mau Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Fete motocicliste cunosc ... shi foarte bine ca exista ... dar fete scuteriste ? A vazut cineva ? Daca sunteti pe site va rog prezentati-va ... ba kiar va asteptam la cursa ... shi nu ca spectatoare ... ci ca sa ne datzi clasa pe circuit Poate nu ar fi rau sa ne cunoastem mai bine ... sa organizam in timp intalniri scuteriste .... shi sa facem drumuri impreuna. Bine v-am gasit oricum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 eu am vazut una singura pana acum prin zona marasheshti!!! shi ma plimb mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 bah poate or fi mai multe prin zona mea ca eu am vazut destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 am vazut o fata pe un scuter trecand destul de des pe strada mea in zona dorobanti...am vrut sa ma duc dupa ea intr`o zi da` nu-mi gaseam cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 am vazut o fata pe un scuter trecand destul de des pe strada mea in zona dorobanti...am vrut sa ma duc dupa ea intr`o zi da` nu-mi gaseam cheia tremurai de emotzie Daca sunteti pe site va rog prezentati-va ... ba kiar va asteptam la cursa ... shi nu ca spectatoare ... ci ca sa ne datzi clasa pe circuit daca am fi putut ieri sa luam pulsul circuitului, poate ne-am fi bagat la cursa, da asha fara sa mergi niciodata shi sa te prezintzi in timp ce altzii au mai mers, scad dramatic shansele, mai ales ca li se permite celor cu tobe modificate sa concureze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 In Tm eu am vazut pana acum...o fata cu un Aprilia SR, una cu un Piaggio NRG si una cu Peugeot Speedfight (pe care o cunosc ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 tremurai de emotzie daca am fi putut ieri sa luam pulsul circuitului, poate ne-am fi bagat la cursa, da asha fara sa mergi niciodata shi sa te prezintzi in timp ce altzii au mai mers, scad dramatic shansele, mai ales ca li se permite celor cu tobe modificate sa concureze nauzi bre ca testam toate scuterele shi nu dam voe la alea tunate ... uite iti promit daca vun scuter care are doar toba tunata demareaza mai tare din cauza asta nui dam voe ... ca sa fie sansele egale. ok ? ... vino diseara la club 21 dupa 20.00 ... stabilim ultimele detalii ... PS - sa vina feteleeeeeee la cursa ... shi le dam voie shi cu scutere tunate PS2 - sper sa nu apara vun baiat imbracat in fata cun scuterake tunat acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 tremurai de emotzie de fapt imi era frica sa nu ma faca si daia nu m`am dus dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 in Roman sunt destule...gilera, dna, piaggio, peugeot, au de toate fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 nauzi bre ca testam toate scuterele shi nu dam voe la alea tunate ... uite iti promit daca vun scuter care are doar toba tunata demareaza mai tare din cauza asta nui dam voe ... ca sa fie sansele egale. ok ? ... vino diseara la club 21 dupa 20.00 ... stabilim ultimele detalii ... nu pot sa ajung azi acolo, dar sunt de acord cu ce stabilitzi shi daca nu punetzi cursa intr-un weekend in care e vro intrunire, vin shi eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 pana la urma ... pe acest site cel putin ... nici o fata scuterista pacat ... cred ca ar fi dat foarte bine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 pana la urma ... pe acest site cel putin ... nici o fata scuterista pacat ... cred ca ar fi dat foarte bine .... baga un anuntz shi aici, poate ai noroc: /index.php?...c=49309&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iunie 29, 2006 Autor Share Postat Iunie 29, 2006 nu fi rau ... nu era vorba de asa ceva ... ideea era ca la noi este perceput destul de gresit scuterismul ... il practica doar copiii teribilisti pana sasi cumpere motociclete... eu cred si sper ca viitorul va aduce si pe la noi scuteristi de orice varsta si sex ... pasionati de 2 roti in general si de scutere in special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 baga un anuntz shi aici, poate ai noroc: /index.php?...c=49309&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 am vazut o domnishoara blonda azi pe la romana!!! avea shi casca!!! :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 il practica doar copiii teribilisti pana sasi cumpere motociclete... Nu prea imi place cum suna afirmatia ta ... stai linistit ca mai sunt si scuteristi normali ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ideea era ca la noi este perceput destul de gresit scuterismul ... Nu prea imi place cum suna afirmatia ta ... stai linistit ca mai sunt si scuteristi normali ! shi mau are scuter!! o shti el la ce se refera!!! :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 am vazut o domnishoara blonda azi pe la romana!!! avea shi casca!!! :cheers: un numar de telefon ceva?dimensiuni?la scuter evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 un numar de telefon ceva?dimensiuni?la scuter evident nu am avut timp ca mergeam prea repede era pe banda intai shi se blocase in trafic io pe a treia, culoar liber printre mashini daca o mai vad o sa-l cer special pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
series Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 mah mey eu am avut scooter dar l-am vandut ca vreau ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 mah mey eu am avut scooter dar l-am vandut ca vreau ceva mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 nu am avut timp ca mergeam prea repede era pe banda intai shi se blocase in trafic io pe a treia, culoar liber printre mashini daca o mai vad o sa-l cer special pentru tine ms ms , se mai gandeste si cineva la mine maine stau pregatit in fata portii sa o prind pe fata aia ca azi iar a trecut pe la mine pe strada ... mi`a zis mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 am vazut niste pustoaice care voiau sa se dea 3 pe un scuter... show la greu dar carne de tun pe sosele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 ms ms , se mai gandeste si cineva la mine maine stau pregatit in fata portii sa o prind pe fata aia ca azi iar a trecut pe la mine pe strada ... mi`a zis mama du-te repede shi monteza nosu' ca sa fii sigur ca o prinzi!!! acu ca a venit vacantza nu mai plimbi motorul de pe washington pana la dorobantzi ca sa-l pui in fatza liceului??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 du-te repede shi monteza nosu' ca sa fii sigur ca o prinzi!!! acu ca a venit vacantza nu mai plimbi motorul de pe washington pana la dorobantzi ca sa-l pui in fatza liceului??? nu si simt lipsa acestui "drum" zilnic de fapt inainte de ore in fiecare dimineata mai aveam un drum de facut si daia imi aparea motoru` in fata scolii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate