Annone Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Am vazut ca nu e topic pe aici pentru fete DECI Helou gagici care sunteti? ceva poze cu motorul vostru? o scurta prezentare? Poate si o plimbare, de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Am vazut ca nu e topic pe aici pentru feteDECI Helou gagici care sunteti? ceva poze cu motorul vostru? o scurta prezentare? Poate si o plimbare, de ce nu Hai salut! Ma bucur ca in sfarsit e si un topic pt bikerite! Chiar daca s-a cam dus vremea super ,sper sa aiba priza si sa ne strangem macar cateva . Haideti gagici,ne imbracam bine si iesim la o ... PLIMBARE? Eu sunt ANCA si ...nice to meet you!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Bună Anca! Bine ai venit! Trimite Âşi tu un mail către admin să-ți schimbe sexul. Apari ca "membru" Sau dacă nu mă-nÂşel cred că-ți poți configura tu singurică această opțiune din profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Bună Anca! Bine ai venit!Trimite Âşi tu un mail către admin să-ți schimbe sexul. Apari ca "membru" Sau dacă nu mă-nÂşel cred că-ți poți configura tu singurică această opțiune din profil. feteeeeelor bine ati venit ! buna anca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Bună Anca! Bine ai venit!Trimite Âşi tu un mail către admin să-ți schimbe sexul. Apari ca "membru" Sau dacă nu mă-nÂşel cred că-ți poți configura tu singurică această opțiune din profil. Eu am selectat ca sunt fetita si apar ca as avea mai multe membre. Ajutati-ma sa-mi schimb si eu "membru"-l. Sunt beginner si pe site si sunt p-aiurea rau. ,nu am gasit optiunea pe profil Multumesc de intampinare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Eu am selectat ca sunt fetita si apar ca as avea mai multe membre.Ajutati-ma sa-mi schimb si eu "membru"-l. Sunt beginner si pe site si sunt p-aiurea rau. ,nu am gasit optiunea pe profil Multumesc de intampinare da un PM la admin si te converteste DE la sexul frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Bine ai venit!Ca sa-l schimbi,intri pe "My Controls",apoi in "Personal Profile" si la sfarsit in "Edit Profile Information" si gata ;ai ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Sa-mi bg ... , daca intrebam eu nu ma ajuta nimeni. Sacalilor !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Schimbă-ți sexu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 mai, cine-i tipa cu SRAD! am vazut o tipa pe un SRAD de cateva ori... aveti idee cine este? nu cred ca-s asa de multe tipe cu gsx alb cu albastru pe la noi! trotinele, cand o sa ai de oferit ceea ce au de oferit femeile vei fi ajutat cu placere, pana atunci, esti barbat, descurca-te!) asfalt uscat, fetelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Si pana una alta fetele poate pun si poze..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 am vazut si eu o gagica blonda mai creata cu un srad de prin 98,dar pana nu apare si ea pe aici va ramane un mister....si chiar asa fetele astea nu dau jos casca aici pe forum sa vada si ochiu' nostru poze cu motoretiste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Tipa pe SRAD e un fel de mit, am vazut-o si eu odata, dar nush daca a fost doar un miraj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Tipa pe SRAD e un fel de mit, am vazut-o si eu odata, dar nush daca a fost doar un miraj... daca tot nu si-a dat casca jos poate era un tip cu plete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Parea tipa totusi, nu tip ). Si tot la "a parea" o incadrez pe tipa cu chopper verde parca si echipament negru... Hai sa jucam "i spy" pun pariu ca la a 4-a ne oprim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 ce culoare avea costumul motociclistei ca s-ar putea sa o stiu... daca e alb e o fata din Costinesti nu stie de motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Scuze de offtopic dar ma urmareste cineva: Hai shory ca sa ai ce sa imi mai zici maine la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Scuze de offtopic dar ma urmareste cineva: Hai shory ca sa ai ce sa imi mai zici maine la munca. scrumbie strici topicul fetelor . si acum fetelor ... asl pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 (editat) Hai salut! Ma bucur ca in sfarsit e si un topic pt bikerite! Chiar daca s-a cam dus vremea super ,sper sa aiba priza si sa ne strangem macar cateva . Haideti gagici,ne imbracam bine si iesim la o ... PLIMBARE? Eu sunt ANCA si ...nice to meet you!!!! abia acuma mi`a picat fisa cine esti ti`am vazut azi motoru si mi`am adus aminte ca vazusem pe forum acelasi nr Editat Octombrie 30, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 damn... unde`s fetele? hai sa bem si noi un citro in week`end facem si ceva poze sa fie pe plac comunitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 vin si eu daca va adunati duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6soryn Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 poze poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anette Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 eu nu`ti mai dau ti`au ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 eu n`am vazut poze Anette pune una da duminica e ok, ramane sa vorbim pe PM mai multe maine sau poimaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Parca era topic de fete ce cauta baieteii! pe aici sau nu sunteti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate