nuntaprimatv Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Buna !!! Ma numesc Andreea si sunt redactor la Prima Tv , noi facem o noua emisiune "Nunta in 48 ore" se cheama si avem nevoie de un cuplu noncomformist sa se casatoreasca la noi in emisiune . Noi va oferim 100 milioane sa va faceti nunta in 48 ore . Daca reusiti si aveti peste 50 invitati primiti 1000 euro , daca nu ramaneti cu cele 100 milioane . Mai avem un premiu surpriza pentru voi . Una din conditii e sa nu fiti casatoriti civil si sa nu pregatiti nimic inainte de nunta . Daca va intereseaza puteti sa-mi trimiteti un mail pe adresa andreea.ghiuta@paprika.ro Ne-ar face mare placere sa participati la emisiunea nostra . Daca mai stiti pe cineva care vrea sa se casatoreasca , din randul prietenilor vostri va rog sa ne dati de stire .Vrem o nunta speciala cu multe motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Caut mireasa intre 18 si 20 de ani. Poza si fisa tehnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 =))=))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Caut mireasa intre 18 si 20 de ani. Poza si fisa tehnica... Nu sunt disponibil,dar te sustin pe tine.Vezi vreau si eu invitatie daca reusesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 vreau si eu o mireasa.. contez pe oamenii de pe forum sa vina peste 50. multumesc aniticpat.. din cei 100 milioane , dupa divortul de a doua zi, pot sa iau eu 75 milioane si ea 25 ? mi se pare corect avand in vedere ca ea e femeie.. daca nu e vrgina sa ia ea 20 ca e spurcata.... deci unde sunt miresele ? vreau sa ma insor.. daca ma insor de doua ori la voi in emisiune, primesc de doua ori banii ? pentru asta sunt dispus sa ma rad in cap si sa imi schimb infatisarea.. al doilea.. ca sa crestem audienta daca ma insor cu un prieten, si aveti acolo o nunta speciala, primim mai multi bani ? in acest caz nu o sa pup mireasa. sanatate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Si daca se fura mireasa si se lasa cu un gang bang vreau sa iau inca 100 milioane ca asta oricum aduce audienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 eu cu cine votez!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) mai intai gasiti-va mireasa..si dup'aia faceti planurile Editat Aprilie 12, 2007 de ubitzik89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Pai cam asa e... o tura in fatza unui liceu si ai material pentru mai multe emisiuni. E tare greu sa faci rost de fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Vreau si eu 2-3 neveste... De fapt... mai bine 4-5 Ca vreau un VFR800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Mireasa trebuie sa aiba peste 18 ani sau ajunge si 16 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Thomas, Brandule, nu mai vindeti motoretele! Uitatz acilea super oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Mireasa trebuie sa aiba peste 18 ani sau ajunge si 16 ? Ce nu faci tu pentru bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Poa sa aiba si 13hmancatzash. Da o iai da la unii da dai pa ea un mertzan, o oaie si dimigeanda da vin. ) Numa sa nu afle baroneasa hEmma Nicalsan da la UiE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 pe mine ma intereseaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 (editat) merge si intre fete???? (miki ne bagam???) Editat Aprilie 12, 2007 de ubitzik89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 mai intai gasiti-va mireasa..si dup'aia faceti planurile Ce zici ne bagam ? facem fifty-fifty si euro raman mie ca am de crescut un copil mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 daaaaaaaa ... Ioana ce sa mai ... ne bagam ))=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Daca va intereseaza pe bune, dati un mail si basta. Eu o am pe bune pe 26 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikels Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 si nu primim si noi invitatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Hai Brandule, baga-te ce mai astepti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Daca va intereseaza pe bune, dati un mail si basta. Eu o am pe bune pe 26 mai Eu o am pe naspa la 2 luni shi doua zile dupa nunta ta! .... shi basta! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Bai, nu te prosti, calul de prima nu se cauta la data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Bai, nu te prosti, calul de prima nu se cauta la data! SUUUUUUUUUUPER REPLICA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Buna !!! Ma numesc Andreea si sunt redactor la Prima Tv Saraca de tine, in ce te-ai bagat! Andreea, ai legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate