Ender Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Intrunirea Moto din Gheorgheni 2008 NU SE VA MAI TINE! Cauzele nu depind de noi dar au aparut tirziu si nu se pot inlatura, cu regret Endre presedintele Blues Riders MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Pacat... era o intrunire faina... Multa bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Pacat... o asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 si facusem deja planul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cea mai nasoala veste pe care o puteam primii .traditia celui mai vechi fest sa dus pe apa sanbetei ,pacat inca o data. Romanul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_moto2004 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 fratilor reorientatilor cum au facut cei de la BRASOV . mi au placut din tot deauna intalnirile de la gheorgheni si na m lipsit de la nici una. multa bafta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) E jale!Pentru ca s-a incercat si in alta parte dar nu au conditii si locuri de cazare si nu vor sa ne primeasca, credeti-ma ca am vorbit cu Endre si chiar nu mai depinde de el !!Am sperat si eu pana in ultimul moment; eu am 7-8 ani de cand merg si tot timpul m-am simtit bine, efectiv am crescut cu ei !!! Editat Iunie 13, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) si planificari facusem Editat Iunie 13, 2008 de ENESCU MIRCEA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 si planificari facusem E jale!!!Chiar va asteptam pe cei care ati fost la 2200 de km in tura sa bem o bere impreuna, dar poate cine stie facem una neoficiala !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Pacat. Nu am ajuns pana acum la voi, dar auzisem numai vorbe de lauda despre oameni si locuri. Poate la anu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Pacat.Anul asta au aparut tot felul de probleme referitor la programul intrunirilor,ma gandesc ca pe la anu se vor rezolva din timp. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Pacat.Anul asta au aparut tot felul de probleme referitor la programul intrunirilor,ma gandesc ca pe la anu se vor rezolva din timp.Succes Sa speram ca la anul sa nu mai fie jale!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 OOOooooooo ceva neoficial tre sa facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 OOOooooooo ceva neoficial tre sa facem. Asa o plimbare de vreo 50-100 de km si un chef fain pe seara cu foc de tabara si cantat in fata focului treburi haiducesti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Asa o plimbare de vreo 50-100 de km si un chef fain pe seara cu foc de tabara si cantat in fata focului treburi haiducesti!! DA UN SEMN DACA FACETI CEVA. VENIM SI NOI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 DA UN SEMN DACA FACETI CEVA. VENIM SI NOI ! Ok!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Sa speram ca la anul sa nu mai fie jale!!! Cu ceva noroc de seriozitate si multa implicare clar ca nu se poate decat cu brio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Asa o plimbare de vreo 50-100 de km si un chef fain pe seara cu foc de tabara si cantat in fata focului treburi haiducesti!! tineti topicu' sus si ziceti numa cand e focu ala ca mai am si io o tara si gat seziunea...si mash baga si io printre voi la o prima mini-intrunire ca pana acu nam "gustat" asa ceva ...pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Chiar ar trebui sa ne mai antalnim o data anu asta cu foc de tabara,carnti,bere,etc,etc........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 tineti topicu' sus si ziceti numa cand e focu ala ca mai am si io o tara si gat seziunea...si mash baga si io printre voi la o prima mini-intrunire ca pana acu nam "gustat" asa ceva ...pace! Desigur ca am sa zic ceva stai linistit, dar caut acuma o locatie unde putem pune cortul si sa stam la o seara haiduceasca fara "luxuri"(apa calda, cabanutie, mancare gata facuta si desigur multa comoditate) cu care ne-am obisnuit la intalniri, ceva unic si salbatic pentru cei care sunt dispusi sa renunte la toate astea!! Cum a fost la Putna cand am fost in tura de 2200 de km pe care am facut-o luna trecuta, cand am savurat-o din plin cu baietii de la Bukowina MC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 FRATILOR INCERCATI LA IZVORU MURESULUI DIN CATE STIU SA TINUT ACOLO ODATA .BAFTA. NU VA PIERDETI SPERANTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 FRATILOR INCERCATI LA IZVORU MURESULUI DIN CATE STIU SA TINUT ACOLO ODATA .BAFTA. NU VA PIERDETI SPERANTA Din pacate nu se poate si acolo sunt cu fitze asa mi-a zis Endre! Dar uita-ti ce incerc eu sa fac! Uita-ti am gasit o locatie pentru intalnirea de Gheorgheni dar in sensul haiducesc=fara multe luxuri! Doar cu motorul, femeia, cortul, catelul si purcelul.......la un foc de tabara si la cateva beri, pentru o sambata seara! Inca nu e ceva sigur dar va anunt, fac tot posibilul sa aduc eu bere ieftina si lemne pentru foc de tabara! Dar mai vorbim, deocamdata doar cateva poze cu locatia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 asa ceva gust si eu din plin .tare as veni la o asemenea adunare. fara mult zgomot . mai vreau si liniste si oameni noi care sa-i cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 La zona pe care o aveti si inspre Sovata-Praid si inspre Ciuc, chiar ar fi pacat sa nu iasa o "haiduceasca"! Cativa din noi din Bacau ne-am baga! Bill, vorbim! BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate