gabywst Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 la ce ora e plecarea si punctu de plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Intalnirea : 09:30 Plecarea : 10:00 ( nici un minut mai tarziu ) Locatie : benzinaria Agip (Cernica)...dupa reprezentanta Peugeot din comuna Pantelimon Daca nu va descurcati las si un nr de tel pt detalii : 0731.80.55.88 Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Vali amigo nu pot sa vin maine, sunt pe alte meleaguri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Am banuit amigo ca esti plecat...nu e problema...ne vedem la alta tura cu placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 O parte din chopperisti am fost la parada : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 nu uitati de marsul FR de sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Unde va intilniti pentru marsul de astazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 KZet ne-am intalnit la Rond ca de obicei...pe la 10:00 eram acolo...poate ne mai intalnim la o tura ! Baietii de la FreeRiders au fost la inaltime...au fost doua parade super reusite...noi nu am ramas la party-ul de dupa pt ca am iesit la un peste la Giurgiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Am facut curat prin garaj si uite ce am gasit ... Donez doua buc cauciucuri uzate 800 km ... DOT 2508 ... ...... date jos de pe Intruder M800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 8, 2013 Autor Share Postat Mai 8, 2013 (editat) Am facut curat prin garaj si uite ce am gasit ... Donez doua buc cauciucuri uzate 800 km ... DOT 2508 ... ...... date jos de pe Intruder M800 Le-as vrea eu gumele,cat sunt de uzate ?? Lasa-mi un nr.de contact. Daca are careva tel lui "KZet" sa imi dea si mie un PM ! Multumesc si asfalt uscat tuturor. Gumele au ajuns la mine !! Multumesc si asfalt uscat tuturor. Editat Mai 7, 2013 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Bai nene ce se intampla ???...au disparut cioperistii din Buc ???...sau toata lumea e la mare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 dar de ce a disparut topicul d epe prima pagina?... asta-i motivul din cauza caruia nu mai este bagat in seama topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 a fost "un-pinned" de catre un moderator probabil... si cum toate cele cu zonele Bucurestiului sunt pinned, adica fixe, asta saracu' nu mai are loc de ele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Salutare tuturor ... Stie cineva ceva de Darian? Il caut de mai bine de o saptamana pe fix si mobil, dar degeaba. Ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Salutare...se mai tine intalnirea saptamanala a Chopperistilor bucuresteni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Salutare...se mai tine intalnirea saptamanala a Chopperistilor bucuresteni ? Se tine in fiecare joi...doar ca azi a plouat si cativa din grup se pregatesc sa mearga la intrunirea de la Cluj si au preferat odihna in locul unei "betivaneli" cu bere fara alcool Tine aproape si ne vedem joia viitoare cu drag !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitana Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Eu am fost la rond sinu a plouat, am ajuns la 18.34 si am stat pana la 19.15 au trecut 2 motociclisti pe langa mine . Poate ne vedem joia viitoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Azi ne vedem la rond dupa 18.30 E Joi! Ne vedem la rond dupa 18.30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Salutare . Sunt Vali din Bucuresti , mai exact cart Giulesti Sarbi si am un intruder 1800 2011 , dar ajung in tara in August . inainte am avut un R1 2003 . vreau sa plec intr-o mica plimbare pe 9-11-12 august cand e intalnirea de la sibiu 9-11 august Hog Bucuresti Harley ... si vreau sa dau o fuga vineri si sambata sa stau la sibiu , iar apoi sa merg la turda sa vizitez salina Turda , iar apoi sa ma intorc pe transfagarasan... daca e cineva interesat , am postat un topic nou la excursii de weekend . asfalt uscat si drum curat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Salut Vali...pai tine aproape si poate ne strangem cativa la tura cu tine...poate reusesti sa ajungi si la Rond...in fiecare joi de la 18:30 ne strangem acolo Si nu uitati de intalnirea saptamanala de joi... Ca de ploua,ninge,soare sau furtuna Choperistii se aduna. Incepand cu sase jumatate Ei se strang la Rond bai frate ! Si de acolo fac plimbari Chiar in cele patru zări..... pam-pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) Salut Vali...pai tine aproape si poate ne strangem cativa la tura cu tine...poate reusesti sa ajungi si la Rond...in fiecare joi de la 18:30 ne strangem acolo Si nu uitati de intalnirea saptamanala de joi... Ca de ploua,ninge,soare sau furtuna Choperistii se aduna. Incepand cu sase jumatate Ei se strang la Rond bai frate ! Si de acolo fac plimbari Chiar in cele patru zări..... pam-pam Super poezie ai facut . Este vorba de rondul de la stadionul 23 august national arena ? pe strada unde este bazinul 23 august si liceul Emil Racovita ?? Editat Iulie 17, 2013 de vali` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Da...ala e Rondul...maine de la 18:30 suntem acolo...te astept Si da...romanul e nascut poet...mai manelisto-balcanic,da' tot poet,nu? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 (editat) Da...ala e Rondul...maine de la 18:30 suntem acolo...te astept Si da...romanul e nascut poet...mai manelisto-balcanic,da' tot poet,nu? )))) vin vin , dar dupa 2 august ca pana atunci nu sunt in tara ... inainte mergeam des la acel rond , dar aveam un R1 si pe vremea aia nu se strangeau choperistii acolo ... asfalt uscat si vreme buna va doresc salutare. merge cineva o tura pana la munte ??? vreau sa plecam de maine pana duminica . Bucuresti Brasov , sibiu si retur pe transfagarasani .... ? se baga cineva ??? la 10 am plecat . daca merge cineva ne vedem la mc donald otopeni dupa podul de la centura. numai bine ! am un intrude 1800 cu jentile aurii daca vine cineva la plimbarica spre sibiu astept un semn. eu plec azi si dorm 2 nopti pana vineri dim la brasov dupa care plec la sibiu. 0722399678 . Editat August 7, 2013 de vali` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasi71 Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 (editat) Am fost la rond pe la 18.30 nici urma de mociclist .....teapa era meci (de unde sa stiu?, nu sunt microbist).Pe la 18.40 am plecat spre Polivalenta.....pustiu si acolo . Vad ca pe forum s-a dat cu prafuri,nu se mai posteaza nici o informatie , cum se facea de mult.................ce vremuri . Macar mi-am facut plimbarea de seara. Editat August 8, 2013 de vasi71 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali` Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 zilele astea am fost zilnic pe la rond dar nimic. am vazut intr-o seara doar 2 sportive parcate pe langa rond ! mai se tine intalnirea la arc ? cand era tot joia sau miercurea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate