cristi-mic Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 In sfirsit am gasit si eu resursele (de timp si bani) pentru turul tarii..... Date tehnice: - 2.650 km - 10 zile (17-26 august) - 6,11 litri/100 km consum mediu - 120 de litri de bagaje (rollbag Louis 75 L, rucsac 25 L, tankbag 15 L, diverse alte chestii atirnate de moto) + pasager (nevastuica) - buget 1200 RON, din care 600 benzina. Poze...la greu: Pe bac la Braila Vulcanii noroiosi Camila pe drumul Cheia-Brasov Goldorak la Vidraru Moldoveanu (cred) in spate Bilea Lac Cric de brad (cel de otel s-a rupt inainte de Lacul Rosu) Cheile Bicazului Pe la Pasul Prislop La Sapinta Aproape ca acasa, la gradina botanica din Cluj Valea Draganului si Cascada Iadolina, spre Stina de Vale Pestera Ursilor Ghetarul Scarisoara \ Drumurile au fost destul de aproximative (noroc de camila care n-a spus nici pis), dar din pacate mizeria este omniprezenta in orice popas/parcare de pe marginea soselei. In rest...dormit numai la cort (si la Cluj la Piti_Biker, inca o data, ramin dator cu acelasi lucru la Tulcea, si cu tura de caiace), mincat biscuiti, pateu si supe la pachet. A fost superb, relaxant, fara nici o problema (in afara cricului care s-a rupt la Lacul Rosu, lasindu-mi placerea de a ridica de jos camila pe un pietris ca bilele de rulment). Am dat cam 80% din resurse ca s-o ridic, iar cricul l-am sudat a doua zi la Bicaz, la un service super dotat, cu 10 RON. Ne-a plouat torential intre Sighet si Baia Mare, pe 50 km de serpentine.....multa adrenalina, dar tot nu ne-a stat nimic in fata. Cauciucul spate e acum uzat la 45 de grade pe ambele laturi, parca ar fi fost sanfrenat . Sint satul de curbe pentru o bucata de vreme. PS Cele mai mari emotii mi le-au dat, pe drum, femeile la volan. Neacordari de prioritate, manevre fanteziste...deja stiam ca e femeie inainte s-o injur....si treceam mai departe, nu merita sa consum magnetii degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLV Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 felicitari pentru tura ta. sper sa fac si io una la anu, cel mai lung drum de-al meu pana acum a fost Ploiesti-Sovata (315km). Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 misto plimbarea! Dar nu inteleg de ce nu ai dat shi tu un telefon de ai trecut pe la braila! NE vedeam shi noi la oki, la un mic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Pai am trecut in zbor...nu facea parte (ca si Buzau de altfel) din punctele de interes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 bravo, frumos, dar mai pune si tu poze, nu fi asa... si mai multe detalii, nu? oricum felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 ce mishto motoreta ai mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 30, 2006 Admin Share Postat August 30, 2006 laser frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 suberb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 e cumva motoreta AIA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 Care AIA ? O sa mai pun poze, desigur. Am vreo 1000, cel putin. Alte detalii: Campinguri: - Slanic Prahova - camping slabut, in centru linga un fel de baza de agrement cu piscina (albie de porci) si namol terapeutic. Culmea ca era un boiler cu apa calda si a fost acceptabil pina la urma - Dirste (Brasov) - super camping, ca de obicei. - Lacu Rosu - un fel de camping, la care nici n-am mai platit, ca nu avea nimic in afara de iarba. - Vatra Dornei (Camping Automobilist sau ceva asemanator) - excelent, cu apa calda, dusuri etc - Arieseni - locatie frumoasa, dotari zero. - Sibiu (Dumbrava) - loc putin, dar apa calda si dus OK. Restul am dormit pe marginea soselei. Conditii uneori ca la camping Am avut cu noi dus portabil (Louis) dar nu l-am folosit. In schimb a fost foarte utila canistra de 10 L portabila (se videaza si se face mica) cu robinet, care tine loc de canal cu apa curenta. Tot de la Louis. In rest....aragaz portabil Mighty Atom cu o butelie mica dar care a tinut tot drumul, cort Nordisk Black Forest super etans (doua nopti de ploi de munte)..... Cazarea in campinguri e cam 10 RON de persoana pe noapte. Mai costa si vizitarea diferitelor obiective.... Drumuri bune si frumoase: - Brasov-Intorsura Buzaului - Transfagarasan fara bucata din jurul lacului, care intra la categoria "postbelic" - Sightul Marmatiei - Baia Mare (super viraje, mai ales pe ploaie) Restul de drumuri sint doar frumoase. Multe denivelari, gropi, lucrari, sensuri unice, semafoare. In general putin pietris si praf, ceea ce e bine. Exceptie: drumul pina la Scarisoara. Are 2 variante: una lunga si foarte proasta (pe aia o facusem deja acum 10 ani, cind am facut un alt tur de RO cu IJ-ul) si alta mai scurta dar si mai proasta, care mi-a dat emotii si m-a facut sa injur la fiecare bolovan si ac de par cu urcare la 45 de grade pe pietris de riu.... Daca as fi avut sportiva, m-as fi impuscat pe la jumatatea traseului. Dar e o parere subiectiva, pentru ca le urasc oricum, nu doar pe gropi. Concluzie finala: luati-va enduro.....si bucurati-va de indiferent ce vi asterne in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPURTZI Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Bravo!Frumos si la obiect.Mai asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 frumos!!! Bravo!Frumos si la obiect.Mai asteptam poze! restul pozelor sunt PAY PER VIEW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 30, 2006 Autor Share Postat August 30, 2006 poze... ...mai vreti ? mai am.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 felicitari.spune-mi te rog cum e drumul pe Cheile Bicazului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Foarte frumos, domnu` Cristi ! Felicitari si la mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 bravos, f frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Am venit prin Gheorghieni-Lacul Rosu-Chei-Bicaz si apoi spre Vatra Dornei, drumul e foarte bun si foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) Felicitari ptr excursie , pozele vorbesc singure ! Ma gandeam ca o fi fosta motoreta a lu' BD . Editat August 31, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Foarte Tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baller Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Aia e, intr-adevar. Dar transformata, optimizata etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 felicitari.spune-mi te rog cum e drumul pe Cheile Bicazului? spd-ule , spune-mi te rog cat te-a ajuns transalpul , daca e cel din poza , da-mi ceva detalii te rog si sa scuze baietii ca sar din subiectul vostru. drumul catre lacul rosu e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motopompist Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 o sa zic si eu ca toata lumea: bravo! te invidiez. in sensul bun al cuvantului, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate