nicio problema inseamna ca sunt super ok , sa fie tot asa bafta ma sebishor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 k iti multumesc mult sebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 ai 2 ani sau 10 mii de km , eu n-am avut nici o problema in afara de cablul de ambreiaj care s-a rupt 1 data si am 9.560 km Si un claxon care nu mai merge de vre-o 7000km ....eh detalii=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Tu ai dat examen pe 25? 16- pozitia 5 sau 4? Dap am impresia ca am stat in dreapta ta park nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Dap am impresia ca am stat in dreapta ta park nu? Da, Hai sa nu mai facem offtopic.Intra pe costy_clipcea@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 si cati metri? ma e bine asa,daca ai 10mii de km si n`ai avut nicio problema inseamna ca sunt super ok , sa fie tot asa bafta ma sebishor bafta si tie >< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMRR Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 am si eu o nelamurire ... pana la urma se mai importa rieju in romania sau nu ... k as vrea sa achizionez si eu unul in curand ... si dak se importa as vrea sa stiu si eu unde este o reprezentanta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 Azi m-am dat si eu cu un rieju si mi s-a parut ca pe la 7000 avea un gol de putere sa zic asa........ La voi se intampla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 12, 2007 Share Postat Mai 12, 2007 am si eu o nelamurire ... pana la urma se mai importa rieju in romania DA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Azi m-am dat si eu cu un rieju si mi s-a parut ca pe la 7000 avea un gol de putere sa zic asa........ La voi se intampla? nu stiu ce avea rieju ala da la mine de la 7 mii in sus trage calumea nu e nici un gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 EU am fost primul care a achizitionat rieju cand au aparut in buc. eu am facut si cei mai multi km cu rieju am 20 000. :PP si credeti-ma ca sunt impresionat, nici un semn de uzura..nimic. Motorul merge incredibil de bine, in afara de consumabile nam avut nevoie de nimic altcva asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 daca e sa o luam asa eu am fst al 2lea si am 11 mii aqm in afara de ambreiaj nici o problema ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 daca e sa o luam asa eu am fst al 2lea si am 11 mii aqm in afara de ambreiaj nici o problema ) ambreiaj si permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Mai 22, 2007 Autor Share Postat Mai 22, 2007 ambreiaj si permis ambreiaj,permis(de 2 ori in 2 zile) si totusi sa nu uitam si claxonul Si un mic filmulet cu ceea ce se poate face cu un rieju...de preferabil verde...pe un trotuar aglomerat MVI_0051.AVI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Cand am citit titlul credeam ca faci slalom printre babe...cva mai interesant... Toata lumea se ridica pe o roata ma nene!! motociclismul implica 2 roti si un creier;))..mie imi c-am lipseste..stiti si voi!!(seby, alexutz, astia care ma stiti)...=)) v-am pupat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 Cand am citit titlul credeam ca faci slalom printre babe...cva mai interesant... Toata lumea se ridica pe o roata ma nene!! motociclismul implica 2 roti si un creier;))..mie imi c-am lipseste..stiti si voi!!(seby, alexutz, astia care ma stiti)...=)) v-am pupat ! Pe tine nu te-am vazut niciodata ....asfalt uscat si ne vedem la o tura pe DN1 ..asha cum stim noi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgebnd Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 ce e cel mai bine:ca ai de unde sa alegi,nu conteaza ca unele sunt mai urate si altele mai frumoase,altele mai scumbe si altele mai ieftine,2t-4t,e bine ca putem sa ne orientam in functie de ce vrem! rieju asta are niste forme ok dar totusi accentuate spre kitch putzin,de la departare e frumoasa dar de aproape pare chinezarie adik nu stiu nu e inchegata(no offense)SI PARK E SI PREA SUBTZIRE SI SPATELE E PREA RIDICAT SI SE VEDE URAT SUB EA.CE E TARE LA EA.........STOPUL SPATE,FARURILE,CULORILE SI TOBA!DE CURIOZITATE CE BANI E UNA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_bucuresti Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 3.490 euro tti , da de curiozitate coloritu cu portocaliu ala de la rebu de la aprilia ta nu e cam kitch ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fLorinelu Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 ce e cel mai bine:ca ai de unde sa alegi,nu conteaza ca unele sunt mai urate si altele mai frumoase,altele mai scumbe si altele mai ieftine,2t-4t,e bine ca putem sa ne orientam in functie de ce vrem! rieju asta are niste forme ok dar totusi accentuate spre kitch putzin,de la departare e frumoasa dar de aproape pare chinezarie adik nu stiu nu e inchegata(no offense)SI PARK E SI PREA SUBTZIRE SI SPATELE E PREA RIDICAT SI SE VEDE URAT SUB EA.CE E TARE LA EA.........STOPUL SPATE,FARURILE,CULORILE SI TOBA!DE CURIOZITATE CE BANI E UNA? Este opinia ta si o respectam.....pana mea...bine ca are si parti bune...... oricum ..raportu calitate pret e destul de bun...nu pot sa zic la fel si despre altele ....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate