Calibra Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 vin si eu .te sun acum sa mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 ce-ai, mah ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Martie 22, 2005 Share Postat Martie 22, 2005 Respectuos atrag atentia iubitilor mei confrati: Turul Romaniei pe motoare nu inseamna un drum prin tara ci in jurul ei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 respectuos iti atrag si eu atentia sa citesti CU ATENTIE , APOI SA COMENTEZI....sau citeste univers moto nr2 pe 2005 poate ai sa intelegi mai multe bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Respectuos atrag atentia iubitilor mei confrati: Turul Romaniei pe motoare nu inseamna un drum prin tara ci in jurul ei ! Aha acum intzeleg eu... decu turul Europei se face prin Asia, America si Africa..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 cum sta treaba? se poate inscrie oricine? sau se poate inscrie oricine si de oriunde din tara (mai ales dak e pe traseu )?sigur o sa treceti prin arad....deja astept sa ne vedem la o vorba, dak va opriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 nu e cu inscriere, bani sau altceva...vine cine vrea, acum depinde si de cine vine daca se integreaza sau nu intr-un grup , oricum cine ne-a insotit anu trecut o bucata de drum nu cred ca a regretat , mai ales ca un timp am fost 14 motociclete si 3 masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Am citit cu atentie "Hoinarind prin Romania" al lui Orestte din moto univers 2/2005 la fel cum am citit "O aventura rotunda" al lui Nastase nr 1/2004. Din "aventura" se vede ce inseamna un tur in jurul tarii cu motocicleta: Bucuresti - Pitesti - Slatina - Craiova - Drobeta Tr.Severin - Timisoara - Oradea - Satu Mare - Baia Mare - Suceava - Botosani - Iasi - Galati - Tulcea - Vama Veche - Calarasi - Giurgiu - Bucuresti. Asta da, turul Romaniei ! De abia astept sa imi vina motorul in aprilie sa incerc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 23, 2005 Autor Share Postat Martie 23, 2005 ... a cuprins toata romania de la campie, munte, mare si deltaau "participat" 2 masini si 7 motoare traseul a fost urmatorul: iasi-tg neamt-vatra dornei-bistrita-viseul de sus-sighetu marmatiei-cimitirul de la sapanta-negresti oas-baia mare-huedin-lacul fantanele-catatile ponorului-oradea-arad-timisoara-moravita-oravita-moldova veche-orsova-baile herculane-tg jiu-petrosani-lacul vidra-valea oltului-transfagarasan-curtea de arges-pitesti-bucuresti-constanta-vama veche-constanta-babadag-murghiol-tulcea-galati-tecuci-barlad-vaslui-iasi tot acest tur a durat 14 zile in care ne-am distrat de minune... de la timisoara spre baile herculane au fost alaturi de noi si cei din silver pistons, doru, radu...adica 14 motoare si 3 masini voi reveni cu poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 ..traseul marcat cu roshu pe harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate