DimmU Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Dupa indelungi discutii cu unii dintre forumisti am pus la cale o intalnire a tuturor posesorilor de Honda Shadow (aici intra toate capacitatile cilindrice care le are Honda Shadow ). Intalnirea speram sa o putem face in Rasnov in campingul unde anul trecut Kronstdat Bikers au tinut intrunirea.(sau asteptam sugestii pt alta locatie daca aveti idei mai bune Data desfasurarii fortelor de Umbraci va fi in al-3-lea weekend din luna MAI! Respecte si asfalt uscat!!!!!!!!!!!! Scuzati GRESALA din Titlul TOPICULUI!!!!!!!!!!!!!! Editat Martie 9, 2009 de DimmU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderstorm Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Nu promit (inca) dar incerc sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Dupa indelungi discutii cu unii dintre forumisti am pus la cale o intalnire a tuturor posesorilor de Honda Shadow (aici intra toate capacitatile cilindrice care le are Honda Shadow ). Intalnirea speram sa o putem face in Rasnov in campingul unde anul trecut Kronstdat Bikers au tinut intrunirea.(sau asteptam sugestii pt alta locatie daca aveti idei mai bune Data desfasurarii fortelor de Umbraci va fi in al-3-lea weekend din luna MAI! Respecte si asfalt uscat!!!!!!!!!!!! Scuzati GRESALA din Titlul TOPICULUI!!!!!!!!!!!!!! Nu promit (inca) dar incerc sa vin Asadar actualizam lista de participanti si posibili participanti: Din cate tin eu minte, momentan suntem: Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa Si mai sunt doi baieti din Pitesti cu Shadow-uri de 600. O sa imi fac timp sa ii sun sa vad ce spun si ei. Umbracii! Adunarea! Editat Martie 10, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Haideti UMBRACILOR ADUNAREA...dati sfoara-n tara sa facem ceva misto din intalnirea asta!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Daca suntem sanatosi pana atunci, count me in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 deci se reface lista : Dimmu djeeckx Smoky_bad Cristi (nu e forumist dar se prezinta la intalnire) Thunderstorm - indecisa JohnDoe JohnDoe vezi prin bucuresti ca mai sunt o gramada de umbraci..anunta pe toata lumea te rog!!! Mai cunosc pe cineva din aiud cu shadow o sa il anunt si pe el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Dupa indelungi discutii cu unii dintre forumisti am pus la cale o intalnire a tuturor posesorilor de Honda Shadow (aici intra toate capacitatile cilindrice care le are Honda Shadow ). Intalnirea speram sa o putem face in Rasnov in campingul unde anul trecut Kronstdat Bikers au tinut intrunirea.(sau asteptam sugestii pt alta locatie daca aveti idei mai bune :D Data desfasurarii fortelor de Umbraci va fi in al-3-lea weekend din luna MAI! Respecte si asfalt uscat!!!!!!!!!!!! Scuzati GRESALA din Titlul TOPICULUI!!!!!!!!!!!!!! Salutare M-am uitat in calendar sa vad cand pica al treilea weekend; avand in vedere ca luna mai incepe cu weekend-ul, daca se numara si aia, al treilea va fi 15-17 mai. Daca e pe 15 e ok 90% sunt si io prezent; daca il considerati pe 22-24 nu pot sa ajung pentru ca impreuna cu mosnegii din generatia mea ne adunam pentru o cifra rotunda de ani impliniti de cand am terminat liceul. Asadar, daca se poate, spuneti iegzact care weekend trebuie sa-l incercuiesc in calendar. Asfalt uscat si sa ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 K-Pax sorry ne gandeam la weekendul 22-24 Mai... Respecte si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Salutare M-am uitat in calendar sa vad cand pica al treilea weekend; avand in vedere ca luna mai incepe cu weekend-ul, daca se numara si aia, al treilea va fi 15-17 mai. Daca e pe 15 e ok 90% sunt si io prezent; daca il considerati pe 22-24 nu pot sa ajung pentru ca impreuna cu mosnegii din generatia mea ne adunam pentru o cifra rotunda de ani impliniti de cand am terminat liceul. Asadar, daca se poate, spuneti iegzact care weekend trebuie sa-l incercuiesc in calendar. Asfalt uscat si sa ne vedem acolo Offf... Nasol ca nu puteti veni. Dar nu puteti totusi sa faceti in asa fel incat sa plecati mai devreme si sa ajungeti chiar putin mai pe seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) K-Pax sorry ne gandeam la weekendul 22-24 Mai... Respecte si asfalt uscat! ata ete. Offf... Nasol ca nu puteti veni. Dar nu puteti totusi sa faceti in asa fel incat sa plecati mai devreme si sa ajungeti chiar putin mai pe seara? As mai avea varianta sa vin vineri si sa plec sambata pana la pranz ca sa ajung si io la intalnirea cu mosnegii mei (tre' sa ajung la Craiova). Numa' ca in cazul asta ar trebui sa beau numai apa plata dietetica Mai analizez si va vad cum fac. Respecte si asfalt uscat! (ar putea fi parola de intrare in tabara ; eventual realizat si un banner pus pe undeva la vedere pentru cunoscatori) Editat Martie 10, 2009 de KPax Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 10, 2009 Autor Share Postat Martie 10, 2009 Nu ar fi rau sa poti sa vi vineri seara si sa pleci apoi direct la intalnirea de la Craiova..Sper sa ajungi.Bafta! P.S. Facem un banner pe care sa scrie "Parola de intrare este : RESPECTE SI ASFALT USCAT" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Nu ar fi rau sa poti sa vi vineri seara si sa pleci apoi direct la intalnirea de la Craiova..Sper sa ajungi.Bafta! Cam asta ar fi solutia. Oricum, tinem legatura. Parola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Uite, luati legatura si cu cei din Chopper Academy, sigur sunt si ceva Umbre pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) Uite, luati legatura si cu cei din Chopper Academy, sigur sunt si ceva Umbre pe acolo. Multumesc frumos, dar am luat deja legatura cu Lope . Editat Martie 10, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Salutare baieti, frumoasa initiativa, chestia asta s-a mai facut acum 1 an , dar s-a transformat intr-o adunare de choppere nu numai de umbre, asa a luat nastere C.A. Eu sunt pentru, daca mai traim pana atunci si trecem cu brio peste petrecerea C.A. si 1 mai la mare o sa venim cativa dintre C.A.-isti in mod sigur. Iar pe aceasta cale, inca nimic oficial o sa invit toti umbracii la petrecerea C.A. pe data de 11 aprilie la Apasu... inca nu este nimic oficial asa ca mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 (editat) Salutare baieti, frumoasa initiativa, chestia asta s-a mai facut acum 1 an , dar s-a transformat intr-o adunare de choppere nu numai de umbre, asa a luat nastere C.A.Eu sunt pentru, daca mai traim pana atunci si trecem cu brio peste petrecerea C.A. si 1 mai la mare o sa venim cativa dintre C.A.-isti in mod sigur. Iar pe aceasta cale, inca nimic oficial o sa invit toti umbracii la petrecerea C.A. pe data de 11 aprilie la Apasu... inca nu este nimic oficial asa ca mai vorbim. Va asteptam cu drag si multumim de invitatie. Pastram legatura. Editat Martie 11, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 as fi strigat si eu prezent cu toata gura.. dar pe 23 mai plec intr-o calatorie in thassos.. planuita din decembrie. imi pare rau ca nu pot ajunge... chiar imi pare.. sper sa se tina si sa devina o traditie anuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 DragosMan si eu sper sa se tina si sa ajunga o traditie anuala!!!Tks oricum si asfalt uscat in calatoria spre thassos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 bina mah ca v-ati hotarat acum cand nu mai am umbra-dar s-ar putea sa va fac o surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 am inteles de la jeff ca v-a dat nr de tel al baiatului din camping.ati vorbit cumva cu el?cum v-ati gandit sa facem:ne intalnim pur si simplu in camping un uichend si ne facem p-ula de beti sau vreti ceva organizat gen intrunire?sunt multe aspecte care trebuiesc lamurite.paza, mancare, muzica si bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 as fi strigat si eu prezent cu toata gura.. dar pe 23 mai plec intr-o calatorie in thassos.. planuita din decembrie. imi pare rau ca nu pot ajunge... chiar imi pare.. sper sa se tina si sa devina o traditie anuala Lasa man. N-are nimic. Data viitoare. Pentru ca mai mult ca sigur va exista si o data viitoare . bina mah ca v-ati hotarat acum cand nu mai am umbra-dar s-ar putea sa va fac o surpriza Te asteptam Kessule ca sa bem o bere pentru Brunhilda . Off-topic: Ma mai tii minte de anul trecut de la actiunea umanitara cu Road Riders de la Gaesti? Am venit pasager pe un Marauder. am inteles de la jeff ca v-a dat nr de tel al baiatului din camping.ati vorbit cumva cu el?cum v-ati gandit sa facem:ne intalnim pur si simplu in camping un uichend si ne facem p-ula de beti sau vreti ceva organizat gen intrunire?sunt multe aspecte care trebuiesc lamurite.paza, mancare, muzica si bautura Da. Mi-a trimis mie numerele de telefon de acolo, dar inca nu am vorbit nimic. Eu ma gandeam sa nu facem ceva organizat ca nu prea are rost, mai ales ca e posibil sa fim o mana de oameni. Asadar ramanem la varianta cu intalnirea in camping, bautu' mult si voia buna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 brici! genu'meu. kesule manca-ti-as vlahu tau, sa nu vii cu hipopotamu ala nou ca ti-l fac supersport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 Smoky cred ca e bine sa le dam un telefon inainte sa fie cineva prin camping . Daca are cineva un cd-player (casetofon) care sa urle si el ceva pe colo ar fi tare sa il aduca (cumparam baterii de undeva de prin apropiere ).Bautura si mancare vedem de unde cumparam... (de unde cumparam si baterii) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Smoky cred ca e bine sa le dam un telefon inainte sa fie cineva prin camping . Daca are cineva un cd-player (casetofon) care sa urle si el ceva pe colo ar fi tare sa il aduca (cumparam baterii de undeva de prin apropiere ).Bautura si mancare vedem de unde cumparam... (de unde cumparam si baterii) ) Pai da omu', dar ma gandeam undeva pe la jumatatea lui aprilie cel mai devreme sa ne apucam de telefoane si toate cele. Cred ca ne poate spune djeeckx de pe unde putem cumpara mancare, baterii si bautura mai ales . Editat Martie 13, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Intalnirea asta incepe sa sune din ce in ce mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate