The_One_Forever Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Am un R1 2005 si a venit vremea sa-i schimb tobele...alea stock..nu se aud ele..asa cum vreau eu...ce ma sfatuiti sa aleg...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Am un R1 2005 si a venit vremea sa-i schimb tobele...alea stock..nu se aud ele..asa cum vreau eu...ce ma sfatuiti sa aleg...??? two brothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Am un R1 2005 si a venit vremea sa-i schimb tobele...alea stock..nu se aud ele..asa cum vreau eu...ce ma sfatuiti sa aleg...??? Daca vreii strict pt sound mergi pe mivv...are un amic de-al meu pe cbr 600f si nu am auzit toba sa se auda mai tare ca aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 two brothers all the way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Yoshimura Akrapovic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 GPR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Am un R1 2005 si a venit vremea sa-i schimb tobele...alea stock..nu se aud ele..asa cum vreau eu...ce ma sfatuiti sa aleg...??? Scoate-le si o sa ai un sunet ca nimeni altcineva Ieftin si eficient... Sunt o gramada de firme, alege un MIVV conic...mi-au placut cum suna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Scoate-le si o sa ai un sunet ca nimeni altcineva Ieftin si eficient... Sunt o gramada de firme, alege un MIVV conic...mi-au placut cum suna. Deci ,cand am auzit acel cbr cu tobe mivv ,mi s-a parut ca se aude mult mai tare si decat ar fi fara tobe!....pur si simplu ,se auzeau nesimtit de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Two Brothers M5 canister (carbon sau titan) sau Yoshimura TRC/TRS! Am uitat care se potriveau .. Trioval-urile oricum Sau un Tiforce daca te tine buzunarul (cum are Bota pe al sau R1) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 Imi plac alea 2Brothers....dar nu stiu ce sa fac...sa-mi iau tot sistemul sau numai capetele......??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Imi plac alea 2Brothers....dar nu stiu ce sa fac...sa-mi iau tot sistemul sau numai capetele......??? Pai ,uita-te la castigul de putere(la fiecare in parte) si vezi daca se merita Ps:parerea mea: nu se merita tot sistemul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Treaba este ca nu platesc eu...este un fel de cadou...deci pana la urma ...ce sa fac....banii nu conteaza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Chiar daca e cadou....ia banii si simte-te bine,sau fa altceva de banii aia ,cumparati o casca ,altceva ...sunt cateva sute de euroi(chiar 1000euro-la mine ,asa a fost la akrapovic) pt 3-4cp in plus cat iti da si tobele de la galerie(pe langa 3-4cp finala).Deci ,eu unul ,zic ca nu se merita ,mai ales ca tobele de la motor sunt mai scumpe ca finala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSX 600 F Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Am un R1 2005 si a venit vremea sa-i schimb tobele...alea stock..nu se aud ele..asa cum vreau eu...ce ma sfatuiti sa aleg...??? LeoVince ... is beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe_ungurul Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 fuck the rest, AKRAPOVIC i'ts the best! parerea mea... si ai ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 6, 2007 Autor Share Postat Mai 6, 2007 Si Akrapovic imi plac...alea pe care le recomanda Yamaha Racing.....sufletul imi este tot la 2Brothers...am vazut unele zilele trecute...tare frumoase erau....daca aveti vreun "sound"...cu TWOBRO`sa le postati va rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Am un R1 2005 si a venit vremea sa-i schimb tobele...alea stock..nu se aud ele..asa cum vreau eu...ce ma sfatuiti sa aleg...??? O optiune este si Leo Vince carbon/carbon sau titanium/carbon. Cam asa arata titanium/carbon: Pretul pentru cele doua slip-on este de 890 euro plus tva. Recomandarea noastra este sa nu arunci banii pe un full-system. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe_ungurul Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 eu mi-am comandat AKRAPOVIC titan,cu tot cu galerii. nu anainte d a le auzii cum suna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Treaba este ca nu arunc eu banii.... pe mine ma intereseaza sa se auda bine de tot..... sa ma fac auzit :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Leo Vince final titan, plus power commander sbk, mai ieftin ca si cap-coada si la facut treaba , nu se compara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 eu am avut pe zx10 2brothers(dc te intereseaza soundul intra pe mess,id-ul meu r3kin,iti trimit filmulet)acum mi-am comandat un fullsystem ajko care nu arata bine da in schimb te mai urca cu pc in cuplu sau top speed(depinde de harti)uite si o poza de cum ar da pe a ta. P.S. stiu ca sunt urate dar eu prefer performanta nu frumusete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 P.S. stiu ca sunt urate dar eu prefer performanta nu frumusete Eu n-as spune ca e urita, din contra, parerea mea e ca arata super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 E urata,dar sa revenim la discutie. Eu vaotez pentru LeoVince. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 (editat) LASER ca design ai si un clip audio atasat cu soundul si niste poze R1_Legal_Insert_Extreme.mp3 Editat Mai 10, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 eu am avut pe zx10 2brothers(dc te intereseaza soundul intra pe mess,id-ul meu r3kin,iti trimit filmulet)acum mi-am comandat un fullsystem ajko care nu arata bine da in schimb te mai urca cu pc in cuplu sau top speed(depinde de harti)uite si o poza de cum ar da pe a ta. P.S. stiu ca sunt urate dar eu prefer performanta nu frumusete Dar cati cp iti da un full-sistem ajko si daca se poate si un link cu respectiva informatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate