Florinel1984 Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Ce inghesuiala o sa fie acolo...cica vin si din Constanta o gramada si din imprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Salutare natiune!! Si joi unde facem mitting-ul joi ...tot la Polivalenta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Salutare natiune!! Si joi unde facem mitting-ul joi ...tot la Polivalenta?? Drept sã fiu,la cât de multi ne-am adunat joia trecutã,cred c-ar fi mai bine tot la Polivalentã - e mai mult loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Eu raman adeptul intalnirii la Rond, care ne-a consacrat , si unde am gasit loc mereu, indiferent cat de multi am fost. Plus ca la polivalenta nu avem de unde sa ne luam ceva de baut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Eu nu stiu daca pot sa ajung, cred ca spre 8 scap si dau un telefon atunci. Mai ganditi-va si la alte baruri pe unde sa ne ducem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Bai v-ati lovit la ceas sau ce???...unde ne-am cunoscut noi???...la Rond,nu???...acolo ramane locul nost' de intalnire...acolo e casa noastra...ce dracu...ca doar nu sunteti pe pastile!!! Asadar,joi la 18:00 la Rond la Arenă....punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 chiar asa cu patchurile alea ce se mai aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Bai v-ati lovit la ceas sau ce???...unde ne-am cunoscut noi???...la Rond,nu???...acolo ramane locul nost' de intalnire...acolo e casa noastra...ce dracu...ca doar nu sunteti pe pastile!!! Asadar,joi la 18:00 la Rond la Arenă....punct De ce tipi? chiar asa cu patchurile alea ce se mai aude? Pai lumea nu a fot interesata. Pe de alta parte eu cred ca voi face ceva sigur. Oricine e binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Cu patch-urile ramasese sa picati de acord asupra design-ului. Apoi trebuie gasit cineva care produce efectiv chestiile astea, care ne poate spune ce poate/nu poate face si cat costa. Si apoi dam sau nu comanda. Daca iau maine examenu' incerc sa ajung joi la rond si mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Despre Patches - lumea a fost interesata cu o exceptie, dar problema e ca s-a discutat de una alta si nu s-a facut nimic. Eu propun un design simplu cam ca cel de la hells angels - vezi imagini google . DPDV tehnic nu prea poti sa pui pe jacket "M.C." ca nu esti club, nici R.C. Se pleaca de la un NUME ales reprezentativ.....iar vezi google, gen "regulators" sau de genu. care vine sus in semiluna, un logo care sa reprezinte NUMELE nu altceva (adica NU un chopper sau alt motor), si jos tot in semiluna de unde suntem, adica Bucal. Optional se mai face un patch orizontal pe braul jacket de genu " Live free, ride free...etc" Patchurile sunt albe cu scris negru. Pe fundalul negru al vestei sau jacket. DECI FRATILOR: 1. PROPUNERI DE NUME 2. PROPUNERI DE LOGO (FARA MOTOARE ETC - REPREZENTATIV DE NUME. In rest Darian are om de brodare si le coasem pe veste/jacket - Daca vreti Darian are pe Ebay sursa de veste si jacket. Eu imi iau. Recomandabil ca TOTI sa luati , ca altfel nu prea are rost ideea in sine. In alta ordine de idei , eu propun (cat nu inotam in nameti,INCA ) doua intalniri saptamanale la rond, Martea si Joia. Ajunge cine poate dar inseamna ca sunt doua ocazii sa ajungeti in fiecare sapt la intrunire. Sunt constient de programe de lucru si familie, deci cu cat mai multe ocazii cu atat mai bine. De asemenea s-a mai spus pe aici apropos de localuri de frecventat, toate cluburile" de motor au un asa zis HANGOUT - adica un loc unde se merge ca regula, unde patronul etc e prietenos cu noi si ofera un mic avantaj ( nu neaparat financiar), el profitand de reclama adusa de 10-15 motoare parcate in fata . Propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 De bar, propun Lucky No. 13. E un bar pe unde mai trec motociclisti, in general e loc de parcare. Si e spre centru, deci nu foarte departe de nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 In alta ordine de idei , eu propun (cat nu inotam in nameti,INCA ) doua intalniri saptamanale la rond, Martea si Joia. Ajunge cine poate dar inseamna ca sunt doua ocazii sa ajungeti in fiecare sapt la intrunire. Sunt constient de programe de lucru si familie, deci cu cat mai multe ocazii cu atat mai bine. Propuneri? personal eu cred ca s-ar dilua gasca, in sensul ca oamenii care muncesc sub nicio forma nu vor reusi sa ajunga si marti si joi asa ca o parte vor veni marti o parte vor veni joi. Si in loc sa ne strangem 10-15 oameni la o bere o sa ne strangem 5-7 oameni marti si 5-7 oameni joi. Asta cred eu insa sunt convins ca nu sunt detinatorul adevarului absolut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Bun deja o propunere!. Cine, PLS poate sa vina la rond azi la un 6:30 -7 si facem o plimbare pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) hai ca ma bag si eu in seama, desi nu am ajuns sa va cunosc... sunt proaspat Viragoist si TATA. e.. la ora 21.00 e ora de baita... Iar baita e cam singurul ritual strict intre mine si fii-mea... si mi-e greu sa lipsesc.. dar intr-o zi o sa ma rup si vin sa va cunosc... legat de patchuri eu va pot oferi broderia la pretul de... nush... 5RON/set.. o bere, un cico, un salut in trafic... cu conditia sa o dati in format vectorial (de preferat corel). si puteti sa va faceti RG... nici macar RC... adica un Riders Group... si gata... Recomand si eu Lucky No. 13 unde patronul (roacher de buzau) a inventat Berea Light pentru motoristi si floricelele moca .. puteti sa faceti si concurs de dartz acolo... @NewSteel - eu am drum p-acolo... pot sa vin la Rond daca e, sa ne cunoastem... Editat Octombrie 9, 2012 de skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Inca un design. Simplu, curat, si din pacate ne-vectorial, ca-i facut in Photoshop. Ca sa avem ce discuta cand ne-om vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 e simplu.. il pot face eu vectorial... nu e chiar asa grav.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NewSteel Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) personal eu cred ca s-ar dilua gasca, in sensul ca oamenii care muncesc sub nicio forma nu vor reusi sa ajunga si marti si joi asa ca o parte vor veni marti o parte vor veni joi. Si in loc sa ne strangem 10-15 oameni la o bere o sa ne strangem 5-7 oameni marti si 5-7 oameni joi. Asta cred eu insa sunt convins ca nu sunt detinatorul adevarului absolut Nu se dilueaza daca toata lumea tine Joia de sfanta si martea optionala. Eu vin la amandoua. Daca nu pot veni marti vin joi sigur. Sper sa nu fiu singuru Mohican acolo martea. AZI merg acolo si astept pa cine o fi: Bine ai venit Skija! Eu subscriu la 5 lei sau 15 sau ... pentru patchuri. De asemenea designul cu Roundabouters e f cool! +1 -------Good Job! VOTATI VA ROG: Editat Octombrie 9, 2012 de NewSteel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Inca un design. Simplu, curat, si din pacate ne-vectorial, ca-i facut in Photoshop. Ca sa avem ce discuta cand ne-om vedea... arata f bine dar eu tot as fi bagat o moto in mijloc cu riscul aglomerarii imaginii Editat Octombrie 9, 2012 de steliadis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Inca un design. Simplu, curat, si din pacate ne-vectorial, ca-i facut in Photoshop. Ca sa avem ce discuta cand ne-om vedea... Bafta joi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Bafta joi! Nu joi. Maineeeee! Sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Nu joi. Maineeeee! Sa fie! bafta frate sa ne vedem pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanM Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Inca un design. Simplu, curat, si din pacate ne-vectorial, ca-i facut in Photoshop. Ca sa avem ce discuta cand ne-om vedea... foarte tare asta. imi place. eu votez pentru. ps. bafta maine, sa ne vedem joi pe motoare Editat Octombrie 9, 2012 de RazvanM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 deci o sa fie cineva azi la 18.00-19.00 la Rond? ca trec si eu prin zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Inca un design. Simplu, curat, si din pacate ne-vectorial, ca-i facut in Photoshop. Ca sa avem ce discuta cand ne-om vedea... Imi place... Nu sunt sigur de galbenul ala, dar ideea e haioasa. Ar fi o problema: sper sa nu fim confundati cu astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Ar fi o problema: sper sa nu fim confundati cu astia. foooarte tare frate...slabe sperante zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate