Marcos Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) Marti 15 august, eu (xt350) si Ducu (xt600) plecam cu motoarele intr-o duba cu destinatia Brasov. La Brasov dupa ce termina Ducu treaba decidem sa dam o tura in Poiana , urcam pe drumul rosu ceva pana dam intr-un fel de platou mai sus, apoi facem stanga pe o poteca turistica. Poteca a fost bestiala cu pante, cotituri etc. Din pacate dupa cativa km a trebuit sa facem drum intors din cauza de copaci cazuti care nu puteau fi ocoliti . Uite asa m-am decis sa cumpar o drujba usoara sa o am in spate mereu Dupa ce am iesit iar in drumul rosu am urcat pana sus, la salvamont am fost serviti cu o ceasca cu cafea si am fost preveniti ca au pus coposu&kids monopol pe munte, si pe cine mai prind jandarmii cu motociclete/atv/bicla etc. pe el amenda de 40 milioane. De sus am coborat partial pe traseul de DH care a fost la concursul de la Surmont Festival (de biciclete ) si ultima portiune direct pe partie. Jos in parcare vine un cetatean turmentat ca cik sa ne ascundem mobrele ca stateau la panda jandarmii sa ne arda si noi cum am luat-o pe partie i-am fi ocolit ... Nush daca era adevar sau vorbea vodka din om, totusi am luat-o din loc, si in Brasov am incarcat iar mobrele in duba. Ne-a lasat tura cu un oarece gust amar, iar in Poiana n-o sa mai calcam ... pana nici pe drumul vechi din Brasov pana in Poiana cica nu mai e voie ... Plecam, destinatia Vistisoara, Fagaras, la casa unui coleg a lui Ducu. Ajungem pe noapte, bagam ceva de haleala si ne culcam. A doua zi, mergem nitel pe drumul pe langa raul Vistisoara, apoi mai facem o urcare mai tehnica de incalzire. Era fo 2 ceasul, decidem sa intram pe traseul de la Redbull. Incepe oarecum lejer, dar apoi intram in padure, tone de namol, trunchiuri de copaci de sarit, pante abrupte cu namol si radacini, prin albii de rau. Cand ajungem la un fost checkpoint era un forestier in jos. Cum eram cam terminati si deja tarziu decidem sa scurtam si sa coboram. Cand colo intram intr-un combinat chimic, un nenea gardianu ne zice ca nu vrea probleme si sa plecam pe unde o stim ca riscam sa fim arestati. Fiind motivati astfel facem si restul din traseul de la Redbull si am iesit victoriosi Fiind deja tarziu, plecam, cu mobrele pana in Fagaras unde le spalam, apoi in duba si fara alte peripetii la 12 noa eram acas . Editat August 17, 2006 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 bravo frate. Voi nu munciti in timpul saptamanii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 bravo frate. Voi nu munciti in timpul saptamanii? Ba muncim si inca cum,NU SE VEDE????Mai ales io cu 170 de Kg sub popou!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 tare! Probabil Mircea nu a putut sa-si ia liber de la servici de nu a venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 tare! Probabil Mircea nu a putut sa-si ia liber de la servici de nu a venit. cand ne-om vedea dau Va pun si filme si ceva poze. DSCI0213.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 Mai multe filmulete aici : http://enduro.aviatiei.ro/Postavarul+Vistisoara/10160815/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 DSCI0218.MOVDSCI0219.MOV DSCI0224.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 (editat) Asta DA tura smechera ,poteca aia din postavaru e buna sa o faci singur cand esti deprimat si vrei sa te sinucizi de fiecare data cand am facut traseul ala cu bikla mi se parea ca vad un urs dupa fiecare pom Editat August 18, 2006 de JUPITER_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Mircea vezi sa nu te pape vreun lup man...lasa ursii, aia sunt mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Mircea vezi sa nu te pape vreun lup man...lasa ursii, aia sunt mici Gimi frate unde-l vezi tu pe Mircea ca eu nu-l vad sa ma bati !!!??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Nu ai vrut sa-mi dai mobra na ca m-am orientat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate