BabyAngel Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) sau unde il tin eu va multumesc din suflet pentru incurajari. mai aveti nitica rabdare, si o sa il aduc la intalnire sa va cunoasca. intai sa fac eu cunostinta cu el Sincera sa fiu nu mai am rabdare pana sapt viitoare. Mi-l aduce in Bucuresti cand ii zic sa facem si actele de vanzare-cumparare. Oricum tb sa-l vand pe ala micu'. Am apus anunut pe forum slabe sanse Imi puteti da un sfat sa-l pun pe bike shop, vanzari auto-moto, best bike, etc cu poze? Cateva detalii depre el, poate auziti pe careva Maraured GZ 250, negru, 13700 Km, cauciucuri noi fata-spate Dunlop, stare tehnica f. buna si bine intretinut, 1700 EUR negociabil Editat Septembrie 19, 2012 de BabyAngel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 va multumesc din suflet pentru incurajari. mai aveti nitica rabdare, si o sa il aduc la intalnire sa va cunoasca. intai sa fac eu cunostinta cu el Sincera sa fiu nu mai am rabdare pana sapt viitoare. Mi-l aduce in Bucuresti cand ii zic sa facem si actele de vanzare-cumparare. Oricum tb sa-l vand pe ala micu'. Am apus anunut pe forum slabe sanse Imi puteti da un sfat sa-l pun pe bike shop, vanzari auto-moto, best bike, etc cu poze? Cateva detalii depre el, poate auziti pe careva Maraured GZ 250, negru, 13700 Km, cauciucuri noi fata-spate Dunlop, stare tehnica f. buna si bine intretinut, 1700 EUR negociabil eu viroaga am vandut-o cu anunt pus pe bikeshop...asa ca-l recomand bafta la vanzare. daca aud ceva te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 va multumesc din suflet pentru incurajari. mai aveti nitica rabdare, si o sa il aduc la intalnire sa va cunoasca. intai sa fac eu cunostinta cu el Sincera sa fiu nu mai am rabdare pana sapt viitoare. Mi-l aduce in Bucuresti cand ii zic sa facem si actele de vanzare-cumparare. Oricum tb sa-l vand pe ala micu'. Am apus anunut pe forum slabe sanse Imi puteti da un sfat sa-l pun pe bike shop, vanzari auto-moto, best bike, etc cu poze? Cateva detalii depre el, poate auziti pe careva Maraured GZ 250, negru, 13700 Km, cauciucuri noi fata-spate Dunlop, stare tehnica f. buna si bine intretinut, 1700 EUR negociabil In principiu trebuie pus anuntul pe toate site-urile. Cu cat mai multe cu atat mai bine. Merge si pe autovit.ro - pentru un model entry level s-ar putea sa fie chiar mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Deci...maine vine cineva la intalnirea saptamanala???...sau ce???...ramane la stadion sau in fata Academiei Militare???...ora 19:00-19:15 ???...sau voi deja v-ati garat mobrele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Deci...maine vine cineva la intalnirea saptamanala???...sau ce???...ramane la stadion sau in fata Academiei Militare???...ora 19:00-19:15 ???...sau voi deja v-ati garat mobrele??? daca e in fata academiei militare vin si eu....daca e la stadion...nu stiu sigur daca ajung ca ma cam preseaza timpul bata-l vina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Deci...maine vine cineva la intalnirea saptamanala???...sau ce???...ramane la stadion sau in fata Academiei Militare???...ora 19:00-19:15 ???...sau voi deja v-ati garat mobrele??? Eu vin. Numai hotarati-va unde si cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 În principiu,vin si eu.Mi-e indiferent unde,doar sã stiu.As prefera la Stadion,cã e mai putzinã circulatie,si stau mai relaxat din cauza cãtzelei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Ok...ne-am hotarat...intalnirea este joi,orele 19:00 la Rond la stadion...de acolo vedem ce plimbare facem si unde intram sa bem ceva......am stabilit asa pt ca am cele mai galagioase tobe din gașca,da???? Editat Septembrie 20, 2012 de valentino1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 În principiu,vin si eu.Mi-e indiferent unde,doar sã stiu.As prefera la Stadion,cã e mai putzinã circulatie,si stau mai relaxat din cauza cãtzelei. frate dariane cum mai poate bre sa dea omul de tine??? ca vad ca niciun telefon din oferta de pe banner nu mai functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Ok...ne-am hotarat...intalnirea este joi,orele 19:00 la Rond la stadion...de acolo vedem ce plimbare facem si unde intram sa bem ceva......am stabilit asa pt ca am cele mai galagioase tobe din gașca,da???? Gata sefu'. Honda e Honda, ce draq'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 La 7 si ceva, FIX, sunt si eu la rond. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 La 7 ceasuri sunt si eu la rond. Si daca e, mergem pe la academie sa il luam si pe stelian si apoi ne cantonam undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 La 7 ceasuri sunt si eu la rond. Si daca e, mergem pe la academie sa il luam si pe stelian si apoi ne cantonam undeva. Nu e o idee rea sa va astept aici la Digi24 pe la 19:45... si de aici mergem sa bem ceva, undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Gata Stelica asa facem...noi astia fara servici ne vedem la 19:00 si te luam pe tine mai tarziu,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Gata Stelica asa facem...noi astia fara servici ne vedem la 19:00 si te luam pe tine mai tarziu,ok? super, va astept Editat Septembrie 20, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Eu sunt pe plantatie pana la 8 sau mai tarziu. Daca scap la o ora civilizata, va sun, dar nu prea am sperante. In alta ordine de idei, facem vre-un drum sambata sau duminica? Vedeti poate va convingeti intre voi, eu sunt usor de convins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Eu sunt pe plantatie pana la 8 sau mai tarziu. Daca scap la o ora civilizata, va sun, dar nu prea am sperante. In alta ordine de idei, facem vre-un drum sambata sau duminica? Vedeti poate va convingeti intre voi, eu sunt usor de convins. pana la ce ora se poate astepta la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Cu parere de rau, va anunt ca nu mai pot ajunge azi la intalnire...Poate ne vedem in weekend daca ne permite vremea si timpul. Have fun azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinamhl Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 este o zi superba, bravo ca iesiti la plimbare! Valentino sa o turezi si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 este o zi superba, bravo ca iesiti la plimbare! Valentino sa o turezi si pt mine Ce nebuna esti tu fată tu....poi si ???...nu ne vedem sa mai bârfim si noi ca fetele????... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 pana la ce ora se poate astepta la rond? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Da-ne un tel si te asteptam....hog-isto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Da-ne un tel si te asteptam....hog-isto eu o sa intru in emisie sa-mi spune-ti si mie ce hotarare ati luat... o sa citesc cand ies bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Da-ne un tel si te asteptam....hog-isto nu mai ajung ca vine unu sa vada motoru' si nu sunt hog-ista ,..... inca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 in cel mai rau caz pot ajunge la rond cred undeva pe la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate