diandy Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 dragi tovarasi si pretini , maine 6 septembrie 2008 , Kess din Targoviste isi pune pirostriile haideti sa il sustinem cu o mik parada la cununia civila , asa k toti cei interesati sa participe sunt rugati sa ma contacteze pt detalii Sorin - 0765246521 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 as fi venit cu mare placere ,dar plec la brasov la intrunire. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Kess-ule, casa de marmura de ruschita bre si copii mai frumoshi decat tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 kess-ule dak nu ii faci motociclisti copii cand or sa vina , iti pui in cap toti motociclistii targovisteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Casa de piatra tinerilor insuratei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Prezenti cu treaba , dar cum voi fi fara mobra, pana dimineata tot chefuim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Ce tare! Si eu merg maine la o nunta in Targoviste! Oare la aceeasi ca si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Casa de piatra! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Hai si cu poze, ca astept si de la my brother, poate imi trimite ceva.... A fost prima parada in Targoviste la care am participat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Felicitari si casa de piatra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursul Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Casă de piatră si fericire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cateva poze de la fericitul eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 casa de piatra Kesule!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 casa de piatra buburuzoiule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Casa de piatra...felicitari si tot ce va doriti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 casa de piatra mestere, si multa fericire imi pare rau ca n-am ajuns si eu la nunta... sa fiti sanatosi si fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 CASA DE PIATRA , MOTORUL MAI MARE SI TOT CE E MAI BUN PENTRU FRATELE MEU SI CUMNATA MEA ! pentru ca astazi proaspata familie Chesaru (KES) a plecat in "saptamana de miere" in Bulgaria sau ... (ei stiu unde ii duce "brunhilda") va multumesc eu pentru prezenta atat la parada cat si la local . Eu m-am simtit foarte, foarte bine sper ca si voi ! Profit de ocazie si rog pe cei care au mai facut poze sa nu se "zgarceasca" ... cat mai multeeeeeeeee! Luni sunt gata si cele facute de fotograful platit ... chiar si filmulete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Casa de piatra maestre si tot ce iti doresti, felicitari si mii de scuze din partea baietilor ca nu au reusit sa ajunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Ie-te al dracu Kesu, ce frumos era! Hai Casă de piatră Âşi mulți ciopăriÂşti mici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Ie-te al dracu Kesu, ce frumos era!Hai Casă de piatră Âşi mulți ciopăriÂşti mici! Va multumesc de uraturi,cine nu a venit...a pierdut-io a doua oara nu ma mai insor, in curand o sa mai pun si niste poze reprezentative-mutumesc si prietenilor din Road Riders care au fost alaturi de noi -mai ales la bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy01 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) CASA DE PIATRA!!! Super nunta! Editat Septembrie 16, 2008 de Papy01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Pusca si cureaua lata Ce barbat eram o data La vanat de prin munti si vai Cu ortasii mei SA NE TRAITI, CASA DE PIATRA, LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI!!! Superba nunta de la cap la coada, pacat ca s-a sfarsit asa de repede... Bravo ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 POZE ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v00d00 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Felicitari! Casa de piatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate