turanoid Postat Mai 15, 2021 Share Postat Mai 15, 2021 ioneld,daca n-ai gasit ceva mai bun,am o bancheta,si carene care au fost pe un ij56.Bineinteles,buretele e numa bun de fiert tuica din el,dar mecanismul de prindere pe sasiu,impecabil...le-as da pe-o roata rotunda de Dnepr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 16, 2021 Share Postat Mai 16, 2021 Salut. Am nevoie pentru un amic de 2 cauciucuri 100/90 r19. Ii trebuie la o motocoasa, asa ca nu trebuie sa fie noi. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 Acum 17 ore, johnyebravo a spus: Salut. Am nevoie pentru un amic de 2 cauciucuri 100/90 r19. Ii trebuie la o motocoasa, asa ca nu trebuie sa fie noi. Merci salut. este unul ,, zoran weiner,, pe facebook care stiu ca are . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Iunie 17, 2021 Share Postat Iunie 17, 2021 Salutare! Este cineva pe aici care are stand de indreptat cadru de motocicleta? As vrea sa verific si daca e necesar sa îndrept un cadru de jawa 354 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 18, 2021 Share Postat Iunie 18, 2021 Acum 17 ore, cornelilinca84 a spus: Salutare! Este cineva pe aici care are stand de indreptat cadru de motocicleta? As vrea sa verific si daca e necesar sa îndrept un cadru de jawa 354 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Iulie 1, 2021 Share Postat Iulie 1, 2021 Cumpar roti pe 18 " pentru Dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat August 19, 2021 Share Postat August 19, 2021 Salutare! Caut o bascula in stare ok, cu bucsi si axul aferent pt un atas de Jupiter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Septembrie 10, 2021 Share Postat Septembrie 10, 2021 Un stop de ij56 are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Salut ! La 10.09.2021 la 22:04, Marius03NMG a spus: Un stop de ij56 are cineva? am eu dar fara soclu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Acum 4 minute, m72story a spus: Salut ! am eu dar fara soclu. Imi poti pune câteva poze cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 14, 2021 Share Postat Septembrie 14, 2021 Acum 19 ore, Marius03NMG a spus: Imi poti pune câteva poze cu el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 La 19.08.2021 la 14:02, cornelilinca84 a spus: Salutare! Caut o bascula in stare ok, cu bucsi si axul aferent pt un atas de Jupiter. Inca valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Salutam! Un pinion de distributie Simson de pe arbore gasesc pe la cineva? De obicei stiu ca sunt set dar m-as multumi in aceasta situatie si cu unul ratacit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Salutare!Are cineva de vanzare un cadru de Simson Awo T?Eventual si roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turanoid Postat Ianuarie 11, 2022 Share Postat Ianuarie 11, 2022 Stimabili, Caut chiulasa stanga dnepr(mt11-16). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 28, 2022 Share Postat Ianuarie 28, 2022 Salutare! Are cineva pe aici un ceas de km de jawa 354? Nu ma intwreseaza starea lui sau sa fie complet, ma intereseaza diametrul lui pt a putea reface carcasa de la far căci la mine, fostul proprietar a pus un ceas mult mai mare si a lărgit gaura. P. S. Mai caut o aripa spate, partea dinspre motot in stare ok tot pt jawa 354 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 28, 2022 Share Postat Ianuarie 28, 2022 Kilometrajul de la Jawa 350 634 este identic cu ala de la 638, ceva de genu'... Daca ai un alt model de far si suport de kilometraj, sigur sunt din alt film. Ori modelul este altul. Si aripa spate dispre motor este cam la fel, daca nu ai vorbit cand ai fost la mine...acum le aveai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 22 ore, ivan pedala a spus: Kilometrajul de la Jawa 350 634 este identic cu ala de la 638, ceva de genu'... Daca ai un alt model de far si suport de kilometraj, sigur sunt din alt film. Ori modelul este altul. Si aripa spate dispre motor este cam la fel, daca nu ai vorbit cand ai fost la mine...acum le aveai! Salutare! Pai daca știam că îmi este necesară crezi că nu plângeam eu ? M.am apucat sa o ansamblez pentru a îmi face un inventar complet si necesarul de piese caci sper ca din trei bucăți sa fac una ok insa se pare că și așa am lipsuri. P.s in poza 2 este carapadea de la dar și implicit suportul de ceas de km. Se poate observa cu ochiul liber gaura pt ceas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 E clar...am citit pe sarite si acum realizez ca poza mea este de Jawa 634 si tu cereai de 354! Scuze! Ma uit azi printre fiare si revin cu detalii noi. Oricum, acea carapace de far a fost decupata si nu merita efortul sa o sudezi sau repari, fiindca se gasesc destule pe piata fiarelor vechi. Iar kilometraj se potriveste cel de Jawa 634...638... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 1 oră în urmă, ivan pedala a spus: E clar...am citit pe sarite si acum realizez ca poza mea este de Jawa 634 si tu cereai de 354! Scuze! Ma uit azi printre fiare si revin cu detalii noi. Oricum, acea carapace de far a fost decupata si nu merita efortul sa o sudezi sau repari, fiindca se gasesc destule pe piata fiarelor vechi. Iar kilometraj se potriveste cel de Jawa 634...638... E greu cu acea carapace. Nu prea mai sunt fierotanii din astea pe la noi iar cine le mai are cere o căciulă de bani pe ce nu face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Daca vorbeai mai devreme, acum o aveai montata! Ieri am trimis una in Lugoj! Uite piesele plecate la pachet! 50 lei toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 3 ore, ivan pedala a spus: Daca vorbeai mai devreme, acum o aveai montata! Ieri am trimis una in Lugoj! Uite piesele plecate la pachet! 50 lei toate! Asta e! Acum stau si sufar. Mai caut o cutie de baterie in stare ok, a mea e mancata, aparatoarea de lanta, aia metalica, o tabla de sa stil chitara si mai multe maruntisuri de pe cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Cam...da, incerc sa iti fac rost de cate ceva...pune o lista si poze cu ce-ti lipseste, poate unele piese se potrivesc (identice) de la alte modele, care s-ar putea gasi in vastele garaje de la Gorj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Acum 41 minute, cornelilinca84 a spus: Asta e! Acum stau si sufar. Mai caut o cutie de baterie in stare ok, a mea e mancata, aparatoarea de lanta, aia metalica, o tabla de sa stil chitara si mai multe maruntisuri de pe cadru. Asta pot sa-ti dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 1 oră în urmă, shashka a spus: Asta pot sa-ti dau. Ce preț? Ai și partea de jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate