low_rider Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 Oameni buni, toata lumea este suparata ca nu se mai tine intalnirea de la Sibiu. Multi se vor indrepta spre festivalul de arta medievala de la Sighisoara. Voi ati uitat ca se mai tine tot in aceasta perioada intalnire de moto la Timisoara? Acolo nu veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzantzaru Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 Stai linistit ca o sa fie full la Timisoara, o sa vezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Stiu ca exista Timisoara, stiu chiar si unde este , am fost si anul trecut...doar ca anul asta nu se mai potriveste pe buget si zile de concediu Multi prieteni vor veni acolo, eu din pacate stau acasa...ata ete Ciocniti o bere si pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Stai man linistit ca se stie de Timisoara, eu ajung de joi si abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iulie 20, 2004 Autor Share Postat Iulie 20, 2004 S-a facut! Ciocnim o bere pentru Axa si pentru toti cei care ar fi vrut sa ajunga la Timisoara, dar nu pot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebe Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 Si noi venim la Timisoara , chiar de joi ! Eu zic ca nu trebuie iti faci griji ca nu o sa fie participanti !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iulie 20, 2004 Autor Share Postat Iulie 20, 2004 Ma bucur sa aud ca veniti. Si noi ajungem tot joi. Plecam pe la patru dimineata din Bucuresti. Sa ne vedem sanatosi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 drum bun miine si sa ne vedem cu bine aici drive safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 m-am timpit la cap .... e marti dabia azi ..... sorry poiimiine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iulie 20, 2004 Autor Share Postat Iulie 20, 2004 Drum bun si voua ! Sa conduceti cu grija ! Ne vedem la o bere, doua, trei...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 20, 2004 Share Postat Iulie 20, 2004 ma da peste cap RAU sa vin... nu stiu ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 c'mon big hai ce dzeu la iarna vrei sa mergi la intilniri on the bike and let's rock ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Cred ca pana la urma cei din Roadhogs n-au mai ajuns,ca eu nu i-am vazut acolo. Pacat! Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Cred ca pana la urma cei din Roadhogs n-au mai ajuns,ca eu nu i-am vazut acolo.Pacat! Black. au fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate