radupop Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 IN MEMORIAM Azi 09.06.2004 - Scenariul etern - neacordare de prioritate. no comments Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Sa-i fie tarana usoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Condoleante celor apropiati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familie si prietenilor lui. Sa-i fie tarâna usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Iar? Incredibil!!! Au innebunit soferii sau ce naiba!!??? DUMNEZEU SA-L IERTE? Parca am fi la razboi! Oare cind se va termina cu macelul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Acum am vazut la stiri:politist in masina personala,a intors neregulamentar pe lacul Tei.Concluzie,un tinar a murit.Sa-i fie tarina usoara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spooky Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Acum am vazut la stiri pe Protv, astept detaliile de la ora 23.00. Un politist a accidentat mortal un motociclist in zona lacului Tei. A murit la 2-3 minute dupa impact. Dumnezeu sa il ierte. Bai fratilor astia sunt imbecili din cale afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 UNDE O FI LUP-ALB SA NE SPUNA CUM E CU POLITIA? SI TU BRUTUS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 este inadmisibil....am vazut akum si eu...RIP!!! Chiar tre sa facem ceva cu conduita preventiva la taranii astia.... sa incercam cu fluturasii sa scriem in ziare.. orice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius D. Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 A murit un om . Tanar, un copil. Un inceput de viata curmat de un neatent , citeste criminal.Oameni buni , aveti grija , nu se intampla numai altora! Ne doare sufletul si il plangem alaturi de familia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinc Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anddrei Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Dumnezeu sa-l ierte! Condoleante celor apropiati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Tocmai am vazut si eu si iar numi vine sa cred! Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 odinhneasca-se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMmyl_Gsx Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Dumnezeu sa-l ierte si condoleante celor care l-au cunoscut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 odinhneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarface Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace ! Prea tinar sa plece de pe aceasta lume.......condoliantze familiei si tuturor prietenilor lui...... Ar trebui facut ceva impotriva tuturor celor care conduc intr-un mod nesigur pe drumurile publice, sa facem fluturasi, sa facem public la festivale, protestul nostru impotriva celor care nu respecta circulatia tuturor pe drumurile publice.....ORICE NUMAI SA LE ATRAGEM ATENTIA MITOCANILOR ! ! ! Noi, cei de aici din Nordul Bucovinei, suntem alaturi de voi in aceasta tragedie si cred ca numai prin unitate vom mai putea indrepta putin lucrurile, in sensul acesta.... no comment.....more...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuca Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Acum e liber cu adevarat, e intr-un loc mai bun! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lori Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 R.I.P Condoleante familiei Iara aceleas motiv nu l-am vazut pana cand???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DXU Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 fara comentarii.... imi era prieten apropiat ...ma doare sufletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 cu pareri de rau, ne exprimam cu totii de tragicul accident, daca se ia hatararea sa se stranga niste bani pt tiparirea de fluturasi de conduita preventiva pt soferi...eu particip, iar la distribuire nici nu mai vb... Mai bine mai tarziu decat niciodata si mai bine prevenim decat sa mai scriem la rubrica asta, haide-ti sa facem ceva... Problema ar trebui ridicata si analizata la nivel de cluburi si sefi de cluburi apoi executata de noi toti.... RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Iunie 9, 2004 Share Postat Iunie 9, 2004 sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate