Antistress Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Saltare Fratilor... Ce ati zice sa ne mai intalnim si la un eveniment fericit? Ca da inmormantari ne-am cam saturat... zic... Ma rog. Ma insor si vreau sa fac nunta pe doua roti. Va fi numai cununia civila la primaria sectorului 2, la o data pe care o voi anunta dupa ce depun dosarul saptamana aceasta. Oricine e binevenit. Pentru cei care vor dori sa participe voi anunta data locul si ora de intalnire in momentul in care imi vor fi comunicate. Nu trebuie decat sa veniti la tol festiv (adika voi caska shi mobra). In sperantza ca incepand cu aceasta data, ne vom strange si la astfel de evenimente, va astept si sper sa veniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 I'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Voi venii acolo........sper ca impreuna cu consoarta.. Asteptam noi informatii legate de eveniment...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 casa de piatra! venim, cum sa nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 STRESULEEEEEE EU AFLU ULTIMA?!!! what the fuck? te'ai dilit?!!! e cu cine cred eu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Sa fie intr-un ceas bun!...ma uimesti! cit de departe a ajuns virusul pe care ti l-am bagat in sange...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Februarie 25, 2007 Autor Share Postat Februarie 25, 2007 Sa fie intr-un ceas bun!...ma uimesti! cit de departe a ajuns virusul pe care ti l-am bagat in sange...!!! mah...sa shtii... Numai tu eshti de vina ca m-a luat virusul cu mobrele Lucru pentru care iti multumesc si itzi raman dator forever. Pluska te ashtebt cu fata... tu nu ai dreptul sa nu vii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Felicitari .Vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yelyne Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Saltare Fratilor... Ce ati zice sa ne mai intalnim si la un eveniment fericit? Ca da inmormantari ne-am cam saturat... zic... Ma rog. Ma insor si vreau sa fac nunta pe doua roti. Va fi numai cununia civila la primaria sectorului 2, la o data pe care o voi anunta dupa ce depun dosarul saptamana aceasta. Oricine e binevenit. Pentru cei care vor dori sa participe voi anunta data locul si ora de intalnire in momentul in care imi vor fi comunicate. Nu trebuie decat sa veniti la tol festiv (adika voi caska shi mobra). In sperantza ca incepand cu aceasta data, ne vom strange si la astfel de evenimente, va astept si sper sa veniti. bravo,mai!!!!!! cu cine, cu cine ,cu cine???? din pacate tre' sa plec din tara pe 9 martie .... asa ca cel mai probabil o sa lipsesc oricum, iti doresc casnicie frumoasa si cu multa dragoste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 casa de piatra si asteptam mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Saltare Fratilor... Ce ati zice sa ne mai intalnim si la un eveniment fericit? Ca da inmormantari ne-am cam saturat... zic... Ma rog. Ma insor si vreau sa fac nunta pe doua roti. Va fi numai cununia civila la primaria sectorului 2, la o data pe care o voi anunta dupa ce depun dosarul saptamana aceasta. Oricine e binevenit. Pentru cei care vor dori sa participe voi anunta data locul si ora de intalnire in momentul in care imi vor fi comunicate. Nu trebuie decat sa veniti la tol festiv (adika voi caska shi mobra). In sperantza ca incepand cu aceasta data, ne vom strange si la astfel de evenimente, va astept si sper sa veniti. Casa de piatra si copii de ciocolata! Sper sa fie saptamana viitoare, deoarece de azi intr-o saptamana scot si eu motorul de la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 si ia stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 Stie... mah Multzumesk pentru gandurile frumoase... shi va astebt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Pai unde ne astepti , ca n-ai spus locul si data ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EL GRECO Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 CASA DE PIATRA FRATIOARE VENIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 casa de piatra , pt tine , iar pentru sotia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Felicitari...speram sa fie frumos afara. Nevestica il accepta pe Vasile si pe Tobitza...stii tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Februarie 27, 2007 Autor Share Postat Februarie 27, 2007 adica in kuru gol pe motor? casa de piatra, fericire, onoare si muuulta intelegere. da mah hahahaha Multzumesk de urari shi ne vedem pakolosha maine depun aktele... o sa va anunt data locu shi ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Bai, dar ne-o luati toti inainte ? Sa fie intr-un ceas bun (oare? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carabush Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Felicitari, fratioare Casa de piatra. Vin si IO, poate e 'frun virus contagios Zii unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Februarie 28, 2007 Autor Share Postat Februarie 28, 2007 The date is set... Va fi pe data de 17 martie la primaria sectorului doi. Va ashtept pe tozi shi va pup... ora inca nu e stabilita dar, revin cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Casa de piatra!! O sa venim sa vedem cu ochii nostrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 maine depui actele? dar la RAR ai fost cu ea? ooops, asta e din alt topic.. scuze de off-topic: hahahahahahahahahahhahahahahaha sa ne zici ora mai nenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Venim si noi. Asta inseamna: ulei 200RON, Filtru 35RON, RCA 70RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate