KIDROCK Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Sambata dimineata ma indrept cu mobra,gagica si cortul spre:Transfagarasan prin Curtea De Arges,Sibiu,Sebes,Sugag innoptez undeva langa lacul Oasa sau chiar la lac,iar a doua zi merg spre Novaci,Valcea,Curtea De Arges,Campulung,Bran,Predeal si acasica.Sunt 950 de km dar care facuti in doua zile nu sint deloc multi.Doritorii sunt rugati sa se anunte.Drumuri bune si asfalt uscat la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Sambata dimineata ma indrept cu mobra,gagica si cortul spre:Transfagarasan prin Curtea De Arges,Sibiu,Sebes,Sugag innoptez undeva langa lacul Oasa sau chiar la lac,iar a doua zi merg spre Novaci,Valcea,Curtea De Arges,Campulung,Bran,Predeal si acasica.Sunt 950 de km dar care facuti in doua zile nu sint deloc multi.Doritorii sunt rugati sa se anunte.Drumuri bune si asfalt uscat la toata lumea Bai nebunule ma impresionezi... Vineri cand ma intorc de la Sibiu, iti dau de stire poate vin si eu... Dar inainte tre sa aflu daca nu am ceva treaba in familie cu un necaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 cu ce te impresionez mai,nu stii ca golanesc toata ziua,oricum te astept si sper sa nu fie mare necazu.te pooop,oricum sper sa ne vdm ca nu ne-am mai vazut demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Ce motor ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 o kawa 636 dar merg 120 max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Ce motor ai ? salutare om bun Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 salutare Pompi. m-as baga la plimbare, dar confirm vineri spre seara (:. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 o kawa 636 dar merg 120 max Mai putin cand prinzi vreo centura ca cea a Buzaului undi zburzi cu 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 nu recunosc nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 nu recunosc nimic Foarte misto traseul pe care l-ai ales insa am o nedumeriere... Poti sa faci Transalpina (Sugag-Novaci) cu motorul tau + pasager, fara probleme prea mari sa zicem? Te intreb in necunostinta de cauza caci nu am fost inca pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 e cam greu dar merge,acum 3 saptamani am fost Petrosani-Brezoi care si ala e calamitat si nu au fost probleme pe transalpina nici eu nu am fost pana acum dar mi-au spus alti posesori de SS ca in afara de cateva portiuni mai urate nu e prea departe de cel mentionat mai sus,ei facandu-l fara prea mari probleme si iata si starea vremii...http://www.meteo.ro/romania/vremea-poimaine.html daca stie cineva vreun site mai precis,il rog sa posteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Horia eu nu te sfatuiesc sa mergi pe Transalpina! E drum fara asfalt, numai pamant si pietre... Cauta si tu la rubrica de poze din excursii, poze de pe traseu ca sa vezi ce te asteapta pe Transalpina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 stiu cum este,am facut sapaturi am vb cu oameni,e greu dar se poate.te sun cand ajung la novaci apropo,mergi sau trebuie sa ramai in familie ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Transalpina era acum 1 week-end inca blocata de zapada Sebes - Oasa - Obarsia Lotrului = sa-ti bati copiii daca ai altceva in afara de enduro/enduro-touring. Nu zic, poti sa treci, dar iti bati joc de motor. Peisajele merita in schimb. De la Obarsia Lotrului se merge mai simplu si spectaculos spre Targu Jiu (dreapta cum vii dinspre Oasa)- apoi pe Valea Jiului si mai departe e pe alese. Editat Iunie 19, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Mai merg unii din Cluj saptamana viitoare (vezi topicul mai jos)si parerea mea e ca ar fi interesant sa mergem si noi.E si mai bine dpdv al zapezii,si ne putem organiza pana atunci. /index.php?showtopic=219426 Editat Iunie 19, 2008 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 frumoase tare pozele domn' moderator,abia astept asadar ramane pentru maine dimineata la ora 07:00 in PetrOMV-ul dinaintea A1 Buc-Pitesti pt cine mai doreste sa vina. 0724 884 131 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 stiu cum este,am facut sapaturi am vb cu oameni,e greu dar se poate.te sun cand ajung la novaci apropo,mergi sau trebuie sa ramai in familie ??? tre sa rezolv ce ti-am spus... oricum drum bun si distractie placuta grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Mai putin cand prinzi vreo centura ca cea a Buzaului undi zburzi cu 250 Atentie pe centura Buzaului, e 70 limitare si radar aproape zilnic, incepand de saptamana trecuta. User plimbaret de pe forum si'a furat 2 puncte de la tanti militianca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Daca ajungi la Novaci e pacat sa nu urci la Rinca , e super marfa si drumul si peisajul , numai curbe. Din Novaci mai sunt 20 km pana sus la Rinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 noi venim invers Ranca-Novaci @ Raven-multumim fata drumuri bune sa ai si tu @ classic_vld- nu mergem prin buzau man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 noi venim invers Ranca-Novaci @ Raven-multumim fata drumuri bune sa ai si tu @ classic_vld- nu mergem prin buzau man Stiu man, era un coment la 250 pe centura Buzaului...scris mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 am vazut 'nebunu' zburator cu pasager si inca o moto pe drumul spre transfagarasan noi 4 moto un ktm 990 un ktm 950 o varadero si eu am facut transfagarasanul cu intoarcere pe brasov superb o vreme de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 22, 2008 Autor Share Postat Iunie 22, 2008 am vazut 'nebunu' zburator cu pasager si inca o moto pe drumul spre transfagarasannoi 4 moto un ktm 990 un ktm 950 o varadero si eu am facut transfagarasanul cu intoarcere pe brasov superb o vreme de vis ne-am intors sintem bine sanatosi,am facut TOT traseul impotriva tuturor care ne-au spus ca nu vom reusii,in viata mea nu am vazut drum ca de la Obarsia Lotrului la Ranca,greu al dreacu dar putin spus SUPERB,a meritat fiecare piatra.Il salut pe colegu de drum Florin,pe Vlad mi-a parut bine sa merg cu voi,ne vedem la tura viitoare.Maine pun si pozele. @Ianachim-ti-am facut o poza pe Vidraru tata,DE PUS IN RAMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 bine ca v-ati intors sanatosi asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daggytza Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 drumul te duce cu gandul la The Flintstones .. in schimb peisajul .. e diviiin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate