laurentiu2mai Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Am muncit f mult pt ea,si initiale la nr de inmatriculare mi-am luat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 felicitari....superba motocicleta....sa aigrija de ea. Asfalt uscat si toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Frumoasa jucaria. Sa ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Sunt putini carora le plac pasaricile negre. Vad ca de atata calarit ai inrosit de tot pasarica asta. Chiar nu stiu daca te mai primeste cineva cu ea asa cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 In Norvegia preturile sunt enorme . De ce nu ai cumparat din Germania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 frumoasa foc pasarica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s.ward-dediu Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 (editat) Salut Omule ,misto motoru si sal stapinest sanatos.Ai ceva planuri sa esi la plimbare prin Europa? incerc sa fac o intilnire cu motociclisti romani care locuiesc in afara romaniei si poate ca nu vor sa vina in romania dar vor sa intilneasca si alti motociclisti romani in afara romaniei (este valabil si pentru motociclisti romani care locuiesc in romania) ,daca esti interesat ,am deschis un topic pe forumul regionale Constanta si Litoral si se numeste Intilnire in Europa si da un seman de viata prieteneste. Numai bine si astept raspuns daca esti cumva interesat Sorin xx Editat Mai 5, 2007 de s.ward-dediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Frumos pasaroiu'...sa ai grija de el...si vezi,sa nu iti iei zborul cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Sa o stapanesti sanatos! superba, s o stapanesti sanatos. sunt ividios, nu inteleg cum se poate ca la un motor ca asta la tine arata tobele foarte bine si la mine la nici 12000 s au ingalbenit coturile ( ma rog, partea aia de dinainte de toba ) si nu am mers cu ea tare ..ca ..nu s genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Frumoasa foc... Sa ai parte de ea, fara incidente si cu mult asfalt uscat!!! PS Daca nu te mai primeste mama ta...poti sa vii la mine ...just kiddin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate