arnold;) Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 eu stiam ca ultimul model de nsr s-a facut in 2001 sau 2002 normal din cauza noxelor ar fi trebuit sa opreasca productia prin 2001-2002 dar fiindca se producea in mai multe locuri is cateva din 2003 dar foarte rar....pe www.bikez.com scrie si despre 2003 care stie un NSR in stare buna la un pret rezonabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 normal din cauza noxelor ar fi trebuit sa opreasca productia prin 2001-2002 dar fiindca se producea in mai multe locuri is cateva din 2003 dar foarte rar....pe www.bikez.com scrie si despre 2003 care stie un NSR in stare buna la un pret rezonabil? Vezi la Bursa este al lui Ubitzika89 si arata foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 care stie un NSR in stare buna la un pret rezonabil? Adica asta /index.php?...207184&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ma , voi aveti ganduri ascunse la Ioana (ubytzik) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ma , voi aveti ganduri ascunse la Ioana (ubytzik) ? Tu ai de gand sa stricam si topicul asta?Eu nu. Dar multe motocicliste mai cunosti tu pe aici, ce la faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Tu ai de gand sa stricam si topicul asta?Eu nu.Dar multe motocicliste mai cunosti tu pe aici, ce la faci? si asa nu se discuta nimic concret pe niciun topic ... ce le fac ? nu stiu , da` n-am primit reclamatii pana acum cum ca le-as face ceva rau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ii fain motoru, de scriu teze bune (am 5 ) atunci il pot primi...:> se decide peste o luna poate pana atunci gasesc unu mai aproape de baia mare asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ii fain motoru, de scriu teze bune (am 5 ) atunci il pot primi...:> se decide peste o luna poate pana atunci gasesc unu mai aproape de baia mareasfalt uscat coae esti aplaudac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 coae esti aplaudac. ??? n-ai scrie in romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ??? n-ai scrie in romana? Esti cam trist asa...zi ce te doare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Esti cam trist asa...zi ce te doare. s-a plictisit de cb`u ala de 500 si s-a gandit sa-si ia ceva mai puternic...un nsr`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 s-a plictisit de cb`u ala de 500 si s-a gandit sa-si ia ceva mai puternic...un nsr`u sa-ti luminez calea.....eu umblu cu tati cu un CB si la 16 ani vreau sa-mi iau ceva de 125 intelegi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 sa-ti luminez calea.....eu umblu cu tati cu un CB si la 16 ani vreau sa-mi iau ceva de 125 intelegi?? Ca sa ne luminezi calea ai face bine sa ne lasi in pace...si sa nu ne mai f*ti la cap atata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Ca sa ne luminezi calea ai face bine sa ne lasi in pace...si sa nu ne mai f*ti la cap atata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highrider Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 eu iti recomand sa nu-ti iei rs...sunt praf la fiabilitate!!fug intr-adevar, dar o sa stai cu el mai mult in service...iti spun ptr ca asha am patit si eu si multi altii care-i mai stiu cu rs-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 eu iti recomand sa nu-ti iei rs...sunt praf la fiabilitate!!fug intr-adevar, dar o sa stai cu el mai mult in service...iti spun ptr ca asha am patit si eu si multi altii care-i mai stiu cu rs-uri! Asa e frate sunt praf ...nu au nicio treaba...daia am facut ~600km in 2 zile in forja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 eu iti recomand sa nu-ti iei rs...sunt praf la fiabilitate!!fug intr-adevar, dar o sa stai cu el mai mult in service...iti spun ptr ca asha am patit si eu si multi altii care-i mai stiu cu rs-uri! Dc ? Pt ca nu are baie de ulei sau c ? Hai zi si tu ceva istet . Si apropo , daca te dai cu el de pamant la fiecare colt de strada sau daca iti iei un jaf din 90` normal ca stai cu el tot in service . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
highrider Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Dc ? Pt ca nu are baie de ulei sau c ? Hai zi si tu ceva istet . Si apropo , daca te dai cu el de pamant la fiecare colt de strada sau daca iti iei un jaf din 90` normal ca stai cu el tot in service . lasa-ma pe mine cu impresiile astea de mare motociclist!stiti toti foarte bine ca sunt praf rs-urile la fiab...eu am prieteni si cu rs de 2007 si tot au avut probleme cu ele si le foloseau absolut normal deci sa nu va aud cu dinastea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 ia-ti nsr daca aia iti palce dar nu se va compara nici odata cu Rs-ul din nici un punct de vedere! nsr da clasa la rs din punct de vedere al fiabilitatii. eu am avut si rs (ba chiar mai multe, doua din '98 si unul din '03) si un nsr din '01 daca nu ma insel - cu fiecare am facut ~1.000 km. rs-ul are o ciclistica mai asemanatoare unui motor mai mare. nsr-ul in schimb m-a surprins in mod placut cum statea pe curbe, usurinta cu care se inclina in viraje, dar in acelasi timp stabilitatea. daca as fi sa aleg, as alege nsr Asa e frate sunt praf ...nu au nicio treaba...daia am facut ~600km in 2 zile in forja. hai ma ca 600 de km e putin , de fiablitate se vorbeste cand sunt in discutie zeci de mii de km. nu 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 nsr da clasa la rs din punct de vedere al fiabilitatii. eu am avut si rs (ba chiar mai multe, doua din '98 si unul din '03) si un nsr din '01 daca nu ma insel - cu fiecare am facut ~1.000 km. rs-ul are o ciclistica mai asemanatoare unui motor mai mare. nsr-ul in schimb m-a surprins in mod placut cum statea pe curbe, usurinta cu care se inclina in viraje, dar in acelasi timp stabilitatea. daca as fi sa aleg, as alege nsr hai ma ca 600 de km e putin , de fiablitate se vorbeste cand sunt in discutie zeci de mii de km. nu 600 Frate ... faza e ca io vorbesc de 600km in 2zile facut numai cum am stiut eu...si stiu rs`uri cu peste 10 mii de km fara nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 30.000 km s-ar putea numi multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 30.000 km s-ar putea numi multi oricum tu mergeai incet cu ele ma e clar ca nsr`u are cel mai fiabil motor in 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 oricum tu mergeai incet cu ele ma e clar ca nsr`u are cel mai fiabil motor in 2T Da, pt ca e honda. Si honda e honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Da, pt ca e honda. Si honda e honda... Honda e de incepatori ) 30.000 km s-ar putea numi multi In astia 600km cred ca unu linistit mergea 1200km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 oricum tu mergeai incet cu ele ma corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate