Sari la conținut

Gsx-r 1000 Model 2003 Sau Yamaha R1 Model 2003

laurmlau
 Share

GSX-R vs Yamaha R1  

166 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

In curand voi renunta la al meu CBR F4 din 2000 si nu ma pot decide...ori GSX-R 1000 din 2003 sau Yamaha R1 tot din 2003

Am studiat problema si am ajuns la concluzia ca GSX-R ul e mult mai fiabil dar si mai puternic (0.9762 CP/kg) decat Yamaha R1 (0.8621 CP/kg)...(performanta, costuri de intretinere, capabilitati de "touring" :(..etc)

Minusuri din pct meu de vedere ar fi pt Suzuki la aspect (nu este la fel de frumos desenat precum R1..si parca este cam "lat in umeri") :lol:

Voi ce ziceti?

:( multam' pt ajutor

Editat de laurbalaurcbr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 106
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

+ pt suzuki....am avut un r1 din 2002 si nu statea in viteza..adica tot sarea din 1 si trebuia sa tzin piciorul pe ea.Faza este ca nu am putut face nimik.Acuma am suzuki:)))) ce zici?Sunt multzumit? hai bafta

Link spre comentariu

vrei neaparat miar? eu m'as gandi mai degraba la un gixx 750. :(

e puternic rau nuh? de pe 600 pe 1000...banuiesc ca e naucitoare diferenta :(

+ pt suzuki....am avut un r1 din 2002 si nu statea in viteza..adica tot sarea din 1 si trebuia sa tzin piciorul pe ea.Faza este ca nu am putut face nimik.Acuma am suzuki:)))) ce zici?Sunt multzumit? hai bafta

pai si numai pt ca sarea din viteza ai dat'o? dar diferenta..cum trage gsx fatza de r1...

Link spre comentariu

:(

cu un 750 ai bicicleta de 600 cu putere de miar din anii 2000.

dar de ce nu un 954 din 2003, de ex? :lol:

acelasi lucru vroiam sa te intreb si eu ... honda de ce nu este inclusa in poll ?

adi ... m-am dat eu pe k5 de 750. m-a dezamagit :(. 1000rr`u e de vis :lol:

Link spre comentariu

:(

cu un 750 ai bicicleta de 600 cu putere de miar din anii 2000.

dar de ce nu un 954 din 2003, de ex? :(

pai sunt cam scumpe hondele...

si nu ma ghidez dupa zicala..... imi iau honda pt ca e honda...asa si?

1000rr`u e de vis :lol:

scump domle scump...

Link spre comentariu

pai sunt cam scumpe hondele...

si nu ma ghidez dupa zicala..... imi iau honda pt ca e honda...asa si?

scump domle scump...

pai si vorba lui adi ... 954 ? arata mai bine ca gixeru, parerea mea.

Link spre comentariu

pai si vorba lui adi ... 954 ? arata mai bine ca gixeru, parerea mea.

adevarat graiesti...

gixxeru e prea umflat..

954 e mai finutza...altfel desenata...

ce sa aleeeg....954 r1 sau gixxeru... :(

ma gandesc in primul rand la fiabilitate...sa zic asa...cat de rezistent e motoru...piesele..ce se strica mai repede...pe urma design..caii putere ii las mai la urma ca nu ma dau pe circuit iar bucurestiul nu e tocmai un loc de alergat...

Editat de laurbalaurcbr
Link spre comentariu

ma gandesc in primul rand la fiabilitate...sa zic asa...cat de rezistent e motoru...piesele..ce se strica mai repede...pe urma design..caii putere ii las mai la urma ca nu ma dau pe circuit iar bucurestiul nu e tocmai un loc de alergat...

Link spre comentariu

ce sa aleeeg....954 r1 sau gixxeru... :(

pai mergi cu toate 3 si vezi care ti se potriveste :( .. si eu am avut dificultati in alegere primei mobre, dar nici nu ma puteam da pe ele. am ales honda si nu-mi pare rau deloc :lol: desi si pe mine ma bate gandul sa o dau, dar sa-mi iau supermoto, inca sunt in cumpana :lol: .

Link spre comentariu

OFFTOPIC : pt ca a fost tinut numai pe o roata si brutalizat in draci R1 care l-ai avut tu... modelele de la yamaha 99 - 02 au aceasta problema daca le forjezi la greu mai mult timp, se rupe pinionul din cutia de viteza. de obicei de la a2a e cel mai intalnit. bafta

ON : nu stiu care e diferenta si cu cat e mai puternic gsx-r'ul ,dar amandoua arata bine, gsx-r'ul pare un pic mai touring ca si design, e as face distinctia in felul urmator : gasesc 5 motoare care imi plac si imi aleg motorul in functie de optiuni(extra-uri), km si felul in care functioneaza mecanic. bafta

cat despre fiabilitate... o yamaha intretinuta cum trebuie eu as putea sa bag mana in foc ca e la fel de fiabila ca si o honda (-5% maxim, mi-am luat o marja de eroare). daca te porti cum trebuie cu ea si ii schimbi ce trebuie LA TIMP imposibil sa te dezamageasca.asa zisa fiabilitate Honda a devenit un fel de sindrom Tourette oameni buni... daca cineva imi spune mie de ce e mai fiabil 1000rr ca r1 si cu cat este mai fiabil (demonstrabil) imi inchid gura si dau o bere, 2,3, samd . este o parere nu sariti.

Editat de christian
Link spre comentariu

Statisticile arata ca:

954

Engine performance - 91.1

Reliability and problem-free driving: 90.7

Fun-factor: 94.0

Repair and maintenance costs: 67.4

Design and look:92.6

Racing track capabilities: 89.1

Touring capabilities:73.7

Accident risk: 65.4

(excellent=

low risk)

YZF-R1

Engine performance: 91.1

Reliability and problem-free driving: 89.4

Fun-factor: 92.7

Repair and maintenance costs: 70.3

Design and look: 91.0

Racing track capabilities: 88.1

Touring capabilities: 70.2

Accident risk:

(excellent=

low risk) 59.9

GSX-R 1000

Engine performance: 93.1

Reliability and problem-free driving: 90.4

Fun-factor: 91.9

Repair and maintenance costs: 59.4

Design and look: 89.1

Racing track capabilities: 90.1

Touring capabilities: 75.5

Accident risk:

(excellent=

low risk) 57.4

well?

Link spre comentariu

Statisticile arata ca:

well?

hondaaaa .... hai sa-ti zic o treaba, si eu am facut topic cand mi-am luat motorul pentru ca eram nehotarat. am intrebat in stanga si in dreapta, unu ia-ti suzuki pentru ca e suzuki si e nu stiu cum, altu ia-ti honda pentru ca e honda, altu nu-ti lua de 600 si tot felul de pareti. pana la urma alegerea iti apartine si ca sa nu regreti cauta sa te dai modele dorite.

L.E. asa ca mult noroc :laugh:

Editat de adi.p
Link spre comentariu

si ca sa nu regreti cauta sa te dai modele dorite.

n'am de unde :laugh:

n'am de la cine...

si ar fi culmea sa stau sa cersesc pe forum..cum am vazut de multe ori...da ba si mie sa ma plimb..

Editat de laurbalaurcbr
Link spre comentariu

n'am de unde :D

n'am de la cine...

si ar fi culmea sa stau sa cersesc pe forum..cum am vazut de multe ori...da ba si mie sa ma plimb..

n-ai de unde ? :laugh: mai esti si din buc. dupa cate vad :) ... eu daca i-as spune unui prieten motociclist de constanta sa mi-o dea o tura ca ma bate gandul sa-mi iau si eu una nu cred ca nu mi-ar da. plm :laugh:

Link spre comentariu

n-ai de unde ? :laugh: mai esti si din buc. dupa cate vad :) ... eu daca i-as spune unui prieten motociclist de constanta sa mi-o dea o tura ca ma bate gandul sa-mi iau si eu una nu cred ca nu mi-ar da. plm :laugh:

pai tocmai...e bucuresti...lumea are o alta parere aici :D

unii nici nu te baga in seama...au miar..se uita la tine ca ai f4..mai au putin si te scuipa..cu asa sictir se uita la tine..de parca i'a c.a.c.a.t masa pe moto

ies oleaca sa ma plimb..astept propuneri si sugestii la posta redactiei

numa' bine :D

Editat de laurbalaurcbr
Link spre comentariu

Eu zic mai întai să testezi gsxr Âşi 954 înainte să iei o decizie definitiva. Eu aÂş merge pe 954 dar asta este decizia mea. Destui prieteni mi-au confirmat ca r1 este extrem de instabilă pe curbe .Take care si asfalt usat. Sorry că renunți la black beast.

Editat de Sorceror
Link spre comentariu