robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 cadrul in stinga mea inainte deal vopsi...si haschi...nuki a mea aici in barcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 furca demontata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 perfilul cauciucului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 (editat) Super tari. Ca "sugestii" (deh, nu ma pot abtine) : Mai erau niste furci, cu suspensii care semanau cam cu ce pun aia de la occ pe motoarele lor, dar varianta pt bicle-trial. Daca ai putea modifica una d-aia cred k ar arata super. Misto ar mai fi sa ai o roata pe spate "mare". Adica dimensiunea de bicla normala - nu cine stie ce chestie, ca pe urma e prea grea. Sau cum s-a mai zis: plina, cu gauri in mijloc, sau cu 3 sau 5 spitze groase. Iar pe fata, una mai mica. Nu prea vad niste schimbatoare de viteze/foi/pinioane (sau nu vad eu bine ) Si ca "estetic" poate niste aparatori, mici la lant in zona pedalelor. (eu m-am murdarit de cateva ori, ba chiar mi-am si prins intre lantz si foaie siretu, de vro 2 ori-odata am scapat, ca eram aproape pe loc, dar a dooa -mama, ce cazatura!!! -deci, mai mare atentie la chestii d-astea) Ghidonul pate putin mai inalt si tras mai in spate( sa se ajunga la el) si altceva... o aripa spate, sau ce se mai poate pune pt a "cosmetiza" jucaria, ata vreme cat n-o ingreuneaza. Pacat ca la banii de aici, putini isi pot permite asa ceva . Mai postaste Baiazid, pe undeva niste poze cu asa ceva ("Biketober fest, cred). Oricum, bravo! Super! Editat Noiembrie 15, 2004 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 Super! Sa-ti traiasca! Eu cred ca i-as fi tras putin mai in spate teava pe care sta pedalieru' ca sa fie pependiculara pe pamant si as fi montat pedalieru' in fata ei. Cum ti se par astea americane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 astea leam postat eu haha de mult imi plac.... fiecare veniti cu sugestii dar nu va ginditi nici unul ca asa am facuto eu pe gustul meu...asa mia placut sa o fac , si asa a iesit si miemi place....asa ca daca voi vreti una cu ghidon inalt...facetiva una.... cit despre butucul sapate are trei viteze in interior...nu are pinioane pe exterior ca doar nu e MTB ..... ok am inteles fiecare face pe gustul lui......sfaturile oricum nu strica.... va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Lt.navaro..(..Misto ar mai fi sa ai o roata pe spate "mare". Adica dimensiunea de bicla normala - nu cine stie ce chestie, ca pe urma e prea grea. Sau cum s-a mai zis: plina, cu gauri in mijloc, sau cu 3 sau 5 spitze groase. Iar pe fata, una mai mica.) unde ai mai vazut tu chopper cu roata mare pe spate si pe fata mica in general chopperele au roata mai mare si ingusta pe fata si mai mica si groasa pe spate sincer sa fiu nam vazut nici un chopper in viata mea cu ropata mare pe spate si mica pe fata:))) ok te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Lt.navarro (ba chiar mi-am si prins intre lantz si foaie siretu, de vro 2 ori-odata am scapat, ca eram aproape pe loc, dar a dooa -mama, ce cazatura!!! baldy.gif) eu merg cu ea asa fara aparatoare la lant si iti zic o chestia pozitia care stai pe ea nu are cum sati intre la lant pantalonul....de trei luni merg cu ea si nu mi sa intimplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Oricum, bravo! thumb.gif Super! biggrinbounce2.gif thumb.gif ricky.gif mersi mult si ma bucur ca tia placut....fiecare cu gusturile lui ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 (editat)  in general chopperele au roata mai mare si ingusta pe fata si mai mica si groasa pe spate  sincer sa fiu nam vazut nici un chopper in viata mea cu ropata mare pe spate si mica pe fata:)))  ok te salut Greseala de exprimare; asta vroiam si io sa zic. Ma refeream la ceva in genul alora care sunt in poza pusa de PinkHelmet. (btw: nice, pakt k , dupa cum arata tre sa fii ceva mai inalt ca sa ajungi la pedale) Inca ceva: sincer, n-am mers pe asa ceva pana acum. Dar am dat si io cu chioru' , si cu "parerea". Dupa ce ai facut "esentialu", depinde de tine/propietar cat de mult vrei s-o incarci. La fel ca si in cazul "tunarii" unei masini. Daca-i prea mult, arata cam aiurea, daca-i putin-atunci nu mai are nimic "deosebit". Editat Noiembrie 15, 2004 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 mai gindestete ca trebe si sa o urc zilnic cu liftul si de aia am limite ..la anumite chestii...locuiesc la etajul 3... si ar mai fii o chestie miemi plac chopperele cit se poate de simple..sa aibe pus pe ele strictul necesar...si atit ...numi plac cele inpodobite cu o gramada de chestii fiecare cu parerea lui........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 (editat) mai gindestete ca trebe si sa o urc zilnic cu liftul si de aia am limite ..la anumite chestii...locuiesc la etajul 3... Asta-i alta poveste .Io stau la 8. si m-am trezit nu de putine ori, tocmai la intoarcere ca nu mergea liftul. fiecare cu parerea lui........ De-acord. Editat Noiembrie 15, 2004 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 Mah! e frumoasa bikla...si stiu ca ai muncit la ea... pune niste coburi....sa vedem cum arata Noroc mah!....si eu hoineresc prin lume...FREEDOM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Mah! e frumoasa bikla...si stiu ca ai muncit la ea... pune niste coburi....sa vedem cum arata Noroc mah!....si eu hoineresc prin lume...FREEDOM.. tu te referi la genti laterale:))) nu ar arata rau ne auzim ceau roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 am vazut ca a pus JOE BLACK un topic cu o BICICLETA CHOPPER....nu uitati ca si eu am fabricat vreo doua aici in barcelona pe care leam vindut MERITA REVAZUT TOPICUL pt NOII VENITI VA SALUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 original shi pe gustul proprietarului!!!! :crack: keep up the good work!!! ce se mai aude cu chopperul tau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate