catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 multumim pt sfaturi Reverse Da xbitzuX ne vedem la 7 la agip si care o mai veni (ala de la pod) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pot veni si eu cu voi ca n am mai fost la Amkart??... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 da flying-boy vino !! la 7 sa fi la la agip ! Cum cobori podul dinspre baneasa catre aviatiei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Deci ne intalnim la benzinaria aia unde se termina Vacarescu si se intersecteaza cu sos.Pipera????? PS:exista o mica sansa sa nu pot face rost de scuter...in acest caz ma poate lua cineva pasager ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sml Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 as veni si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) Deci ne intalnim la benzinaria aia unde se termina Vacarescu si se intersecteaza cu sos.Pipera????? PS:exista o mica sansa sa nu pot face rost de scuter...in acest caz ma poate lua cineva pasager ??? nu acolo ma ! mai in fata spre pod ! pana sa urci podul este o benzinarie pe stanga (agip) ! as veni si eu... pai vino ! nu mai sta pe ganduri ! Editat Mai 25, 2007 de catastyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pai vin si eu .. da facti si voi o harta pe http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-6732&-5901 si puneti punctu de intalnire .. ca sa vin si eu cunosc oarecum zona .. da nu stiu de numiri strazi and shit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 snike e foarte simplu daca sti si zona umpic. vi dinsre baneasa urci podul si imediat dupa ce la`i coborat spre aviatiei e benzinaria agip . acolo ne vedem ..ca doar suntem pe 2roti ! bafta ! http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7539&-4935 uite..asta e locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 aha da da da .... flori de mar eu ziceam ca o luam frumos in sus pe soseaua pipera .. si tot asa pana dam in centura .. sa inteleg ca benzinaria e aia inainte sa urci pe pod pe drapta daca vii de pe nicolae caranfil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 aha da da da .... flori de mar eu ziceam ca o luam frumos in sus pe soseaua pipera .. si tot asa pana dam in centura .. sa inteleg ca benzinaria e aia inainte sa urci pe pod pe drapta daca vii de pe nicolae caranfil da...e pe dreapta. hai.ne vedem acolo bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 gata la agip la 19 unde e blocu parasit ne vedem acolo. Putem sa o luam si pe pipera k e mai aproape ..cum vreti voi vb acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 exact...la blocul parasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Hmm...pe la ora asta deja a inceput, have fun kids si sa veniti cu multe poze ca sa am cu ce ma oftica! P.S. Sufletzel tata...no comment...asta a fost sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 a fost caterinca mai ales cu "pierzatorii" care au castigat toata atentia si aplauzele ) ( unii faceau rodaju pe circuit ) mi-a placut cum au mers urmatorii: (cei cu) piaggio NRG gri , aeroxu, zipul portocaliu, si fata a mers destul de bine .. mai erau dar acestia au fost mai competitivi .. ce nu mi-a placu a fost faza in care s-au impins cei doi (cu runnerul si cu aprilia rally) .. isi dadeau coate si toata lumea a crezut k vor cadea..din fericire unu deintre ei a depasit ... cam atat pt k la 125 nu am mai stat astept poze (si filme) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Am pus cateva fotografii aici: /index.php?showtopic=103437 Daca am gresit rog adminii sa ma pedepseasca. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 La 125 s-a plecat in forta Gpr125- RS 125-Mito 125 dupa cateva ture Gpr`u a intrat usor in RS trecut mito primu si dupa nu stiu ce a facut dar Gpr`u a intrat in Mito si nu a mai putu continua. 1.RS125-2.MITO 125-3 CBR125 (DAR LA 3 NU STIU SIGUR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 mda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 dupa nu stiu ce a facut dar Gpr`u a intrat in Mito si nu a mai putu continua. a rupt schimbatorul de viteze. am vazut motorul la finalul cursei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 a rupt schimbatorul de viteze. am vazut motorul la finalul cursei... ma deci in general a fost caterinca si daca spun ca nu a fost o victorie clar meritata nu-i frumos din partea mea asa ca ma abtin ...asteptam cat mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 a rupt schimbatorul de viteze. am vazut motorul la finalul cursei... Am vazut si io motorul la final .schimbatorul , scaritza,carene, in fine...Bine ca nu are el nimic.Oricum a facut spectacol si chiar imi pare rau ca a cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Era tare daca participa fata aceea ,Ioana parca o cheama ... cu rs125 ...ii invata pe baieti cum se merge PS: huli rulz , a rupt normele cu aeroxu pacat ca nu i-au dat baietii crossu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Le multumesc baietilor care trebuia sa vina la agip la ora 7. inca o data..mii de multumiri ! in curand o sa apara si pozele/filmuletzele facuta de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 sorry ca n am mai ajuns la Agip.......dupa cum ziceam in ultimul mesaj exista o mica sansa sa nu pot veni cu scuterul si .uite ca s a intamplat. .inca o data imi pare rau si astept sa vad si eu cat mai multe poze de la cursa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sml Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 ba da nici ca m-a asteptat cineva la agip. am ajuns si eu la 7:20 si nimeni pe acolo.. am mai ratat si intrarea la amckart... noroc ca trecea o brigada de scuteristi pe sosea si m-am luat dupa ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 in ceea ce priveste cursa de 125cc, nu pot decat sa mentionez ca cel care a facut clasamentul de podium este un idiot cu diploma, avand in vedere ca locurile 2 i-a fost efectiv furat cu nesimtire prietenului nostru, Kelu, care dupa ce a rulat pe locul 4 toata cursa, in urma a doua iesiri de pe pista a doi concurenti care erau pe 2, respectiv 3, ajunsese pe locul 2. Ghiciti ce s-a intamplat.... un binevoitor l-a taiat efectiv cu pixul de pe locul doi, asa cum dealtfel aparea si pe foaia de parcurs finala, din motive care noua ne scapa puterii de intelegere... altfel, a fost misto, cu exceptia acestui gust amar. Felicitari premiantilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate