dori_x Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Am si eu o problema, va rog, daca puteti sa-mi spuneti si mie, la o "motocicleta" cumparata de la First Bike, un Concorde de 150 cmc, 9 Kw, esista limitator ? Pun intrebarea asta pentru ca ar cam avea pe bord 220 km/h dar in certificat, viteza maxima e de 95 . Deci, pana la urma, o avea limitator sau nu, si kilometrajul e pus asa, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 kilometrajul e la oha 9kw = 12 cai - deci prinzi 95km/h daca nu bate vantul si nu esti foarte gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Am si eu o problema, va rog, daca puteti sa-mi spuneti si mie, la o "motocicleta" cumparata de la First Bike, un Concorde de 150 cmc, 9 Kw, esista limitator ? Pun intrebarea asta pentru ca ar cam avea pe bord 220 km/h dar in certificat, viteza maxima e de 95 . Deci, pana la urma, o avea limitator sau nu, si kilometrajul e pus asa, ... omu ai mare grija cum ai dai forja la motoarele astea ca se pot duce repede...eu am la ea 9 cai si am luat 110 deci tu cu 12 cp iei vreo 130...nu nu are nici o limitare man,iti zic 100%,fa-i rodaju bine,pune-i ulei numai sintetic si nu o forja peste7000rpm pana in 1500km ca iti va parea rau de ea...trust me!!!!!!!!!! ai grija la plastice si alte balarii ca se strica si rup imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 omu ai mare grija cum ai dai forja la motoarele astea ca se pot duce repede...eu am la ea 9 cai si am luat 110 deci tu cu 12 cp iei vreo 130...nu nu are nici o limitare man,iti zic 100%,fa-i rodaju bine,pune-i ulei numai sintetic si nu o forja peste7000rpm pana in 1500km ca iti va parea rau de ea...trust me!!!!!!!!!! ai grija la plastice si alte balarii ca se strica si rup imediat Da, am vazut. Oam de vreo 2 luni , dar in 2 luni a stat o luna jumatate la reparat . Ba incarca prea mult si scotea acidul din baterie, ba s-a dus ambreiajul ( dupa 170 km ) , .... Si oricum, n-am fortat-o, am mers cu maxim 80 pana acum. De putere si viteza, mi-am cam dat seama, ptr ca mai am o Honda de 600 care acum cam sta pe butuci, si pana o repar sau i-mi iau alta, am zis sa am cu ce ma plimba , asa, prin zona...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Da, am vazut. Oam de vreo 2 luni , dar in 2 luni a stat o luna jumatate la reparat . Ba incarca prea mult si scotea acidul din baterie, ba s-a dus ambreiajul ( dupa 170 km ) , .... Si oricum, n-am fortat-o, am mers cu maxim 80 pana acum. De putere si viteza, mi-am cam dat seama, ptr ca mai am o Honda de 600 care acum cam sta pe butuci, si pana o repar sau i-mi iau alta, am zis sa am cu ce ma plimba , asa, prin zona...... triple x LLOOOLL noua si ambreiaj terminat dupa 170km?pacat de banii tai man,sincer..nici n-aia vut noroc,oi fi prins una din o mie cu bube mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 triple x LLOOOLL noua si ambreiaj terminat dupa 170km?pacat de banii tai man,sincer..nici n-aia vut noroc,oi fi prins una din o mie cu bube mari la ce te poti astepta de la un FB??? io ma mir ca ai Honda si ti-ai luat parashuta,... mai bine cu banii scoteai butucii de sub aia... sau e la hoha.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate