catutza Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) E TIMAPITA INTERSCTIA AIA PENTRU CA ACELE PERSOANE CARE IES DE PE STRADA CU ALBINUTA SI INTRA DESTUL DE MULT IN INTERSECTIE SA VADA DACA VINE CEVA DINSPRE CRINGASI SI UITA SA OPREASCA. SI MIE MI SE INTAMPLA DES ACEEASI FAZA CAND MA DUC SPRE GIULESTI SI AM ALES CA SA MERG APOAPE DE LIMITAREA DINTRE SENSURI CA SA FIU VAZUT DE CEI DIN DREAPTA SE PARE CA CONSERVARUL A INTRAT DIRECT IN INTERSECTIE FARA SA MAI OPREASCA, OARE MOTOCICLISTUL NU CUNOASTEA ZONA? SE OBSERVA DESTUL DE BINE INTERSECTIA DINSPRE CRINGASI. EU CRED CA A GRESIT PE MANA LUI. Editat Aprilie 16, 2007 de catutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 soferilor care ies ca turtele de pe stradutele secundare si dintre masini si uita sa mai opreasca daca te vad venind... am patit-o de nici nu stiu cate ori... oricum insanatosire grabnica baiatului si sa ii iei banii la mosu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 soferilor care ies ca turtele de pe stradutele secundare si dintre masini si uita sa mai opreasca daca te vad venind... am patit-o de nici nu stiu cate ori... oricum insanatosire grabnica baiatului si sa ii iei banii la mosu ala. ASA ESTE DAR BANII NU REZOLVA OASELE RUPTE SAU ALTE COMPLICATII MEDICALE. TREBUIE SA FIM SI NOI MAI ATENTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 jimmyg daca zici ca stu cunosti zona pozele le-ai vazut.dinspre ce piata venea?se ducea spre piata si venea tare de la giulesti.pe ala nu l-a vazut ca era mascat de I.C.E.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimmyG Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Cunosc zona ,da.Si am fost si acolo cand s-a intamplat accidentul.Deci ca sa ma intelegi mai bine.Cristi venea dinspre piata Crangasi.Ceea ce vezi tu in poze,intr-adevar te duce la ideea ca el venea dinspre Giulesti.Insa nu este asa.S-a ajuns in pozitia aia dupa impact.In momentul cand a lovit in masina,conserva s-a rasucit,din cauza impactului.Sper ca intelegi ce vreau sa spun.Asa s-a ajuns la ceea ce ai vazut tu in poze.Pot confirma si altii care au fost acolo la momentul accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 SCUZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimmyG Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 NO PROBLEM man.Oricum daca nu ai fost acolo si nu ai vazut ,normal ca nu ai cum sa iti dai seama.Din poze chiar zici ca s-a intamplat asa cum spui tu....Take care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 CITAT DINTR-UN MESAJ PRIMIT DE LA CINEVA CARE STIE MAI MULTE "...are doar un picior rupt....dar are fractura deschisa, i-a iesit osul de la tibie afara...intra acu' in operatie cica ii baga tija...ce scrie pe forum de coaste rupte, plamani perforati sunt vraji...." Asta inseamna ca e ...de bine! Ma rog, adica nu e foarte grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Pe motociclist il cheama Cristi Paul, are o fractura deschisa la piciorul drept, este la Municipal etj 3, miine dimineata va intra la operatie, in rest multumita lui Dumnezeu e teafar. "Conserva" e un Renault Symbol condusa de un idiot care bineinteles ca a iesit de pe cedeaza trecerea la intersectia de la Mehadia (Constructorilor). Antena 1 spun numai tampenii la TV, soferul din Renault se cam da nevinovat, dar nu are cum sa se scape.Motocicleta distrusa cam paguba totala. O sa mai revin cu amanunte. Insanatosire grabnica motociclistului. Ce viteza avea oare de arata in halul ala mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 ASA ESTE DAR BANII NU REZOLVA OASELE RUPTE SAU ALTE COMPLICATII MEDICALE. TREBUIE SA FIM SI NOI MAI ATENTI. stiu... eu ma refeream pt reparatia motorului sau pt altul nou ... scuze daca s-a inteles altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 sa urmarim antena 1......... se pare ca motociclistul este constient! sanatate maxima! nea Pisoi stie ce scrii tu aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 In ceea ce priveste viteza....Cristi nu avea mai mult de maxim 70/h.Numai ca pe jos era putin umed....Ploaia incetase cu vreo 10 minute inaintea accidentului.Deci chiar nu avea viteza..... Nu vreau sa acuz pe nimeni, nu vreau sa fac pe desteptul, dar 70 la ora e mult pt sosea umeda, in oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 DEFAPT 70 E DESTUL DE MULT LA APROPIEREA DE O INTERSECTIE MAI ALES NE SEMAFORIZATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 salutare Si eu stau in zona si intersectia aia e un fel de ruleta ruseasca. Vizibilitate ioc, eu unu cand merg cu titiu pe acolo incetinesc din reflex .. cand ies de pe strazile alea laterale e jale, cel putin cand vii dinspe strada cu digu' (pizzeria pe colt dreapta) trebuie sa intri cu masina pana la jumate intersectiei casa poti sa te asiguri calumea .. sunt proaspat posesor de moto (peste 2 sapt o sa il si inscriu) si sicer mi-e groaza si nici nu vreau sa ma gandesc ca o pot ajunge intr-o situatie asemanatoare .. vorba cuiva de pe forum BAFTA CRANSENA si BULAN EXAGERAT .. deabia am venit din IT si nu am vazut nici o cisterna care sa spele strazile sau ceva de genu (ziua cel putin) nu am vazut soferi care sa faca manevre proaste(schimbat brusc directie si alte rahaturi) si acolo sunt motociclisti nu gluma .. in fine .. mai trebuie ceva educatie rutiera la rumani despre ce se petrece in giulesti nu comnetez .. spun doar ca nu se simte prezenta politiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 SI DACA ISI FACE SIMTITA PREZENTA CREZI CA SE BAGA??? LA MINE IN FATA BLOCULUI (CRINGASI, POSTA ROMTELECOM) S-AU LOVIT SIMBATA DIMINEATA UNII (NU STIA CARE ARE PRIORITATE) SI MASINA POLITIEI LA 30 DE METRI DE EI CAND S-AU BUSIT S-AU UITAT SI CAND AU IESIT CEI 2 DIN MASINI AU PLECAT LINISTITI. ASA CA .............................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 nea Pisoi stie ce scrii tu aici te spunem lui nea pisoiu tot azi il opereaza si pe un prieten de al meu care a cazut vineri de pe manastirea chijna de la 13 15 metri , eram la catarat , tot la etaju 3 e. are femuru in 3 bucatzi , tot fiare ii baga . bafta la amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 comentarii aiurea... viteaza sau nu .... trebuie facut ceva .... Cum a ramas cu politia cine stie? sa nu il scoata tot pe el vinovat !!! ca suntem in RO si stim cu totii ce se face si cum !!!¬!!! Sa se intereseze careva..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Insanatosire grabnica lui Paul! Fiti atenti mai copii (no offence) si mai oameni buni la cum circulati! Ganditi-va tot timpul la herghelia de cai (chiar daca sunt si numai cativa) pe care o aveti sub voi, mai ales atunci cand ii dati gas!!! Fiti constienti ca in ciuda faptului ca voi sunteti extraordinar de atenti, din pacate sunt o droaie in jurul vostru (pe doua sau mai multe picioare si pe mai multe roti) care nici nu vad si nici nu aud ce trebuie. Orasul a devenit ceva de groaza si asta se vede, din pacate, in post-urile din ce in ce mai dese de pe acest topic, pe care toti cred ca l-am dori nud si in pielea goala si mai ales fara floricele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 (editat) In ceea ce priveste viteza....Cristi nu avea mai mult de maxim 70/h.Numai ca pe jos era putin umed....Ploaia incetase cu vreo 10 minute inaintea accidentului.Deci chiar nu avea viteza..... Eu pe asta cu " ... chiar nu avea viteza ... " chiar nu o inteleg. Ma intristeaza cand citesc astfel de pareri. Pacat ca multi motociclisti au aceasta conceptie despre viteza... In conditiile in care era umed pe jos, iar viteza legala in oras este 50 km/h, 70 km/h sunt suficienti, nu crezi? Ma abtin de la alte comentarii. Editat Aprilie 16, 2007 de cristiroma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimmyG Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Ba da credca este foarte suficient 70/h .Nu vreau sa o dau la intors dar poate m-am exprimat si gresit.Si am spus ca nu avea viteza foarte mare asta pentru ca multi "martori" care nu stiu daca erau prieteni cu soferul sau nu,declarau prin fata politiei ca ei cred ca , Cristi avea cel putin 100-120 km/h.Ceea ce chiar este o exagerare.Spun asta pentru ca stiu ce inseamna 120/h....Cat despre mine ,da,consider ca este mult chiar si 70/h acolo in conditiile care am scris mai sus ca eu personal aproape opresc de fiecare data in acea intersectie care nu este tocmai vizibila si prin care circula o gramada de baietasi din Crangasi si Giulesti fara permise.Si asta nu o spun numai eu vad ca a mai scris cineva care locuieste in zona si stie foarte bine ca asta este.....Deci ma repet,am scris asta pentru ca totusi nu trebuie sa ii lasam pe cei care exagereaza si care nu s-au suit in viata lor pe un motor sa dea declaratii aiurea.Daca ei aud o toba ca suna putin mai tare,chiardaca esti in viteza 1 impresia este ca ai peste 120/h....pentru necunoscatori.Nu ii iau apararea lui Cristi,dar nici nu mi-ar placea sa aflu ca a fost gasit vinovat ca avea omul superviteza...... Scuze daca am deranjat pe cineva... Multa bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Handicapatul ala de conservar e vinovat 100%,am vazut la stiri.Trebuia sa se asigure,nu sa faca gat ca motociclistul circula cu viteza excesiva.Sunt si eu sofer si am si motor.Dar sincer de cand am permis pe categ A ma asigur de o suta de ori.Ar trebui suiti pe motociclete sa vada si ei cum este cand un TAMPIT, ca nu pot sa -i spun altfel, nu se asigura. Insanatosire grabnica TIPULUI !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spydy Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Cristi a intrat in operatie la ora 15: 00 (azi) ! O sa fie bine dar ramane de vazut ce o sa fie cu "conservatorul". O sa mai revin cu detalii ! Take care! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Mare mare atentie in intersectia aia. Nici macar in gluma sa nu tineti gazu' deschis. Sanatate maxima baiatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Insanatosire cat mai rapida!!! Azi am iesit si eu cu motoru prin oras, dupa o pauza de 1 saptamana (nu am avut motor ca l-am vandut) si m-am speriat de ce se intampla in trafic :intoarceri peste linie continua fara semnalizare si asigurare, neacordari de prioritate etc. Trebuie sa fim atenti, sa prevenim orice eveniment neplacut. Daca noi nu o lasam mai moale si nu ne cascam ochii at conservarii sigur nu o vor face. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krenatt Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Bafta frate....tarziu am aflat ca tu erai cel in cauza.........sananate tuturor dp aici.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate