Kiki Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 Nu stiu daca a mai fost vreun topic de acest gen dar as vrea ca motocilistii din cluj sa isi arate frumusetile sa le vedem si noi si sa ne dea si cateva date despre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 uite cateva cu ninjalaul meu... :crack: acuma arata 1 pic diferit, adica are semnalizarile de pe fata schimbate, are si un portbagaj si si ceva actibild pe rezervor, dar in general e aceasi bestie neinblanzita cat despre detalii... dupa parerea mea e cel mai bun motor ieftin, probleme am avut o groaza cu ea, mai ales primul an, cand mai mult o fost in garaje si ateliere decat pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 2, 2007 Share Postat Ianuarie 2, 2007 (editat) motocicleta mea:SIMSON detalii:CUSTOM "Easy rideru":fostul meu MZ de 125 cea galbena:mobra mea...care sade in beci neplimbata si au mai fost cateva...si un speeder intamplator :eek:nu prea is fan speed Editat Ianuarie 2, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 motocicleta : Kawasaki Model: EN 500 An: 1994 Locatie: Turda ...dar rar.Momentan in Buzau. Prim proprietar, incepator, toate alea.[attachmentid=142922] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vms_3ct Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) si eu pe aici, luata cu mult efort ! cu gsxr-ul 1000 - K2 prin campia turzii, turda si prin cluj cand am timp si si merge destul de bine chiar prea bine si cu foarte mult noroc si bunavointa cerebel 900 asfalt uscat Editat Ianuarie 13, 2007 de vms_3ct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virginel21 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 si eu cu iubirea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 HelloBaby...Prima mea dragoste... Nevasta Cam neglijata in ultima vreme, ca: Silver...----> Amanta Si cum stim amana e mai focoasa, dar mai scumpa de intretinuta(relatia), dar e mai buna din toate punctele de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) Nume Andrei Moto: MZ ETZ 150 moto meu si eu pe un moto la pachet Ca si probleme, il contrazic pe Pepsi,eu de 2 ani de zile nu am avut nici o problema cu etz-ul, in afara de benzina si ulei altceva nu i-a trebuit.(are aprindere electronica ) Si am mai mult de 10000 de km cu el. Intr-o singura privinta imi e mila de el,mie imi plac traseele de enduro,asa ca in privinta asta nu prea l-am menajat. Asfalt uscat,si vreme calda,cat mai multa. Editat Ianuarie 13, 2007 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 @andrei.c : am vrut sa zic, ca odata pus la punct nu am mai avut nici io probleme cu ea, dar pana atunci doamne feri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 HelloBaby...Prima mea dragoste... Nevasta Cam neglijata in ultima vreme, ca: Silver...----> Amanta Si cum stim amana e mai focoasa, dar mai scumpa de intretinuta(relatia), dar e mai buna din toate punctele de vedere MA GASPARE! NU TE ATINGE DE FEMEIA ALTUIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 ete suza mea.... za best der iz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 suzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 MA GASPARE! NU TE ATINGE DE FEMEIA ALTUIA. Sunt amandoua ale mele : D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 da sa pun si eu poze cu a mea.am fost certat ca eu nu am pus poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Hop si eu. Cu actuala.... si fosta... De fapt nu e chiar fosta, ca o mai am inca, dar tocmai ma pregatesc sa o recasatoresc. Va salut cu traditionalul... hai vara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fmaguran Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Uite-o si pe a mea..........oare de ce am pus-o la iernat pe vrema asta faina de afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 mandria mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Sunt amandoua ale mele : D sorry man! de cand ? iti sta mai bine ETZ-ul sa te porti frumos cu ea sa calaresti sanatos Nu stiu daca a mai fost vreun topic de acest gen dar as vrea ca motocilistii din cluj sa isi arate frumusetile sa le vedem si noi si sa ne dea si cateva date despre ele si eu si eu!dar miine noaptea.ca nam cd-ul cu mine. Nu stiu daca a mai fost vreun topic de acest gen dar as vrea ca motocilistii din cluj sa isi arate frumusetile sa le vedem si noi si sa ne dea si cateva date despre ele iatete fratilor!va place? Nu stiu daca a mai fost vreun topic de acest gen dar as vrea ca motocilistii din cluj sa isi arate frumusetile sa le vedem si noi si sa ne dea si cateva date despre ele asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Foarte frumos IFA! Cand il mai scoti la plimbare ca parca vremea ar fi de acord:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 22, 2007 Share Postat Ianuarie 22, 2007 (editat) Foarte frumos IFA! Cand il mai scoti la plimbare ca parca vremea ar fi de acord:P eh-eh vara! asigurare numa din aprilie pe juma de an pina in oct.ca e mai eftin dar ne vedem sigur. apropo:felicitari pt noul moto.e super.place la mine.si eu am vrut sa imi iau intruder, ala portocaliu cu nr.franta.sti tu de care vorbesc.dar probleme la inmatriculare.asa ca am luat un aprilia pegaso,daca tot am avut banii. iatale pe amandoua Editat Ianuarie 22, 2007 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 doar atatea motoare sunt in tot Clujul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gombocka Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 uitati-o si pe iubitica mea, love at first sight si sper ca saptamana viitoare intra in service, cand vine primavara READY TO RIDE MY BRIDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela25 Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 off topic @gombocka ce nick funny ti-ai ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) tot off topic @gabriela25 ce poza tare ti-ai pus la profil, de adevarata motociclista asteptam si motorul Editat Ianuarie 24, 2007 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Ianuarie 24, 2007 Share Postat Ianuarie 24, 2007 (editat) A mea.....da,stiu ca e mica da macar e a mea... PS:are 9 cai Editat Ianuarie 24, 2007 de paul_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate